Sabit disklere verilen harfler farklı

wd1001fals

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayarda Card Reader takılı ve ben pc ye format atıp XP kurduğumda sabit diskere verilen harflere bakın

İşletim sistemini C ye kuracağına

C ismini Card reader'a vermiş ve devam etmiş :huh:

1870.jpg

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
eee? Sorun nedir? Çıkarılabilir diskleri soruyorsan eğer, kart okuyucu gibi birşey takmışssındır; boş yuvaları gösteriyordur.

ekleme; sorununu yazdın , anladım. Format atarken kart okuyucu takılı kalmış ve bilgisayar kendine göre harf atamış. Yapacak birşey var, okuyucuyu sök yeniden format at. :D

ekleme 2 ; düşündüm de senin kart okuyucu dahili olabilir.(kasanın üzerinde) Hariciler usbye takılır biliyorsunuz. Dahili ise de kasanı aç , ilgili kabloyu soketten ayır.

wd1001fals

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eee? Sorun nedir? Çıkarılabilir diskleri soruyorsan eğer, kart okuyucu gibi birşey takmışssındır; boş yuvaları gösteriyordur.

ekleme; sorununu yazdın , anladım. Format atarken kart okuyucu takılı kalmış ve bilgisayar kendine göre harf atamış. Yapacak birşey var, okuyucuyu sök yeniden format at. :D

ekleme 2 ; düşündüm de senin kart okuyucu dahili olabilir.(kasanın üzerinde) Hariciler usbye takılır biliyorsunuz. Dahili ise de kasanı aç , ilgili kabloyu soketten ayır.

PC bunu kedni anlayamıyormu böyle saçmalık olurmu yau

C harfinin işletim sistemine verilmediği nerde görülmüş ?

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Makineler aptaldır. Her zaman yönetecek birilerine ihtiyaç vardır diye düşünüyorum.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
siz yanlış bölüme xp kurmuş olmayasınız bence öyle olmuştur

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
146
Bilgisayarım > Yönet > Disk Yönetimi' nden sürücü harflerini değiştirebiliyorsunuz. XP yi bilmiyorum ama Vista ve Win7 de böyle.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sana hiç tavsiye etmem bu işlemi. Şimdi regedit' e falan bakarsın, üç beş yere girersen, format atmak zorunda kalırsın. Bırak kalsın öyle:)

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Windows 7'de şöyle
Başlat>Denetim Masası>Sistem ve Güvenlik>Yönetimsel Araçlar>Bilgisayar Yönetimi>Disk Yönetimi
Değiştireceğin zaman disk bölümüne sağ tık "Sürücü harfi ve yolu değiştir" istediğini seç
Bir de sorun belki virüsten kaynaklanıyordur.Bir de sistem taraması yap.Ne olur ne olmaz