Windows 7 SP1 Yükleme Hatası - Yardım?

ayhanım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm. Sayın adminim ben bu Windows 7 SP1 indirdim ve dvd de yazdırdım ama setupa tıkladım zaman veya normal format atar gibi yaptıgım zaman "spinstall.exe" gecerli deil falan diyor hata veriyorr ne yapmam lazım acaba lütfen yardım edermisin? lütfen yardım

ayhanım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaaaa lütfen birisi yardım edebilir mi rica etsemm...:(

hkncetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

windows update yi kullanark yükledim ben. sorun çıkmadı. ISO dosyayı winrar, 7zip gibi bir arşiv programı ile bir klasöre çıkartıp windows altından kurmayı dene birde. Yine olmazsa SP1 i tekrar indir. dosya tam inmemiş olabilir.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
iso dosyasını dvd ye yazarken hangi seçeneği seçtin? "kalıbı diske yazdır" olarak, en düşük hızda yazman gerekli. bu şekilde yazmadıysan, pc açılışında boot ederek kuramazsın. windows açıkken kurabilirsin sadece. hkncetinin dediği gibi dışarı çıkartıp kurulum dosyasını çalıştırarak yapabilirsin.

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Bütün Harflerin Kalın Yazılması Yasak Düzeltsen İyi Olur.Ceza alabilirsin sorunun hakkındada belki spyi yüklerken bir hata olmuştur tekrar yüklemeyi dene bence

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
İmaj dosyasının hatalı olma ihtimali dışında aklıma iki seçenek geliyor; Birincisi kalıbı boot edilebilir şekilde yazdırmadın; yani veri dosyası şeklinde DVD'ye yazdırdın, ikincisi bios yapılandırmanda bir yanlış var. Bios boot menüsünde ilk seçenek DVD, ikinci HDD değil mi?

ayhanım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilginiz için tşklr arkadaşlarım. yalnızz ben dosyayı indirdikten sonraa çift tıkladım otomatikmen nero acıldı ve bende dvd attım yazdırdım hiç bi ayar yapmadım hız ayarı falanda yapmadım...

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
ilginiz için tşklr arkadaşlarım. yalnızz ben dosyayı indirdikten sonraa çift tıkladım otomatikmen nero acıldı ve bende dvd attım yazdırdım hiç bi ayar yapmadım hız ayarı falanda yapmadım...

Arkadaşım kota sorunun yoksa exe uzantılı olanlardan indir kur.

Windows7 sp1

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Arkadaşım kota sorunun yoksa exe uzantılı olanlardan indir kur.

Windows7 sp1

Tekrar indirmesine gerek yok dostum, biz yanlış anladık arkadaşı. Sen x86 ve x64 sürümlerin birlikte olduğu iso kalıbını indirmişsin sanırım. Format atar gibi falan deyince ben de SP1 entegreli dvd kalıbı indirdin sandım. :)

Dosyayı DVD'ye yazdırmana gerek yok arkadaşım, Winrar gibi bir yazılım yüklüyse, dosyaya sağ tıklayıp birlikte aç seneneğinden imaj dosyasını aç ve işletim sistemine uygun olan sürümü rar'dan çıkart. Sonra da çift tıklayıp yükleyeceksin işte. : )