33 Yıllık Aşkımdan Kurtuldum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byndr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Evet Arkadaşlar 33 yıldır kalbimin üzerinde özenle taşıdığım, Yanımdan bir an bile ayırmadığım, Ekmeğe, Suya tercih ettiğim Onsuz bir an bile yaşayamdığım, Her zaman kendime dost olarak bildiğim,
ama öyle olmayıp hoş ve güzel görünüp beni yavaş yavaş zehirleyen iki yüzlü aşkından nihayet KURTULDUM. Günde iki paket bitiyordu, üstelik hiçbir ilaç ve benzeri şey kullanmadan Kurtuldum.

YAŞASIN İRADEM LANET OLSUN SİGARAM

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Hayırlı uğurlu olsun.. Konu dışından buraya taşındı..

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
hayırlı olsun çok iyi yapmışın

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ya siz ya o bırakıyor zaten.
tebrikler :)

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Tebrikler. Geçmiş olsun :)

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Bende hangi kadın bu diye okuyorum ya :D pauhauh

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Devlet eliyle sigaradan tiksindirici reklam yaparsan ve sigara fiyatlarına acımasız zamlar yaparsan böyle güzel hadiselere vesile olursun işte..

Sizi de ayrıca tebrik ediyorum... kaç gün oldu bilmiyorum ama inşallah üzerinden çok zaman geçmiştir

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Hayırlı uğurlu olsun kardeş, İnşallah bir daha bulaşmazsın bu illete

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tebrikler, son günlerde ekranlarda dönen bir sigara karşıtı reklam var, yaşlı bir amcanın ses telleri gitmiş, cihaz ile konuşuyor. Beni de o reklam çok etkiliyor.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
aman ne bbüyük marifettt... bıraktın da ne oldu... daha uzun mu yaşayacağını dusunuyonnnn...

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Sigara içen de ölür içmeyen de ölür doğru.Ama sigara içen biri sigaraya bağlı hastalıklardan türlü tedavilerden ve acılardan geçecek.üstelik ciğerlerine işlemiş öyle iğrenç bir koku yayacak ki kendi öz çocukkları dahi bakımında zorlanacak.

Kendi İRADE siyle sigarayı bırkan o kçücük dilime girmiş adam tabi ki konu açacak:))

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Eğer sigara içiyorsan,senden uzun yaşayacağı kesin.

Heee hee kesin benden uzun yasar:) yaww bırakın bu ayakları yaa... nice dede gördüm fosur fosur sigara içmeye devam eden nice bebek gördüm sigara içmeden erkenden ölüp giden... sigara sağlığa zararlıymıs... kardeşim her şeyin fazlasaı sağlığa zararlı tabi. pastanın da fazlası zararlı suyunda... tatında iç sigranı al hayattan keyfini...

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Heee hee kesin benden uzun yasar:) yaww bırakın bu ayakları yaa... nice dede gördüm fosur fosur sigara içmeye devam eden nice bebek gördüm sigara içmeden erkenden ölüp giden... sigara sağlığa zararlıymıs... kardeşim her şeyin fazlasaı sağlığa zararlı tabi. pastanın da fazlası zararlı suyunda... tatında iç sigranı al hayattan keyfini...

Almayan Allah (c.c) canı elbette almaz.Hiç bir insan manyak değildir 20 kg pasta yemez merak etme.Ha adam piskopat tamam yedi diyelim,kusar midesini yıkarlar yine hayatına devam eder.Ama 20 paket sigaranın ciğere verdiği zararı asla kusamazsın,temzleyemezsin,sigaradan ta ki kurtulmayana kadar...

Allah geçinden versin ama,bir gün yolda yürürken aniden öksürürsün,nefesin kesilir,gözlerin kararır Allah'ın huzurunda ben bedenimi bile bile zehirledim emanetine bedenime sahip çıkamadım dersen....:thumbdown:

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
yapmayın gençler sigarayı bırakmayın için için :D

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Mesele uzun yaşamak değil, sağlıklı yaşamak.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Vallahi şimdi yemek üstüne demli bi çay şekersiz yanında da sigara ohh nerde varki bu keyif :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bende diyorum bir aile faciası mı var :D sigarayı bırakmana sevindim

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hayatım boyunca içmedim..İnşAllah içmekte nasip olmaz...
Ne Alkol Ne Sigara, Alayına koyver gitsin.. :)

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bu güzel haber. Birgün kullanan herkes sigarayı bırakacak. :)

yesilay-haftasi-resimleri-3.jpg

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
elburz46 nerdesin? yoksa sen de mi içiyorsun?

Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum. Bundan sonra inşallah bu irade ile devam ederseniz. Bazı yorumlardan da hoşlandığımı söyleyemem. Direkt teşvik edici... Yeni yetme arkadaşlar var. Siz böyle teşvik edici yorum yazarsanız çok iyi örnek olursunuz. Ben yandım onlar da yansın mantığıyla hiçbir yere varılmaz!

Sigara içmeyip sağlıklı bir şekilde 60 yıl yaşayan var
sigara içip 60 yıl yaşayan var ama 60 yılına kadar sağlıklı yaşabiliyor mu? İhtiyarlayınca anlıyor insan...

Ben yaşlı değilim ama bir gün hastanede yanıma gelen bir amcanın çektiklerini duydum. Elimde olsa dedi sigara satan tüm işyerlerini yıkarım dedi. Adamın ne halde olduğunu yaşayan anlar.. Ben yaşamasam da sigara içmesem de az çok etkilendim

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
elburz46 nerdesin? yoksa sen de mi içiyorsun?

Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum. Bundan sonra inşallah bu irade ile devam ederseniz. Bazı yorumlardan da hoşlandığımı söyleyemem. Direkt teşvik edici... Yeni yetme arkadaşlar var. Siz böyle teşvik edici yorum yazarsanız çok iyi örnek olursunuz. Ben yandım onlar da yansın mantığıyla hiçbir yere varılmaz!

Sigara içmeyip sağlıklı bir şekilde 60 yıl yaşayan var
sigara içip 60 yıl yaşayan var ama 60 yılına kadar sağlıklı yaşabiliyor mu? İhtiyarlayınca anlıyor insan...

Ben yaşlı değilim ama bir gün hastanede yanıma gelen bir amcanın çektiklerini duydum. Elimde olsa dedi sigara satan tüm işyerlerini yıkarım dedi. Adamın ne halde olduğunu yaşayan anlar.. Ben yaşamasam da sigara içmesem de az çok etkilendim

aynen katılıyorum 60 yaşına kadar futbolu sporu öksürüp tıksırmadan oynamak var birde öksürüp tıksırmadan oynamamak var çok farklı bunlar dün maç oynadık ustalarla bizim usta sigara içen tek o maçın beşinci dakikası öksürüp öksürüp balgam çıkarıyodu yazık yavv adam kendine bile acıdı