• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sdn haxBall turnuvası

@@@SEDENE açtım odanın ismi bu :) link verilmiyor loading diyor

evet gözükmüyor oda bende yada göremedim :D

sen en iyisi formatı at pc ye kesin çözüm :D

Bence virtual box'a kur bi xp ubuntu ne olursa oradan oyna :D
Kaç günde bitirmek lazım maçları?

yer var mı daha benide yazın :mellow:

bi de bazen " Conneecting to RTFMP server ........................... " gibisinden takılıyor.Ben oyunun yapımcısına sordum sebebini bilmiyor sadece Türkiye de oluyormuş muhtemelen TTNET le alakalı diyor.Çözümünü bilmiyorum dedi.

Çözümü bulan bilen varsa yazsın oynayamıyorum doğru düzgün

yer var mı daha benide yazın :mellow:

bi de bazen " Conneecting to RTFMP server ........................... " gibisinden takılıyor.Ben oyunun yapımcısına sordum sebebini bilmiyor sadece Türkiye de oluyormuş muhtemelen TTNET le alakalı diyor.Çözümünü bilmiyorum dedi.

Çözümü bulan bilen varsa yazsın oynayamıyorum doğru düzgün

aynı hata bende de var artık hiç girmiyor. arkadaşlar beni turnuvadan silin bari boşuna zorhak puan kaybetmesin bi kişyi ekliyelm zorhakın takıma

appspot u nereye eklediğin de önemli tabi:))

Kendi kaleme attığım ollerin haddi var hesabı yok :D

burayada mesaj atayım profilden yeni odaları daha iyi takip edebilirim. :)

şu Connecting to RTMFP ............... olayı olmasa hepinizi süpürürdüm de kader :P

Birinci Takım: By Efsane & __kadıköyRAP__ 7 - 10 Dördüncü Takım:ExCeLLeNT & Bonney

turnuvada herkese başarılar arkadaşlar. düzelirse yeni turnuva yaparsak olurum inşallah :)

Yeni durum
ekranalntsjw.jpg

diğer 2 takıma mesaj atıyorumda inş yarın yaparız maçlarıda bitiririz grupları :D

bu arada maçlarınız çekişmeli olmuş sanırım :D

hey burdan erenberk ve takım arkadaşına ve ya bt38 ve takım arkadaşına sesleniyorum : yarın akşam resmi maç yapalım. bitsin artık şu iş . :D