• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Anime Kategorisi Açılsın Mı?

Anime Kategorisi Açılsın Mı?

• Kullanılan toplam oy
    97
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
63 Oy Hiçde Fena Değil ! İlk Önce Küçük Bir Kategori Sonra SDN Ana Sayfası Sonra Tüm Dünya

Muhahahahahahahah (Kötü Adam Gülüşü)

adam toplayıp gerek yok'a bastırıcaz :P bu gidişle kurtaramıyacağız gibi hadi yine iyisiniz açıldı gibi :D bizde konsol bölümü istiyoruz konu açalım mı acaba ? :D

Siz bizi anime konusunda destekleyin bizde sizi konsollarda destekleyelim :D Kardeş kardeş geçinelim ne dersiniz? :D

Siz bizi anime konusunda destekleyin bizde sizi konsollarda destekleyelim :D Kardeş kardeş geçinelim ne dersiniz? :D

hemen bi anime bölümü açılmasını istiyorum ya uykuluyken yanlış tıklamışım ben alttaki şıkka tıklayacağıma üste tıklamışım :mrgreen:

hemen bi anime bölümü açılmasını istiyorum ya uykuluyken yanlış tıklamışım ben alttaki şıkka tıklayacağıma üste tıklamışım :mrgreen:

Yaa bu işler böyle işte. :devil2: Şimdi anime açılsın isteyen 63 kişi, önümüzdeki aylarda konsol konusunda açılmasın oyu kullanırsa nasıl altından kalkacaksınız. :D :D

Yaa bu işler böyle işte. :devil2: Şimdi anime açılsın isteyen 63 kişi, önümüzdeki aylarda konsol konusunda açılmasın oyu kullanırsa nasıl altından kalkacaksınız. :D :D

bulucaz bi yolunu ben derim ki hemen bi anime bölümü açalım şimdi anime severler olarak :P :mrgreen:

Naruto da filler lar bitmiş, çok sevindim :)

Anime bölümü burası değil mi ? Yanlış yazmadım :D

Ben animeye evet demiştim :mrgreen: o yüzden animecilerden konsol bölümü için destek bekliyoruz tam destek hep destek bak tamda Death Note'a başlarken :D

hadi beyler animeye evet propagandası başlatıyoruz :D ardından konsola evet dicez ey ahali :mrgreen:

Konsola evet. Animeye evet. Kahrolsun hayırcılar :D

haydi Türkiye :D Anime + Konsol zamanı ya evet ya evet :mrgreen:

Kosol aklımızda. Büyük ihtimalle de açılacak arkadaşlar. Onu çok takmayın kafaya..

Konu anime.. Animeden devam ;)

anketin kapandığı gün alt kategori olarak açılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...