• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Anime Kategorisi Açılsın Mı?

Anime Kategorisi Açılsın Mı?

• Kullanılan toplam oy
    97
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davet etmeniz ki gelelim link yolla bana yada davetiye üye olalım. ö.m.den yollarsan memnun olurum

emunun avatar zaten samurai :D
adam doğuştan animeci :D

Anket bitse de anime bölümüne kavuşsak bekledikçe zaman geçmiyo

4 - 5 gün falan var herhalde.

Destek olan kadar köstek olanda olacak bunu biliyorsunuz, bu yüzden kategori açılmadan yavaş yavaş ne yapacağına karar verip konuları açabilirsiniz. Kategori açılınca konular taşınır. İstekli olduğunuzu ve kategoriyi çekip çevirebileceğinizi göstermeniz için bir fırsat aslında. :)

4 - 5 gün falan var herhalde.

Destek olan kadar köstek olanda olacak bunu biliyorsunuz, bu yüzden kategori açılmadan yavaş yavaş ne yapacağına karar verip konuları açabilirsiniz. Kategori açılınca konular taşınır. İstekli olduğunuzu ve kategoriyi çekip çevirebileceğinizi göstermeniz için bir fırsat aslında. :)

Buna gerek yok.. Anime bölümü için grubumuzu kurduk. Neler yapacağımızı kararlaştırıyoruz. Ama bu bölümün en büyük faydası sanırım bana olacak. Animece öğrenicem :D

Ohoo Kategori Hala Açılmadımı ben Memleketi Dolaştım Geldim !

Grubu bilmeme gerek olsaydı demnesia öm atardı, her konu açtığında attığı öm ler gibi...

Şimdi şöyle bir durum var. Grubu oluşturduğumuz zaman demnesia online değildi.. Hemen kızmayın ya :D

sanda gönderdim grub davetiyesi diğer arkadaşlara da

Beni de alın gruba :D

http://forum.shiftdelete.net/group.php?groupid=25 bu bağlantıya tıkla ve resimdekini uygula. Tamamdır.
c3ea594669cd4caa832b637.png

Giderek büyüyor ve çoğalıyoruz :) Mitoz bölünme yaşıyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...