Tivibu şifresini unuttuk?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan N3CAT1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Arkadaşlar 4 kişi aynı evde kalıyoruz. Evdeki internet benden önceki arkadaşın üzerine yapılmış. Tivibu üyeliği de o arkadaşın üzerine. Şimdi sorun şu ki evden ayrılan arkadaş da evdeki arkadaşlar da tivibu şifresini hatırlamıyorlar. Sadece bir arkadaşımızın bilgisayarında Beni Hatırla seçeneği işaretli kaldığı için o giriş yapabiliyor.

TTnet ve Tivibu üyelikleri ayrılan arkadaşın üzerine olduğu için müşteri hizmetlerini de arayamıyoruz. Şimdi bu şifreyi bilgisayarında kayıtlı olan arkadaştan alma yolları var mı? Yani regedit'de saklanıyor olabilir veya başka bi yerde saklanıyor olabilir mi?

Reaksiyon puanı
2,148
Abonelik kimin üstüneyse verdiği mail adresini hatırlamıyor mu şifremi unuttum desin şifre istesin?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bak şimdi çok uçuk bir yöntem söyleyeceğim -hiç bir bilimsel açıklaması yok-, ben bazı programlar için yapıyorum. Şimdi o arkadaşının bilgisayarında Tivibu'nun kurulu olduğu klasörü (program files'taki) kopyalayıp kendi bilgisayarına atıp çalışıp çalışmadığını dener misin? Bakalım şifreyi hatırlayacak mı :D Dediğim gibi çok saçma sapan bir şey ama bazen işe yarıyor, fazlasıyla denedim :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Yarın denerim artık. Arkadaş yattı şimdi rahatsız etmiyim :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bak şimdi çok uçuk bir yöntem söyleyeceğim -hiç bir bilimsel açıklaması yok-, ben bazı programlar için yapıyorum. Şimdi o arkadaşının bilgisayarında Tivibu'nun kurulu olduğu klasörü (program files'taki) kopyalayıp kendi bilgisayarına atıp çalışıp çalışmadığını dener misin? Bakalım şifreyi hatırlayacak mı :D Dediğim gibi çok saçma sapan bir şey ama bazen işe yarıyor, fazlasıyla denedim :)
Olurmu dersin???...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ben bu yöntemi bazı programlarda kullanıyorum. Mesela JDownloader'da kayıtlı bazı premium şifreleri var. Formattan sonra veya başka bir arkadışama gittiğimde şifreleri her seferinde tek tek girmek yerine klasörü kopyaladım, sonra keyfime baktım :D Gayet de oluyor valla. Sam2 diye bir program var mesela, onda ayriyeten C'deki mysql dosyasını kopyaladım - her seferinde tek tek ayar yapmak için uğraşmadan kullanabiliyorum. Daha birçok örneği var ama her programda işe yaramaz tabi ki :D Diyorum ya bu benim uydurduğum bir yöntem hiç bir açıklama yok, denemek bedava. Belki olur...

rmznylmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba şifresinizi hatırlamıyorsanız eğer yapmanız gereken şey www.tivibu.com.tr adresinden üyelik işlemlerine girerek şifremi unutuum bölümüne tıklamak. Burada sizden sadece tivibu kullanıcı adınız ve resimdeki harfleri girmeniz isteniyor. Şifre mailinize yollanacaktır. Taibiki nunun için kullanıcı adını hatırlamanız gerekecektir.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar 4 kişi aynı evde kalıyoruz. Evdeki internet benden önceki arkadaşın üzerine yapılmış. Tivibu üyeliği de o arkadaşın üzerine. Şimdi sorun şu ki evden ayrılan arkadaş da evdeki arkadaşlar da tivibu şifresini hatırlamıyorlar. Sadece bir arkadaşımızın bilgisayarında Beni Hatırla seçeneği işaretli kaldığı için o giriş yapabiliyor.

TTnet ve Tivibu üyelikleri ayrılan arkadaşın üzerine olduğu için müşteri hizmetlerini de arayamıyoruz. Şimdi bu şifreyi bilgisayarında kayıtlı olan arkadaştan alma yolları var mı? Yani regedit'de saklanıyor olabilir veya başka bi yerde saklanıyor olabilir mi?

Merhaba, cep ve Adsl numaranızı direkt mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Özel mesaj ile gönderdim üstad bilgileri :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
TTnet'den bir bayan aradı beni. Tivibu'nun kayıtlı olduğu kişinin iletişime geçmesi gerekiyormuş. Daha etkili bir çözüm üretmelerini beklerdim.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
@N3CAT1 Bunu denedinmi???...

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Tamamen aklımdan çıkmış doğrusu :D Yarın deniyim :D İnşallah olur da uğraştırmaz bizi :)

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
TTnet'den bir bayan aradı beni. Tivibu'nun kayıtlı olduğu kişinin iletişime geçmesi gerekiyormuş. Daha etkili bir çözüm üretmelerini beklerdim.

o kadarını bizde biliyorduk
ttnetdestek sorunu çözecek sandım bende :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ya arkadaşlar tarayıcılardaki beni hatırlayı işaretlediğinizde bu bilgiler bilgisayarınızda "cookie" adı altında şifrelenerek saklanmaktadır. o şifreyi de sen çözemezsin. program files daki dosyasını atıp çalıştırmayla da olmaz bu ( jdownloader veya oyunlar başka). o yüzden boşuna program files dakini kopyalamaya çalışma.

olabilitesi daha yüksek bir şey önerirsek, o söylediğin tarayıcının tempory internet files (yani site bilgilerinin indirildiği dosya)yı bul ve içinden metin belgesi şeklinde duran ve isminde tivibu'nun adı bulunan metin belgesini al ve kendi bilgisayarında aynı tarayıcının dosyasına at. belki işe yarayabilir, olmazsa metin belgesini açıp içinde arkadaşının bilgisayarına göre olan bilgileri kendi bilisayarına göre değiştirmeyi dene. olursa bu olur, başka türlü de olmaz. öyle şifreler de registry'de falan da saklanmaz.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
o kadarını bizde biliyorduk
ttnetdestek sorunu çözecek sandım bende :)

İşin aslı zaten sorunumu çözeceklerini düşünmüyordum. Kimin üstüne kayıtlıysa o gerekiyor, diyeceklerini adım gibi biliyordum :D Ben de TTNETDestek bizi uğraştırmadan çözer diye bir an aklımdan geçti ama o da başkasına havale etti :)

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
konu ttnet olunca umut fakirin ekmeği :)