E63 tema sorunu

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
selam arkadaşlar dün e63 aldım tema yüklemek istiyorum. bluetooth ile tema dosyasını telefona yolladım fakat temayı uygularken sertifika hatası uyarısı veriyor ve uygulamıyor. farklı temalar yolladım ama yine aynı hatay alıyorum sorunla karşılaşan ve çözüm olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
selam arkadaşlar dün e63 aldım tema yüklemek istiyorum. bluetooth ile tema dosyasını telefona yolladım fakat temayı uygularken sertifika hatası uyarısı veriyor ve uygulamıyor. farklı temalar yolladım ama yine aynı hatay alıyorum sorunla karşılaşan ve çözüm olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum

Doğrudur..Sadece temalar için değil, UnSigned yada Signed birçok programı yüklemek istediğinde de aynı hatayı alacaksın. Bu Nokia'nın şirket politikası olarak uygulamış olduğu bir durum. Yani telefonunla ilgili birşey değil. Telefonum bozuk diye düşünmeyesin.
Bu sorunu çözebilmen için öncelikle kendi telefonun adına bir Sertifika alman gerekiyor. Bunu da Çin'deki bir internet siteleri üzerinden alabilirsin. Nokia Sertifika diye aratırsan buradan nasıl sertifika alabileceğini anlatan konular mevcut.

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
teşekkür ederim eropaking çok hızlısın :) sorunu hallettim. ayarlar uygulama ayarlarından sertifikalılar yerine tümünü işaretledim temayı uygulayabildi. yinede yerdımın için çok teşekkür ederim

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
teşekkür ederim eropaking çok hızlısın :) sorunu hallettim. ayarlar uygulama ayarlarından sertifikalılar yerine tümünü işaretledim temayı uygulayabildi. yinede yerdımın için çok teşekkür ederim

Sorunun çözülmesine sevindim, ancak ilerde, özellikle program yüklemeye kalktığında yine aynı sertifika hataları alacaksın, haberin olsun. Hazır elin değmişken bence telefonun adına bir de sertifika al ki, ilerde Cracklenmiş/Fixlenmiş Symbian v3 programlarını Sertifika hatası almadan yükleyebilesin. Dediğim gibi bu Sertifika hatası bir süre sonra çok can sıkıcı olabiliyor :)

Telefonun Tekrar hayırlı olsun..

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Yüklemeler-> Uygulama Yöneticisi->Seçenek-> Ayarlara girip
Yazılım Yükleme (Tümü)
Çev.İçi Sert. Kontrolu (Kapalı)
yaparak tekrar yüklemeyi dene.
Eğer olmaz ise Hackleme veya Sertifika almaya bak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben uzun suredır kullanıyorum eger dosyaları yani indirdiğiniz dosyaları ne de bulucagnızı bılmıyorsanız ANAMENÜDEKİ OFİSE GİRİN ORADA DOSYA YÖNLENDİRMEYE TIKLAYIN EGER HAFIZA KARTINDAYA YÖNTUŞLARINDAN SAĞ TIKLAYIN VE SONRA AŞAĞIYA GELIN ORDA BU ARADA (E63 UYUMLU TV PROGRAMINIZ VARSA MESAJ ATARMISINIZ

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben anlamadm bana yardımcı olsan ? bende de aynı şey var nokia e63:crying: yardım edin 1 hafta oldu daha çözemedim bu konuyu