Windows scriptinin rengini değiştirmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uma350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaslar sizden bir ricam olacak.Simdi su gormus oldugunuz resimde klasik bir windows scripti var resim olarak.

screenshot12m.png

Simdi ben bu resmin uzerindeki yazilari silip rengini
Kod:
"#F93200"
bu renk ve siyah olarak yapmak istiyorum yani iki farkli renkte iki resim , hangisini kullanacagima daha sonra karar vericem.

screenshot1ve.png

Yani resim yukaridaki gibi olacak kisacasi.Tesekkurler :) iyi forumlar herkese:flowers:

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Bu soru programlama sorusu ise burada ne işi var yok grafik olarak ps vb de yapmak istiyorsan yapmışsın zaten.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
yok programlama degil , programlama nerden cikti simdi , ben sadece asagidaki resim gibi olsun istiyorum ama yazilar gidecek ve rekleri de belirttigim gibi olacak.Alttaki resim benim degil..

Reaksiyon puanı
189
Temizledim ve arka planını kaldırdım :) Şu renk değişimini biraz daha açıklar mısın?

screenshot12my.png

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Temizledim ve arka planını kaldırdım :) Şu renk değişimini biraz daha açıklar mısın?

screenshot12my.png

Ya su mavi olan kisimlar varya dostum ' iste oralarin turuncu ve siyah renkte olmasini istiyorum. Turuncu renge benzer kodu ekledim yukariya istersen sende zevkine gore biraz daha acabilirsin rengi falan ' ya ben bunu panel olarak kullanicam .mesela uyegiris paneli falan yapicam o yuzden istiyorum.Sitenin arkaplan rengini koyu bir renk secersem acik renk olan kullanici panelini secicem.Eger acik renkli bir arkaplan yaparsam siyah renkli olani kullanicam. :)

Reaksiyon puanı
189
dostum o resmi kaydedip photosop ile aç. ardından CTRL+U yapıp istediğin renge gelinceye kadar ayarlarla oyna :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Adam gibi açıkla derdini güleceğine windows da script değiştirmek diyorsun git programlamaya aç konunu öyleyse grafik olarak ne yapacağını anlattık.Yada windowsun pencere ayarlarından hallet işini script değiştirmekte ne oluyor önce ne yapmak istediğini açıkla web sitesi kurmuyorsun.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Adam gibi açıkla derdini güleceğine windows da script değiştirmek diyorsun git programlamaya aç konunu öyleyse grafik olarak ne yapacağını anlattık.Yada windowsun pencere ayarlarından hallet işini script değiştirmekte ne oluyor önce ne yapmak istediğini açıkla web sitesi kurmuyorsun.

?

sakin ol cgrszone halletti.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
zero olayı anladığına şüpheliyim :D ne bu şiddet bu celal :D

Adam script değiştirmek diye açmış konuyu deseki pencere rengini photoshopta nasıl değiştiririm konu uzamıycak saçmalamış başlıkta tepkim bunadır.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Adam script değiştirmek diye açmış konuyu deseki pencere rengini photoshopta nasıl değiştiririm konu uzamıycak saçmalamış başlıkta tepkim bunadır.

Basligi ben degistirmedim yahu , yarabbim..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Zero çatacak adam mı arıyorsun anlamadım, sakin yaklaş olaylara.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Zero çatacak adam mı arıyorsun anlamadım, sakin yaklaş olaylara.

Ya tepkimi biraz sert algılamış olabilirsinizde yani aslında ben olayı yanlış anladım cgsrzone nin mesajın aha diyip gülücük koyunca adamla dalga geçiyor sandım halbuki aha şimdi tamam anlamında söylemiş özür dilerim :) ama başlıkda denyoluk var o bi gerçek yani bu konunun başlığı böyle olmamalı.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Başlığı alia değiştirdi, yardımınızı istiyorum yazıyordu normalde :D