- Reaksiyon puanı
- 530
Pesi başlığı "arada güncel" diye değiştirsene. 

Pesi başlığı "arada güncel" diye değiştirsene.![]()
İSTEĞE BAĞLI ÖLÜM
Hayatında değiştiremediğin elinde olmayan bir çok etken vardır. Her şeyde bir hayır olduğu külliyen yalan, insanın kendini daha iyi hissetmesini sağlayan koca bir yalandır...
Bu satırları sarhoşken yazıyorum, klavyeyi düzgün kullanamıyor onlarca kez yanlış yazımdan sonra silmek zorunda kalıyorum... Benden size dost öğütü, hayat koca bir b*k çukuru.... Mal gibi yaşamaya devam edin. Ben ölüyorum...
Yıllarını versen de koca bir hiçlik elinde olan. Kendini değersiz hissetmek ne demek bilir misin? Sen pesimist misin? Kimsin lan sen? Nesin ne ayaksın?
Birine bir şey anlatırken iki cümleyi toparlamayansın, yazma konusuna gelince kralsın... Bu kadar yazıyı sen mi yazdın? O cümleler senden mi çıktı? İnsan mısın?
Bu yazı bir şey anlatmıyor, okunası bir şey de değil. Sana sesleniyorum bu yazıları okuyan şahsiyet... Sanırım hayatından 2 dakikani boşu boşuna çaldım. 2. paragraftan sonra ne diyor bu yaa deyip kapaman lazımdı.. Sabrına hayranım...
Dedim ya sarhoşken yazıyorum bu yazıyı, kimse de umrumda değil. Amaaan iyi geceler !...
Aynen öyle pesican ...İSTEĞE BAĞLI ÖLÜM
Hayatında değiştiremediğin elinde olmayan bir çok etken vardır.Benden size dost öğütü, hayat koca bir b*k çukuru.... Mal gibi yaşamaya devam edin. Ben ölüyorum
..
Sen neredesinAynen öyle pesican ...
Sen neredesin
Ben daha çok özledimBurdayım arkadaşım... özledim sizi