turktorrent üyeligim var güzel ama çok duydum bu arena tr yi bende katılmayı istiyorum lütfen banada elinde fazladan davetiyesi olan arkadaslar yollarmısınız hızlı netim var 7/24 pcim açık llovetrance@hotmail.com
�zgün �ero;1663405 dedi ki:Hotmail yada Gmail adresin varsa verebilirmisin
Mynet maillerinde sorun çıkıyor...
üye olurken de yine mynet maili kullanmamamı öneririm...
turktorrent üyeligim var güzel ama çok duydum bu arena tr yi bende katılmayı istiyorum lütfen banada elinde fazladan davetiyesi olan arkadaslar yollarmısınız hızlı netim var 7/24 pcim açık llovetrance@hotmail.com
turktorrent üye alımı açık![]()
sen yenisin galibaMerhabalar, bu üçüncü yazışım arkadaşlar.
Arena-TR davetiyesi olan var ise benim e-postaya gönderebilirler mi?
E-Posta : saturnalfabeta@hotmail.com
Teşekkür Ederim.
hocam çok sagol allah razı olsun senden görünce inanmadım şaşırdımtege sana davetiye yolladım üye ol bakalım gör farkı fiyatı bu kadar değiyor mu davetiye istemeye![]()
bilmiyom içi boş bi site için değmez![]()
Dostum senin bir sitenin yöneticisi olarak baska bir tracker sitesi icin bos demen hic olmamis biz userler sükrediyoruzki türk siteleri varda su anlik yararlanabiliyoruz oda acaba ne kadar daha onun icin birakda biz kkarar verelim hangi site bos hangisi dolu senin yöneticilik yaptigin sitede artik yardim cagrilarini pmlerini duyurularini okumakdan bikdim kizilay gibisiniz devamli yardim istiyorsunuz ! Bir davetiyede bana veren olursa cok memnun olurum Zampik76@gmail.comtege sana davetiye yolladım üye ol bakalım gör farkı fiyatı bu kadar değiyor mu davetiye istemeye![]()