- Reaksiyon puanı
- 493
hahaarkadaşım git bir markete oradan bir laptopun lisansının fotosunu çek evde tepe tepe kullan ne ağız eğiyonki:mrgreen: ona buna

hahaarkadaşım git bir markete oradan bir laptopun lisansının fotosunu çek evde tepe tepe kullan ne ağız eğiyonki:mrgreen: ona buna
hahaiyiymiş bu
hocam nereye bagliyacaksiniz konuyu onu merak ettimYaa arkadaş sen şu an hangi işletim sistemini kullanıyon??
arkadaşım git bir markete oradan bir laptopun lisansının fotosunu çek evde tepe tepe kullan ne ağız eğiyonki:mrgreen: ona buna
Sanki küreklenenler alınteriBariz hırsızlık bu
hocam denedım olmuyor key falan yok ortada yinede tşkler
Xp kullanıyorsan orijinal mi diyecektim de..?hocam nereye bagliyacaksiniz konuyu onu merak ettim
13 sayfa olmuş, iyi ki linuxculardan biri gelip linux kullan dememiş
Artık forum da fanatik kalmamış![]()
erencik herşey bir yana soğukkanlı kalabilmen ve saygıda kusur etmemeye çalışman dikkatimi çekti.Belki bir ürün anahtarın olmayacak ama sende daha güzel bir anahtar var ''sabır''![]()
arkadaşım git bir markete oradan bir laptopun lisansının fotosunu çek evde tepe tepe kullan ne ağız eğiyonki:mrgreen: ona buna
Sonrada adamın makinasını eel geçireceksinBen Ubuntu getirtecektim arkadaşa.. Hem orjinal hem de bedava... (çok ciddi kıyak)
Ya hala yazıyonuzmu bu em*****e :cursing:
Ya hala yazıyonuzmu bu em*****e :cursing:
arkadaşım hala anlamadınmı adam dalga geçiyor.adam bu foruma üye olup mesaj yazabiliyorsa.işletim sistemine key bulamayacak kadar salak değildir herhalde.bizde ona göre yazıyoz kızma.:laugh:
Sonrada adamın makinasını eel geçireceksinİstediğini yap ondan sonra
Arkadaşın yerinde olsam kaçardım
5 dakika lığına key:Süre Doldu![]()
Bak güzel kardeşim bırak windows u mindows u git kendine bir abaküs al oyna inan daha çok eğlenirsin![]()
Hocam keyler işe yaramadı galiba
Bu arada bayağı sabırlı bir insanmışsın.Helal olsun...
Hocam keyler işe yaramadı galiba
Bu arada bayağı sabırlı bir insanmışsın.Helal olsun...
ne hit yaptı be konu...
fikir için tşklerseviyoruz demekki boş beleş işlerle uğraşmayı
şansımı deniyorum kisvesi altında bi dilenci eksikti forumda o da oldu
yarın öbür gün office key'i isterse şaşırmam
sdn'den evi düzer bence![]()