Windows 7 ürün anahtarı istiyorum çalışan ve aktivasyon sorunu olmayan

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
o bu değilde 987654321qwertyuıopğüasdfghjklşizxcvbnmöç yaz sonra kasayı yan yatır :mrgreen: şaka maka üstteki mesaja bak

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
insan zeki olunca..bende okadar aradım buldum aktive ettim boşa uğraşmışım isteseymişim ya:)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hayatımda gördügüm en laftan anlamaz en pişkin adamsın. sana bin kere dedik paylasılamaz.. herseyi gectim şu yorumlari bi okusan nasıl kırılacaginida söylemisler daha ne istiyosun güzel kardesim sorunlarınmı var.. kan gitmiyomu kafana

erencik

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hayatımda gördügüm en laftan anlamaz en pişkin adamsın. sana bin kere dedik paylasılamaz.. herseyi gectim şu yorumlari bi okusan nasıl kırılacaginida söylemisler daha ne istiyosun güzel kardesim sorunlarınmı var.. kan gitmiyomu kafana

aykut hocam sızı tekrar gormek ne kadar guzel bende aynı halen beklıyorum gelısmelerı anlık vercem tşkler ilgin icin masallah an ve an takıp edıyorsun

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
forumda sürekli gözüme carpiyor bu sacma konu bence forumu kirletmekten baska bi ise yaramiyosunuz. evet her an burdayim ve takip ediyorum. ama senin ne istedigin hala anlayamadim farkli bi dildemi konusuyoruz.

kimse ürün anahtarini paylasmaz, paylassa bile iki makinada calismaz ve aktivasyonunun nasıl kırılacagi anlatıldı daha ne cevap verilmesini bekliyosun güzel kardesim..

erencik

Asistan
Reaksiyon puanı
2
fena mı bu konu sayesınde tanıstık kotu mu oldu

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Hâlâ ısrarla key mi bekliyon arkadaşım?
Bence yabancı forumlara da git şansın döner belki:)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yahu yazmayın şu konuya artık adam besbelli dalgasını yapıyor işte, ilgi gördükçe de hoşuna gidiyor. Crack olayını da gayet iyi biliyor boşuna çözüm üretmeyin yani sizin kadar biliyor erencik de :)

Rica ederim yazmayın artık :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ya bir de key veren olsa diyelim alıp da satmayacağı ne malum:D

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Uzatmaya gerek yok aslında.
Yönetici arkadaşlar ilgili kişinin ip adreslerini ve mesaj kopyalarını BSA ve Microsoft'a bildirsinler. Microsoft arkadaşa kullanabileceği bir KEY gönderir :D

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
içinde sizin isminizde olacaksa istemem korsan kullanırım daha iyi

tamam ben para katmam diğer arkadaşlar para toplasınlar
altınıza da araba ister misiniz

dilenci sanırım çok üstüne gitmeyin. :)
hadi canım başka kapıya diyin o kendi gider.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Maşallah herkes yardımcı olmak için seferber olmuş:):) bazıları da olmaz,kimse göndermez diyorlar:) bırakın kardeşim niye kendinizi yoruyorsunuz adam şansını denemek istemiş:D İllegal yolları zaten biliyor,onları sormuyor ki .Nasreddin Hoca da Akşehir Gölüne maya çalmıştı hatırlayınız. Ya tutarsa:D:D:D

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
@erecik o video anlatım değil Google aramasının çok basit olduğunu gösteren bi site sadece :D www.lmgtfy.com 'dan birşey arat, linkini al. Aynen benim gönderdiğim gibi oluyo işte :))) ... Bu arada lisans anahtarı istiyosun illegal olarak, ama illegal olarak kullanmak istemiyosan bu imkansız zaten :D ... Ya git bi laptop al, yanında OEM versiyonu hediye ediliyo zaten. Ya da gidip windows 7 alacaksın en basitinden. Maddi durumun el vermiyorsa ya da "Ben buna para vermem" diyosan, Windows Loader Extreme adlı programla 10 saniye içinde Microsoft'un çakmayacağı legal gibi görünen bi işletim sistemine sahip olacaksın. Korkma Microsoft gelip seni evinde basamaz. Böyle bi hakkı da yok. Sadece güncelleştirmeleri kapat, yeni güncelleştirmeler ile Windows'unun legal olmadığını tespit ediyo, ve 30 gün içinde (sana haber vere vere-gözüne soka soka) kapatıyo. O olayın da çözümü var gerçi. Ama eğer cafe, iş yeri gibi biyere kuruyorsan önermem, gidip orjinalini al çünkü öyle biyerde yakalanırsan yüksek miktarda bi ceza yersin. Windows 7 versiyonunu vermemişsin, Özel mesaj ile bi site linki yolladım, sadece olmadığını görüp emin olman için yolluyorum. Siteden girip soldan Windows 7 home premium mu neyse artık adıyla beraber arat. Sağda serials kısmından rating kısmı en yüksek olanlardan al dene bakalım oluyo mu :D

erencik

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Maşallah herkes yardımcı olmak için seferber olmuş:):) bazıları da olmaz,kimse göndermez diyorlar:) bırakın kardeşim niye kendinizi yoruyorsunuz adam şansını denemek istemiş:D İllegal yolları zaten biliyor,onları sormuyor ki .Nasreddin Hoca da Akşehir Gölüne maya çalmıştı hatırlayınız. Ya tutarsa:D:D:D

tşkler hocam sayende açıklama yapmak gibi bir derdim kalmadı tekrar tekrar tşkler ....

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Bill Amcaya telefon açtım senden bahsettim... Dedi ki hiç önemi yok evinde rahatça kullanabilir....
Ancak steve amca çok kızdı...Ne yapıyorsun bill burası darül aceze mi ? dedi...

2 adet key yolladı:):)

erencik

Asistan
Reaksiyon puanı
2
@erecik o video anlatım değil Google aramasının çok basit olduğunu gösteren bi site sadece :D www.lmgtfy.com 'dan birşey arat, linkini al. Aynen benim gönderdiğim gibi oluyo işte :))) ... Bu arada lisans anahtarı istiyosun illegal olarak, ama illegal olarak kullanmak istemiyosan bu imkansız zaten :D ... Ya git bi laptop al, yanında OEM versiyonu hediye ediliyo zaten. Ya da gidip windows 7 alacaksın en basitinden. Maddi durumun el vermiyorsa ya da "Ben buna para vermem" diyosan, Windows Loader Extreme adlı programla 10 saniye içinde Microsoft'un çakmayacağı legal gibi görünen bi işletim sistemine sahip olacaksın. Korkma Microsoft gelip seni evinde basamaz. Böyle bi hakkı da yok. Sadece güncelleştirmeleri kapat, yeni güncelleştirmeler ile Windows'unun legal olmadığını tespit ediyo, ve 30 gün içinde (sana haber vere vere-gözüne soka soka) kapatıyo. O olayın da çözümü var gerçi. Ama eğer cafe, iş yeri gibi biyere kuruyorsan önermem, gidip orjinalini al çünkü öyle biyerde yakalanırsan yüksek miktarda bi ceza yersin. Windows 7 versiyonunu vermemişsin, Özel mesaj ile bi site linki yolladım, sadece olmadığını görüp emin olman için yolluyorum. Siteden girip soldan Windows 7 home premium mu neyse artık adıyla beraber arat. Sağda serials kısmından rating kısmı en yüksek olanlardan al dene bakalım oluyo mu :D

hocam ne alaka google araması falan ben mi sordum size bu nedir diye biraz dikkatli olalım cevap yazarken

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
erencik herşey bir yana soğukkanlı kalabilmen ve saygıda kusur etmemeye çalışman dikkatimi çekti.Belki bir ürün anahtarın olmayacak ama sende daha güzel bir anahtar var ''sabır'' :)

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
evet bende sevdum bu uşaği. saygılı ve terbiyeli. bir keyi haketti. e bizede abilik yapmak düşer:dil:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Peki bende key bulması için bi kopya vereyim bu arkadaşa kesin işe yara....
Google a aynen şöyle yaz ve arat...

belarc advisor windows 7 key

Bakalım ne çıkacak....

erencik

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Peki bende key bulması için bi kopya vereyim bu arkadaşa kesin işe yara....
Google a aynen şöyle yaz ve arat...

belarc advisor windows 7 key

Bakalım ne çıkacak....

hocam denedım olmuyor key falan yok ortada yinede tşkler

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Yavaş yavaş dökülmeye başladı millet :D

kervan76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım git bir markete oradan bir laptopun lisansının fotosunu çek evde tepe tepe kullan ne ağız eğiyonki:mrgreen: ona buna

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
arkadaşım git bir markete oradan bir laptopun lisansının fotosunu çek evde tepe tepe kullan ne ağız eğiyonki:mrgreen: ona buna

Vay anasını sayın seyirciler.. şimdi sana '' bu yaptığın yanlış resmen hırsızlık'' gibi sözler söyleyesim geldi de ben de korsan programlar kullandığım için sesimi çıkaramam..

Yahu bu yaptığın öneri şimşekler çaktırdı zihnimde..Sen doğrudan lisansı çalmayı teklif ediyorsun belki o yüzden ilginç geldi ama herkes doğrudan olmasa da dolaylı olarak bu hırzılığı yapıyor.

Evet hırsızlarınn sadece somut nesneleri çaldıklarında hırsızlık ettiklerini düşiünür olmuşuz.Oysa bizden alâ hırsız yok... Kendimi de katıyorum buna ayırdığım yok kendimi..

kervan76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adam ne zamandan beri yanayana arıyo yada bizle dalga geçiyo.başka ne diyim.söylediğimden başka ne kaldıkı. kaldıki kendi istediğide hırsızlık olmuyornu yani:yes: