Klasör Şifreleme Programı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SmH51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Merhabalar Shiftdelete Ailesi;

Benim Acer markası laptop'um var. Benim sormak istediğim konu ise; içerisinde Acer'in şifreleme programı mevcut bulunuyor. Yalnız benim sorunum bir klasöre şifre koyacağım zaman sadece içindeki belgelere şifre koyuyor. Yani klasöre tıkladığımda klasör açılıyor içindeki belgelere şifre koymuş oluyor. Buda şifreyi kaldıracağım zaman bayağı bir vaktimi alıyor. Benim sormak istediğim bu programın sadece klasöre şifre koyma özelliği varmıdır? Eğer yoksa bana şifreleme programı önerirmisiniz?

Programın Adı: Acer eDatasecurity Management

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
%100 çalışıyor denenmiştir.Basit ve kullanışlı
[FLASH]http://blip.tv/play/AYHm63wA" type="application/x-shockwave-flash" width="720" height="510" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"[/FLASH]​

Bu da şifreyi çözme;

[FLASH]http://blip.tv/play/AYHm7AEA" type="application/x-shockwave-flash" width="720" height="510" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"[/FLASH]​

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Peki Folder Lock'un kullanması bedava mı?

mcan3883

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eskiden barabar diye bir program vardı direk sağ tıklayıp doyasyı kitleyip açıyordun fakat sonradan sapıtıyordu o ayrı :d. Onun gibi sadece sağ tuş ile çalışan bir program arıyorum aslında . Lock folder da sürekli kilit anahtar bir sürü aksiyon yaratıyor kendi kedndine basit değil kullanışı.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Winrar bu iş için biçilmiş kaftan...(2 si bi arada; hem sıkıştırır hemde şifre koyar)başka bir şey kullanmaya gerek yok...

mcan3883

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Winrar ile her defasında rardan çıkarıp gizleme çok zaman almıyormu kullanımı nasıl

inelux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iobit gerçekten güvenli denersen görürsün.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bence bukadar öenmli dosyların varsa pcde bırakma yedekle ve yanında bulunsun harici diskin falan olsun pcye kimin napacağı belli olmaz çünkü geçenlerde bir tanışımın ufak çocuğu masadan laptopu alıyor yere koyup üzerinde zıplıyor aklı sıra oyun oynuyor velet ama adamın çizdiği bütün projeler orda harddisk mefta yanılmıyorsam istanbulda biryer yapıyormuş oraya yolladı 500 tl para istediler düşünsene 1 tblık harici diskler 150-200 lira arası alınabiliyorken bukadar şansa bırakmamak lazım!!!

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Winrar ile her defasında rardan çıkarıp gizleme çok zaman almıyormu kullanımı nasıl

>>Örneğin;Bir dosyayı kopyalamak o kişiye zahmet veriyorsa zaten o pc nin başına hiç oturmasın daha iyi...
>>Gelelim rardan çıkarmaya klasörün yada dosyanın üstüne sağ klik buraya çıkar demek en fazla 2 sn ye...şifreyi girmek hadi 5 sn olsun..klasörün açılmasıda 1 dk ka olsa..toplamda ortalama 1 dk ka 7 sn sürüyor...(dosya boyutuna göre çıkarma işlemi değişir.ve 64 bitlik win-rar daha hızlıdır.tabi işletim sisteminiz 64 bit ise...)
>>Uzunsa yukardada söylediğim gibi hiç pc kullanmasın bunu kullanacak kişi...
>>Diğer proğramlar win-rarın yanında teferruat kalır...

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kullanımı çok beğendiğin bir program boyutu 880 kb ve winrar gibi ücretsiz kullanabilirsin. Paralı sürümü şifreni unutursan şifreni kurtarıyorlar ancak şifreleme seçeneğini yüksek yapmamışsan. Türkçe bir program.

KaKa-Folder-Protector.jpg

Hakkında
Folder Protector

mcan3883

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dosya boyutu 30 gb olan dosyaları kitlemeniz gerektiğinde nasıl 1 dk win rar dan çıkarıp tekrar sokacaksınız.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
folder lock en iyisi belgelerim içinde locker diye bi klasor açıyor programı kitlediğinde o klasor görünmez oluyor .Bedava değil ama .iobit password folder ı bu yüzden tercih edebilirsin.