Selamlar, SDN Bir İstek...

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir film önerseniz bana izlesem, rahatlasam... Sevgiliyi bu film unuttursa. Aslında sevgilinin açtığı yarayı kapatsa... Romantik mi oluyo bu filmlerin türü bilmem... Ama önerseniz diyorum?...

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugun izledim, Seni Seviyorum'u kesmedi beni. Daha dogrusu hala biraz kirginlik var icimde :(

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Böyle Filmler Ayrılık Acısını Dağlamaz Daha da Körükler !

Komedi Filmi izle Sen!

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sana bir film vereyim harbiden izle ama "Asla pes etme" hem romantik hem aksiyon hem duygulu süper bir film..!

Reaksiyon puanı
189
Komedileri tavsiye ederim. Hatta komedi dizilerine başla. Two and a Half Men'i izlemeye en başından başla. 8. sezona geldiğinde bambaşka biri olursun :D

Narkoz23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hem aşk acısı dinsin diyorsun hem de aşk filmi istiyorsun.. Sen böyle dolambaçlı yolları bırak aç pencereyi avazın çıktığı kadar bağır,ağla:)

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hem aşk acısı dinsin diyorsun hem de aşk filmi istiyorsun.. Sen böyle dolambaçlı yolları bırak aç pencereyi avazın çıktığı kadar bağır,ağla:)
Aslında asıl yapılacak olan hiç kafaya takmamak çünkü değmiyo arkadaşlar o kızlar için yapılan hiç birşey değmiyo..! En iyisi hiç öle kendini rezil edip bagırmak falan veya ağlamak hayatta değmez..!

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
O zaman Inception'ı izle izlemediysen. Orada bırakmak ile ilgili güzel dürtüler mevcut. Ha bir de şu şarkıyı dinle:

[video=youtube;6fdx4FVz6gU]http://www.youtube.com/watch?v=6fdx4FVz6gU[/video]

Aslında bu şarkı sana kötü hissettirecek ama... Bugün keşfettim ben de, kötü hissettirse de dinle. Acısı belki de sadece böylece çıkacak. Bugün herkesten bir şeyler çıkıyor sanırım, yalnız olamam gibi.

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ya komedi filmi izlemek istedimde açtım filmi ne bileyim aklımı filme veremedim, belki bu filmlere kendimi verebilirim, bi cikis yolu bulabilirim... Daha once boyle olmamistim yedigim yemek afedersiniz midemi bulandirdi. Bi garip oldumda hala gecmio :( onerdiklerinize yine goz gezdirecegim.

SaygilaR...

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
lorenzo'nun yağını izlemediysen izle. acının ne demek olduğunu anlayıp acını hafifletmeye ihtiyaç bile bırakmayacak kadar ona arkanı dönmüş olursun. bir de sakın unutmaya çalışma.çünkü unuttuğunu iyice hatırlamaya başlarsın. başka şeylerle uğraş. kitap oku. tefekkür et. ölümü düşün. bla bla bla...

Reaksiyon puanı
189
Hiç bir şeyi birden unutamazsın. Zamanla ancak unutulur ve acısı azalır. Seni o arada oyalayacak ve aklına başka şeyler getirmeyecek şeyler lazım. Mesela ben kendimi dizilere vermiştim etkili de oldu :) Sonrasında da gittim bir elektro gitar aldım :) Şimdi daha mutlu mesutum :) Ne yaparsın bilmiyorum ama geçmişi hatırlamana sebep olmayacak ve seni devamlı oyalayabilecek şeylere yönel. Online oyunlar falan da olabilir mesela :)

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@Erngnctrk dedigim gibi aklimi komedi filmlerine vermeye calisinca filmi unutuyorum dalip gidiyorum ve baslangic geliyor aklima.

@
ilahiyatci tesekkur ederim dediginiz filmi arastirdim 92 yapimi tip/dram filmiymis...

Onerin icin tesekkur ederim, kitap bol bol okurum, bolca dusunurum bla bla :). Bir sekilde gecmeli bu icimdeki derinlik...

---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:46 ----------

@cgrszone Gitar calarim ama elektro gitar degil. Oyle arada doktururum, ama buda zevk vermemeye basladi. İcine sap katilmis yemek gibi. Dizi pek izlemem acikcasi, televizyona nadiren bakarim oda hava durumu icin, ya da buyuk maclar olursa... Genelde sinema...

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
"My name is Khan" izlediyim fimlerin en iyi 3e girebilir belki .

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Çok şeye mi değersin, yoksa hiçbir şeye değmez misin, bilmiyorum.
Doğrusunu hep sen bilirdin,
Bense artık hiçbir şeyi bilmek istemiyorum.
Yine de hayatı yaşayan sendin.
Bitsin artık, ister kalırsın, ister gidersin!
Bilirsin, bir yere kadardır ezilmelerim.
Bir sana git diyememiştim,
Şimdi git, kalma, bitsin..!
*.Cem KAMALI.*

Bu şiir tam senlik o zaman hocam.Hayda sen tekrar bizide eski günlere götürdün :)

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@Bonney 2010 galiba, bakmadim ama adinida duymadim :) aldim listeye tesekkur ederim...

---------- Post added at 00:59 ---------- Previous post was at 00:56 ----------

@__kadıköyRAP__ diziyi duydum, TV izlemedigim icin konusu hakkinda fikir sahibi degilim... Onada bir bakayim...

@siberworm cok guzelmis. Eskilere gitmekte guzel, :). Keske eskiye gitsemde hic sevemeseydim... Siir cok guzel.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Hangi aşk acısı unutlmadı ki!sen de unutursun.
sevdiğin müzikleri dinle,yrüyüş yap
Asla yalnız içki vs. içme
arkadaşlarınla gez,eğlen.
Filmle falan olmaz böyle şeyler,kendine zaman ver...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Sevgiliyimi unutmak istiyorsun? film izlemekle uğraşma yeni birini bul

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5

O hiç olmuyo be hocam.

@turklerklani hocam ya değmez hiç biri için değmez..! Sen yeri gelir canını verirsin ona ama o seni yarı yolda bırakır gider.He devran dönmez mi oda olur Allah'ın İzniyle ama sabır :) Sabret :)

Sana şuan gidicek en iyi ilaç Ömer Baba :)

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sungur 13

Tesekkur ederim onerin icin... Yok asla icmem tek basima.

Mai Nai

Kolaymiki

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:18 ----------

@siberworm Omer baba derken?. Su Necati sasmaz'in dizisi olan mi?....

Reaksiyon puanı
189
Bak şunu da önerebilirim süper oluyo :D Arkadaşları topla en az 4 kişi olsun. Bir şişe tekila alın bol bol shot yapın. Muhabbet ile süper oluyo :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Şimdi karşı taraf kafasındaki kurbanlardan hangisini seçeceğine karar veriyorda sizin bi tarafınız mı eksik.Hayır
Sen burda film tavsiyesi isterken kızın ne yaptığını sanıyorsun.Gün gelecek ulen kafama tüküreyim diyeceksiniz üzüldüğünüz her saniye için.
Değmez, ölüm harici hiç bir şey için kaybettiklerine ağlamaya değmez

cozar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bende yeni birini bulmaya çalışma, ben unutamadan üzerine kaç tana bulduysam hepside tatsız tuzsuz bişey oldu.Hep onunla kıyasladım,
"o olsaydı..... olurdu" dedim hep.
zamanında yaşadığın güzelliklerin acısını şimdi çekeceksin.zamanla geçecek

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Şimdi karşı taraf kafasındaki kurbanlardan hangisini seçeceğine karar veriyorda sizin bi tarafınız mı eksik.Hayır
Sen burda film tavsiyesi isterken kızın ne yaptığını sanıyorsun.Gün gelecek ulen kafama tüküreyim diyeceksiniz üzüldüğünüz her saniye için.
Değmez, ölüm harici hiç bir şey için kaybettiklerine ağlamaya değmez

Aynen aynen aynen.

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@cgrszone 18'den kucuk arkadaslar olabilir, o yuzden pek yazmayayim. Ama fena dagitici seyler buluyorum arada. İcilen tabi :).

@siberworm :)

@Mai Nai Haklisin... :(. Buda yasamak iste :(.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Daha çok gençsin.Tabi ilk aşkın yada uzun süreli olduğundan çoğu şey kolay unutulmaz ama bazı şeylerin farkına erken varmak gerekir.
Zamanında yanımızda kimse yoktu, hiç ettik onca vakti, üzüldük kendimizi paralık yemedik içmedik..Sonuç zengin birini buldu ve evlendi:D :D