Cod Black Ops Dayanamadı (Kırıldı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
gelsin hemen ya adamın canını sıkmasınlar lanet olsun sana treyarch yaşasın infinityward

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yalnız neden şu silah efektlerini parçalanma gibi efektleri fear gibi yapamıyor bu adamlar sanki boşlukta oynuyorum oyunu :(

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Yahu kafayı yedim, Vietnam'da kapıyı açtım ramboyla karardı oyun. :thumbdown: Ortalama 90 küsür fps ile oynuyorum, ekran kartı ile ilgili olamaz. Var mı aynı sorunu yaşayan?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Kime kırılmış? Üzülmesin iner inmez oynayacağım. :)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
20101110165905.png

Sistemin buysa sadece bir ekran kartı takviyesi yeterli olur. Misalen şu kart (kapıda 120) bu oyuna fazla bile. :) Tabi 19x10 falan oynamıyorsan. :D
höhhhh
geforce 8400 gs var bende 2.2 ghz dualcore 1 gb ram var sadece oyun kastı, (win7) ayarları düşürdüm düzeldi sen nasıl fullde oynuyosun

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
höhhhh
geforce 8400 gs var bende 2.2 ghz dualcore 1 gb ram var sadece oyun kastı, (win7) ayarları düşürdüm düzeldi sen nasıl fullde oynuyosun

Yanlış anlamışsın, bu benim değil kadıköy'ün sistemi. Oynayamıyormuş ben de ekran kartı takviyesi önerdim.
Bu arada sanki muhteşem bir kartmış gibi 8400 gs var yazmışsın ama GTX 470'le falan sorun yaşayanlar var oyunda. :D Bu sebeple patch bekliyor herkes. :) Sanırım ben SLI kullandığım için fazla sorun yaşamadım.

Bir de lütfen yardım ya :(
Yahu kafayı yedim, Vietnam'da kapıyı açtım ramboyla karardı oyun. :thumbdown: Ortalama 90 küsür fps ile oynuyorum, ekran kartı ile ilgili olamaz. Var mı aynı sorunu yaşayan?

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
yarın aksam oynarım buyuk ıhtımallle sıstemde sıkıntım yok sukur oyunda sıkıntı yoksa tabı :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Yanlış anlamışsın, bu benim değil kadıköy'ün sistemi. Oynayamıyormuş ben de ekran kartı takviyesi önerdim.
Bu arada sanki muhteşem bir kartmış gibi 8400 gs var yazmışsın ama GTX 470'le falan sorun yaşayanlar var oyunda. :D Bu sebeple patch bekliyor herkes. :) Sanırım ben SLI kullandığım için fazla sorun yaşamadım.

Bir de lütfen yardım ya :(

hacu bende onu diyorum muheteşem bi kart değil (akmasada damlıyo dedirten türden :D) nasıl oluyoda düşük modeli full de oynarken ben ayarları kısarak oynuyorum :D

bu arada ses dosyaları çalışan bana bi atsın o dosyaları yav :D adamlar konuşurken altta soldier_russia_eng fln yazıyo :D ses gelmiyo :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
hacu bende onu diyorum muheteşem bi kart değil (akmasada damlıyo dedirten türden :D) nasıl oluyoda düşük modeli full de oynarken ben ayarları kısarak oynuyorum :D

bu arada ses dosyaları çalışan bana bi atsın o dosyaları yav :D adamlar konuşurken altta soldier_russia_eng fln yazıyo :D ses gelmiyo :D

Vendetta sen iyice uçmuşsun ya. :D Hangisi hangisinin alt modeli bildiğine emin misin? :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
dün gece itibariyle oyun indi, sorunsuz sekilde kurdum bi kac saat oynadim ve yaziyorum
*Oyunda sinematik olayini abartmıslar.tamam mw2 de sinematikler ara videolar cok sevildi ama ne az ne coktu.. bu oyunda bana abarti geldi dakka bası sinematik.. abartmıyorum bence bu oyunun %50 si hatta belki daha fazlası sinematik gerisi oynanıs olacak..
*herkesin bildigi optimizasyon sorunu harbiden cok can sıkıcı FPS bi sabit kalmadi 40-50-11-20-1 sürekli kafasina göre düsüp cikiyo buda oyunu oynamayi imkansız hale getiriyo, high yada low ayar yapmanız biseyi degistirmiyo malesef.. PS3'te bile varmıs bu sorun
*oyunun seslerini hic begenmedim dogal olarak insan mw2 ile kıyaslıyor. silah sesleri vs mw2 nin yanına yaklasamaz.bazı silahlarda agzımla silah sesi yapsam daha iyi yaparim. bırakın mw2yi moh'un sesleri bu oyunun yanında sahaser kalır.
*ates ederken silahin verdigi gercekcilik hissini bana veremedi, mw2 de gercekten adam vurdugumuzu hissedebiliyoduk. Bunda silah tepkisi,sesi vs gercekci gelmedi..

velasıl ilk izlenim olarak sunu söyleyim.. treachy firması güzelim efsaneyi hiç etmis..

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
oyunu henüz yüklemedim patch mi beklesem ne :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
patch optimizasyon sorunun cözer belki ama bu oyunu mw2'den daha iyi yapamaz..

Teknolojig

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mobillity radeon 5650 ile inşallah sorun yaşamayız boşuna makine almış olmayalım

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
mw2 nin gözünü seveyim beğendiğimi söyleyemem ama patch çıktıktan sonra kasma giderildikten sonra bakmak lazım tadına

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oyun bir süre sonra yanıt vermiyor. CPU kullanımı yüzde 100..

Sesler bi gidip geliyor sinematik olayı çok abartmışlar.

İnfinity Ward yapsaydı şimdi kopardık

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Kurdum 10 dakika oynadım. Takılma yok. İşlemciye gözatmadım. İlk 10 dakikadan pek keyif alamadım.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
sen dedinya bende kasma yok full oynadım fln diye
sonra ekran kartını koydun 7200 gs, bende dedimki bunun üzerine senin sistem buysa benmkisinin full çalışması lazım 8400gs kullanıyorum dedim
sende dedinki bunun üzerine arkadaşa kart tavsiyesinde bulundum, gerçek sistemim değil kadıköydeki pc nin sistemi.

bende bunun üstüne diyorumki
tabii ya bende sandım 7200 gs le full de oynadın nasıl yaptın bu işi diye şaşıp kalmıştım. bende ki de berbat bi kart ama işte naparsın seni yıldızlara çıkarmasada atmosfere kadar taşıyo.

olay bundan ibaret :D

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sırayla değil onu biliyorum ben..

İnfinity Wardın 2 önemli mühendisi istifa etmişti. Activisionda Treyarcha verdi yapımı. Ancak becerememişler belli.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Sırayla değil onu biliyorum ben..

İnfinity Wardın 2 önemli mühendisi istifa etmişti. Activisionda Treyarcha verdi yapımı. Ancak becerememişler belli.

Cod 2 den sonra sırayla gitmeye başladılar. 2 Mühendis ile ilgisi yok yani. Modern Warfare 'den sonra Modern Warfare 2'yi de sonraki sene yapmadılar fark ettiysen. 2007-2009.

Call of Duty 1 : (2003-InfinityWard)
Call of Duty 2 : (2005-InfinityWard)
Call of Duty 3 : (2006-Treyarch)
Call of Duty 4 Modern Warfare (2007-InfinityWard)
Call of Duty : World at War (2008-Treyarch)
Call of Duty : Modern Warfare 2 (2009-InfinityWard)
Call of Duty : Black Ops (2010-Treyarch)
Call of Duty : Modern Warfare 3 (2011-InfinityWard)

http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Call of Duty : Modern Warfare 3 sabırsılıkla beklıyorum ne zman cıkacak

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Call of Duty 3 : (2006-Treyarch) berbat
Call of Duty : World at War (2008-Treyarch) berbat
Call of Duty : Black Ops (2010-Treyarch) şu anda oynuyorum ama bu da fiyasko gibi olcak mw2 ye kıyasla pek bi gelişme göremedim :D

firmaların aynı olmasıda ayrı bi rastlantı (!)

yrss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mobillity radeon 5650 ile inşallah sorun yaşamayız boşuna makine almış olmayalım

için rahat olsun kardeşim en son güncellemesini yükle kartın ben yükledim aynı kart var bendede full grafikte oynuyorum sadece 1 kere takılma oldu kart güncelleyince sorun çözüldü seviyorum ati yi yaa :))

forumu okuyunca gördüm cod serisinden sadece 5 dk oynadıgım oyun cod 3 tür herhalde berbat ötesi :) 3 hariç diğer oyunların hepsi kurulu arada bi resital yapıyorum yaa :))

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Blackout demiş ki: Bu arada oyun 90-100 fps civarı oynanırken dahi bazen donma hissi veriyor insana. Bir sorun olabilir arkadaşların da belirttiği gibi.

bende sadece arada bir video larda donma gibi bir şey söz konusu ama oyunda donma söz konusu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...