yumluanarsist
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 280
Lise hayatım boyunca 3 kere devamsızlıktan kalmayla yüz yüze geldim, üniversitede de daha 1 ayı doldurmadan 2 dersten devamsızlıktan kaldım ve bu sefer yapabileceğim bir şey de yoktu ya. Ben hayatımda kar görmemiş bir insanım, İstanbul'un soğuğunu yeyince doğal olarak 1 hafta yattım. Ertesi hafta da zehirlendim ve yine 1 hafta yattım. O arada İngilizce ve bilgisayar derslerinden kalmışım. Nereye yazsam, nasıl rahatlasam bilemedim. Foruma bile girmez olmuşum Fizik çalışmaktan. Ne güzel derslere odaklandığımı düşünürken sırayla tüm derslerden kaldığımı öğreniyorum. Okumayı bile beceremiyorum.
18.5 kredi aldım. ÇAP için yıl sonunda en az 35 krediyi almış olmam ve ilk dönem derslerimin tamamını vermiş olmam gerekiyor ama bu kalma durumu sebebiyle gözetime düşme tehlikem var, gözetime düşersem bu dönemi 14 kredi ile tamamlayabiliyorum. İkinci dönem de en fazla 15 kredi alabiliyorum. 35 kredi alamadığım için ÇAP iptal oluyor tabi, e gözetimde olduğum için de okul kafadan 6-7 yıla uzuyor ve her şey mahvoluyor.
Biri beni öldürsün ya. Vardır forumda bana gıcık kapan filan bolca, cidden biri öldürsün beni. Okumayı bile beceremedim.
Ben nerede hata yapıyorum acaba?
18.5 kredi aldım. ÇAP için yıl sonunda en az 35 krediyi almış olmam ve ilk dönem derslerimin tamamını vermiş olmam gerekiyor ama bu kalma durumu sebebiyle gözetime düşme tehlikem var, gözetime düşersem bu dönemi 14 kredi ile tamamlayabiliyorum. İkinci dönem de en fazla 15 kredi alabiliyorum. 35 kredi alamadığım için ÇAP iptal oluyor tabi, e gözetimde olduğum için de okul kafadan 6-7 yıla uzuyor ve her şey mahvoluyor.
Biri beni öldürsün ya. Vardır forumda bana gıcık kapan filan bolca, cidden biri öldürsün beni. Okumayı bile beceremedim.
Ben nerede hata yapıyorum acaba?