Bu kızları anlayamıyorum !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melihfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sıkıntım şudur arkadaşlar;

ilk önce o yakınlaştı bayağı arkadaş olduk fln filan artık sınıftakiler olm sevgilimisiniz arkadaşmı diolardı kız baya bi samimi olmaya başladı zaten niyetide belliydi knşmalarından fln sora bana bi anısını anlattı eski sevgilisiyle ilgili (biraz kazık yemiş :rolleyes:)aşık olup bağlanmaktan korkuyorum fln dedi neyse sora bn kıza çıkma teklif ettim korkuyorum ama deniyelim dedi ( aşık olmak bu kadar korkulcak bişey mi ?).Teklifi şöyle yaptım kzı 1 kere eve bırakıcaktım olmadı başka bi gün bırakırım dedim. o gün geldi çattı. okldan brber çıktık bırakmıcakmısın dedi bnde olur dedim (halbuki aklımda o gün teklif etme yoktu daha sonra söylemeyi düşünüodm ) yolda fln hiç knşmadık evin önüne gldik böyle birbirimize bakıoz tren misali bişe demicekmisin manasında baktı tamammı sora e daha niye bıraktın dedi bnde o onda söylemeye karar verdim ve söyledim.(zaten oda bunu bekliyodu) oda korkuyorum ama deneyelim dedi ondn soraki gün oklda fln çekingen davranmaya başladı. sebebi öğretmenler ve okuldakilermiş. yani onlardan çekiniomş . bnde hak verdim yani olabilir. ondn sora okl çıkışı bunu dershaneye bıraktım dershaneye giderken hiç bi problem yok gayet gzl. dershanenin nerdeyse önüne geldik bırakalım artk dedi tmm dedim. öyle ayrıldık orda. şimdi ne biliim sanki soğuk davranıyo buluşalım dedim bahane fln uyduruo (öyle düşünüyorum inş değildir) yani bildiğin istemio anca bn msj atarsam cvp yazıo msn de fln hep ilk msjları bn atıorm ondan hiç atılım yok. okln olmadığı gn buluşalım dedim arkadşlarıma söz verdim dedi. inş gerçekten öyledir.şimdide blşmak için sıkmıyorum ama bna çok sğk gelio ndndir acaba anlamadım.. ne yapıcağıma karar veremedim bi türlü. şimdi msj atmak istyrm ama ne diim durup dururken? ... :cursing:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bence şöyle yap derim sanırım seni kaybetmekten yani ayrılmaktan korkmuyor fazla zorlama çok mesaj atma ki bakalım seni merak ediyor mu birşeyler yazacak mı diye test et bakalım ki mesaj atmıyorsa hiç sormuyorsa vardır bişeyler tabi sonuçta senin ilişkin ama gerçekten test etmek gerekiyor bazen sevgisini karşıdaki erkekde olsa kızda olsa :)

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evt haklısın. bu sefer bn dayanamıyorm atıorm msj :D ama atmıcam bu sefer

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Önce bi şu Türkçeni düzelt ondan sonra kız tavlamaya kalk :P

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
toplumdan gizleme psikoloji var kız arkadaşında :) nedensiz davranışlara giriyor konu....
adrasa'nın dediğini yap :D

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ben senin yaşında olsam bir çok kızla arkadaşlık kurar, içlerinden en düzgünü ile de özel vakit geçirmeye bakardım.
Bu arada o kız büyük ihtimalle sadece kendi egosunu tatmin ediyor. Kendi küçük dünyasında seninle oynuyor anlayacağın.

"Bakın Melih benim için deli oluyor, birini bıraktım, hala ayaktayım" ...misal...

O kızı ve onunla yaşadıklarını ciddiye alma derim.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ben istemedende olsa öyle bişey yapmıştım bi kere :) uyuya kalmışım biraz da tartışmıştık telefonu şarjdaymış mesajı görmemiş bende şöyle bir uzanmıştım uyumuşum telefonda sessizde kalmış baya mesaj atmış arkadaşlarıma falan söylemiş onlar aramış mesaj atmış bi sürü bi uyandım mesaj kaynıyor telefon nasıl korkmuş işte o zaman sevdiğini anlamıştım :D ama ayrılalı 2 ay olucak nerdeyse :D

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Önce bi şu Türkçeni düzelt ondan sonra kız tavlamaya kalk

bırakta o bnm problemim olsun. telefondn bu kadar yazılıo ksura bakma.

---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 13:55 ----------

bnmde ona öyle bi bağımlılığım yok yani ona deli olcak kadar. ayrılalım derse tek kelime etmem anlıcağın. ama birazda çekingen bi kız acaba etkisi varmıdır diye düşümüyorum.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Hiç uğraşma derim. Bi kız soğuk davranıosa kaale almıyorsa o kızdan hayır gelmez. İçini karartmak istemem ama başlanıçta böyle başlayan bir ilişkinin sonu için pek iyi şeyler konuşulmaz. Yani şöyleki: Bi taraf çok sever diğer taraf ilk zamanlarki ilgisini göstermez bu karşıyı çok üzer ve karşının içi içini yer daha sonra .... Sonuç hüsran. Umarım yanılıyorumdur. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim .

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hepiniz haklısınız valla :D nese aydınlandım ya çok tşkkr ederm :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
o zaman o üstte yazdığım gibi bi süre mesaj atma ya da mesaj atma sayını azaltabildiğin kadar en aza düşür bakalım mesaj atacakmı atmıyacakmı :) ki zaten atmazsa bi süre sonra tahminimce bitsin ayrılalım tarzı bişeyler yazar :D hayırlısı diyelim en iyisi :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
kız korkuyrms ya bırıne baglanmaktan falan smdı o yuzden sana cekıngen davranıyr uzak tutmaya calsyr kendınıkı sana asık olmasın yada sunu denıyorda olabılır gercekten sana asık olmak baglanmak ıstydr seni deniyodur sen onu ıstymsn yanı o senı aramıcak sormucak merk etmıcek ama sen yerınde duramıyacaksn onu hep merk edıp soracaksn ıhtımal tabı bunlar ama degerlendrmen gerek ona gore dusun ne yapcagına karar ver ;)

othello

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana tavsiyem şu: Eğer mesaj felan atmıyorsa atmıyorsan ondan bekliyorsan o da sana attıysa hemen öyle beni seviyor deme. Atmasının sebebi alışkalnlıktan olabilir. Benden söylemesi

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Mesaj atmış, atmamış önemli değil... Eğlen, geç... Ciddiye alma...
Dedim ya, ben senin yaşında ve lisede olsam, aman aman :D Ah lise yıllarım, aahhhh...

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ahahahah :D ya belkide atmamı istiyodur ilgi bekliyodur :S

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Atmazsan daha değerli olursun. Rahat ol ;)

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şu anda 2 ihtimal veriyorum

ya bu ilşki onn için önmli dğildir yada oda heyecanla bnm ona msj atmamı arayıp sormamı ilgi göstermemi bekliodur .

ama bu ikisi arasında kara vermek çok zor. heleki dershaneye bırakırken hiçbi anormallik olmaması...

---------- Post added at 14:27 ---------- Previous post was at 14:25 ----------

Tamam o zaman. KARAR!

Mesaj atmıyorum. :devil2:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
en iyisini yaptın :D sana ve vatana millete hayırlı olsun :D

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kadınlara da insan gözü ile bakarsan, onları yüceltmez veya hor görmezsen her daim istediğine ulaşırsın.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
insn gözüyle bakıyoruz ztn ama psikolojik olarak bizden çok farkları var sadece bu .

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Kızların üstüne gidip şımartmamak gerekir. O zaman bi yerleri kalkıyor afedersiniz.. Atmayacaksın aramayacaksın 1-2 gün bak bakalım sana nasıl sms çakıyor gerçekten seviyorsa.. bu hayattada hiç bir şey istediğin gibi olmuyor.. Beni bir kız eviyor delicesine ama ben sevmiyorum.. ben bir kızı seviyorum delicesine ama o beni sevmiyor böyle hayatın ben :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kızların üstüne gidip şımartmamak gerekir. O zaman bi yerleri kalkıyor afedersiniz.. Atmayacaksın aramayacaksın 1-2 gün bak bakalım sana nasıl sms çakıyor gerçekten seviyorsa.. bu hayattada hiç bir şey istediğin gibi olmuyor.. Beni bir kız eviyor delicesine ama ben sevmiyorum.. ben bir kızı seviyorum delicesine ama o beni sevmiyor böyle hayatın ben :)

Seni seveni sev... Kural bu...

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Seni seveni sev... Kural bu..

kısmen katılıyorum. çünkü bu kız bana bu kdr yakınlaşmasaydı bn ona çıka teklif etmezdim. diğer kızlardan bi farkı olmazdı zaten.

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
aynı olay benimde başıma geldi :) yani bukadar olur :) işin sonunu söyliim ben sana melihfb gerçekten olmuyor denemedim çok düşündüm olmadı seninle arkadaş kalmak en iyisi çünkü ben seni arkadaş olarak okadar çok seviyorumki felan aynen böyle bitecek demedi deme kzı milletinin hepsi aynıdır. anlam veremessin bi söz vardır çok severim bunu nekadar seversen okadar **** nekadar ***** okadar sevilirsin bu böyle gerçekten.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
kısmen katılıyorum. çünkü bu kız bana bu kdr yakınlaşmasaydı bn ona çıka teklif etmezdim. diğer kızlardan bi farkı olmazdı zaten.

:) İşte burada ufak bir ayrıntı var. Bize yakınlaşan her kız çıkmak için felan yaklaşmıyordur. Birşeyleri, derdini felan paylaşmak için yaklaşıyordur. Sana eski erkek arkadaşı ile yaşadıklarını anlatmış zaten. Bu da büyük ihtimalle dertli olduğu içindir. Onları dinlemeyi öğren.

İnsan gözü ile bakmaktan kastım bu. Belki de senden gerçek anlamda bir beklentisi olmadığı için bunu yaptı. Normalde bayanlar eski defterleri açmaz. Açandan da hayır gelmez.

Bence sen gülmeye devam et :) Anlıyor musun ?? İşine, gücüne bak yani. Gerçek anlamda arkadaş olarak bayanlarla konuşmak iyidir. Sadece kız-erkek ayrılıp teker teker takılmak doğru değil melih. Gez, toz onlarla, eğlen... Bir yerden ilişki yaşayacağın çıkar gelir zaten. Sen ne olduğunu bile anlamazsın.. ;) Sabretmene veya özel birşey yapmana gerek de yok...

Hayatını yaşa, işine gücüne bak.. Geleceğini şekillendir... Dersine bak.. Bırak ilişki, çıkmayı felan :) Adam gibi bir üniversiteye gidersen yapışırlar, bırakmazlar zaten. <--burası ciddiye alınacak bölüm

Sonra bıkarsın, t*p olursun mazallah :D Son kısmı tabii ki şaka :D