Sıkıntım şudur arkadaşlar;
ilk önce o yakınlaştı bayağı arkadaş olduk fln filan artık sınıftakiler olm sevgilimisiniz arkadaşmı diolardı kız baya bi samimi olmaya başladı zaten niyetide belliydi knşmalarından fln sora bana bi anısını anlattı eski sevgilisiyle ilgili (biraz kazık yemiş
)aşık olup bağlanmaktan korkuyorum fln dedi neyse sora bn kıza çıkma teklif ettim korkuyorum ama deniyelim dedi ( aşık olmak bu kadar korkulcak bişey mi ?).Teklifi şöyle yaptım kzı 1 kere eve bırakıcaktım olmadı başka bi gün bırakırım dedim. o gün geldi çattı. okldan brber çıktık bırakmıcakmısın dedi bnde olur dedim (halbuki aklımda o gün teklif etme yoktu daha sonra söylemeyi düşünüodm ) yolda fln hiç knşmadık evin önüne gldik böyle birbirimize bakıoz tren misali bişe demicekmisin manasında baktı tamammı sora e daha niye bıraktın dedi bnde o onda söylemeye karar verdim ve söyledim.(zaten oda bunu bekliyodu) oda korkuyorum ama deneyelim dedi ondn soraki gün oklda fln çekingen davranmaya başladı. sebebi öğretmenler ve okuldakilermiş. yani onlardan çekiniomş . bnde hak verdim yani olabilir. ondn sora okl çıkışı bunu dershaneye bıraktım dershaneye giderken hiç bi problem yok gayet gzl. dershanenin nerdeyse önüne geldik bırakalım artk dedi tmm dedim. öyle ayrıldık orda. şimdi ne biliim sanki soğuk davranıyo buluşalım dedim bahane fln uyduruo (öyle düşünüyorum inş değildir) yani bildiğin istemio anca bn msj atarsam cvp yazıo msn de fln hep ilk msjları bn atıorm ondan hiç atılım yok. okln olmadığı gn buluşalım dedim arkadşlarıma söz verdim dedi. inş gerçekten öyledir.şimdide blşmak için sıkmıyorum ama bna çok sğk gelio ndndir acaba anlamadım.. ne yapıcağıma karar veremedim bi türlü. şimdi msj atmak istyrm ama ne diim durup dururken? ... :cursing:
ilk önce o yakınlaştı bayağı arkadaş olduk fln filan artık sınıftakiler olm sevgilimisiniz arkadaşmı diolardı kız baya bi samimi olmaya başladı zaten niyetide belliydi knşmalarından fln sora bana bi anısını anlattı eski sevgilisiyle ilgili (biraz kazık yemiş