- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 88
720p nerde 1080p nerde
teknoloji ilerliyor arkadaşlar

teknoloji ilerliyor arkadaşlar

720p nerde 1080p nerde![]()
teknoloji ilerliyor arkadaşlar![]()
benim duyduğum kadarıyla bunu yaptıktan sonra bir kaç duayıda okuduğun vakit eğer uykunda vefat edersen şehit mertebesinde olurmuşun.Sağ tarafına yatıp, ellerine yanak altına koyup, bacaklarını yukarı çekip yatarsan ve bu şekilde uyursan kötü rüya görmen zor. Peygamber efendimizin sünneti.
Yine dinimizce yüz üstü yatmak şeytan işi, sırt üstü yatmak ise o karabasan denen şeye davetiye çıkartmak demek.
Merve MSN'e geleyim çok pis kınayacağım seniYüzüstü yatarım, karabasan basar sürekli.Yani ya sen yanlış biliyorsun ya da söylediğin şey hurafe.
Karabasan yoktur uyku ram - rem bozukukları yüzünden derin uyku ile hafif uyku arası geçişlerde ki biinçaltı canlanmasıKarabasan, halen açıklanamıştır bilimsel olarak, ama geldiği zaman, insanı korkudan kalp krizinden öldürebilir.
Bana 2 kere geldi, rüyamda iken Ayet-el Kûrsi okumuştum, uyanmam sadece salise içinde oldu.
hihi... :4:Peter rüyalarda bile teknolojiyi yakalamışsın helal olsun :d
Jea dikkat ettiysen yüzüstü yatmak şeytan işidir dedim. Yani o şekilde yatarak başka neyin basmasını bekliyosun ?Yalnız şu var ki; karabasan denilen şey olursa, uyanırsın ve anlarsın ki sırtüstü yatıyorsun. Yüzüstü geldiğini hiç duymadım, yüzüstü yatabilirsin ancak uyandığında biraz dikkat et, sırt üstüne dönmüşsündür.