Rüyalaaaar (:

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
720p nerde 1080p nerde :P
teknoloji ilerliyor arkadaşlar :D

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
720p nerde 1080p nerde :P
teknoloji ilerliyor arkadaşlar :D

Peter benim bilgilerime göre 720p ile 1080p arasında evet fark çok fazla ama bu söz gelimi 22"monitör sahibi kullanıcılar tarafından farkedilemiyor. Gerçi senin durum daha farklı. :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
22" monitör sahipleri nasıl farkedemiyor ya ? :D anlayamadım modum bi açıklayıverirsen süper olur :D
Bu arada 19" monitör sahibiyim :D

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Ben de araştırdığımda karşıma çıkan sonucun yalancısıyım. :D Detaylı bakarım senin için.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
olmaz öle şey :D
monitör büyüklüğü göstrerilen farklı çözünürlük sayısına etki etmez..
en azından ben böle biliyorum :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Sağ tarafına yatıp, ellerine yanak altına koyup, bacaklarını yukarı çekip yatarsan ve bu şekilde uyursan kötü rüya görmen zor. Peygamber efendimizin sünneti.
Yine dinimizce yüz üstü yatmak şeytan işi, sırt üstü yatmak ise o karabasan denen şeye davetiye çıkartmak demek.
benim duyduğum kadarıyla bunu yaptıktan sonra bir kaç duayıda okuduğun vakit eğer uykunda vefat edersen şehit mertebesinde olurmuşun.

Yüzüstü yatarım, karabasan basar sürekli. :) Yani ya sen yanlış biliyorsun ya da söylediğin şey hurafe.
Merve MSN'e geleyim çok pis kınayacağım seni :D

Karabasan, halen açıklanamıştır bilimsel olarak, ama geldiği zaman, insanı korkudan kalp krizinden öldürebilir.

Bana 2 kere geldi, rüyamda iken Ayet-el Kûrsi okumuştum, uyanmam sadece salise içinde oldu.
Karabasan yoktur uyku ram - rem bozukukları yüzünden derin uyku ile hafif uyku arası geçişlerde ki biinçaltı canlanması :)

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Jea dikkat ettiysen yüzüstü yatmak şeytan işidir dedim. Yani o şekilde yatarak başka neyin basmasını bekliyosun ? :D Yalnız şu var ki; karabasan denilen şey olursa, uyanırsın ve anlarsın ki sırtüstü yatıyorsun. Yüzüstü geldiğini hiç duymadım, yüzüstü yatabilirsin ancak uyandığında biraz dikkat et, sırt üstüne dönmüşsündür.

ben yüzüntü yatarken kaç defa geldi karabasan. gitmiyo da musallat oluyo valla

lost66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende geçenler öle cins bi rüya görmüştm.. :scared::scared: rüya da bitince.. japonca yazılar geçti cast gibi :D acaba dedim japonlar rüya gösterme saldırısı mı yapıyor artık türkiyeye :helpsmilie:

avira

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bana göre rüyalar çok ilginç şeyler.
3-8 saniye arasında gördüğün şeyler sanki saatler sürmüş gibi.
ben öyle rüyalar görüyorum ki anlatılmıyor ne gördüğümü anlatamıyorum:)çok değişik şeyler...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Tıpkı ben :D