Ben Atatürk'ün öz Oğluyum!

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
Ben de M.KEMAL ATATÜRK'ün öz oğluyum kendi oğlumda Atamın öz oğlu olarak yetişcek.(tabi olursa) Atamın mal varlığını zaten şu anda özgürlük olarak kullanıyorum.

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Ben de M.KEMAL ATATÜRK'ün öz oğluyum kendi oğlumda Atamın öz oğlu olarak yetişcek.(tabi olursa) Atamın mal varlığını zaten şu anda özgürlük olarak kullanıyorum.

+1 Süper bir yorum :thumbup1:

Söylenecek başka bir şey yok galiba. Evet biz hepimiz M. Kemal ATATÜRK'ün çocuklarıyız ve bize mirası da Türkiye Cumhuriyeti.

Sengineer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yorumlara dikkat edelim giderek hakarete dönüşüyor.

Neresi hakaret , Atatürk'e çok zeki bir adam desek bile hakaret anlarsınız :)Değiştirin artık şu kalıplaşmış düşünceleri ! Atatürk, melek mi ki ? O da bir insan ve onunda yanlışı olabilir!Bu konu ile ilgisi yok ! Tabikide Atatürk Devleti kurduktan 7 yıl sonra neden böyle bir şey yapsın ? diye insanın sorası geliyor.Olsa olsa gençliğinde olabilir. :DBende Atatürk'ün oğluyum ama o öldükten sonra doğdum !
Not=Biraz geç kaldım galiba gereken yorum daha önce gelmiş :D

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Neresi hakaret , Atatürk'e çok zeki bir adam desek bile hakaret anlarsınız :)Değiştirin artık şu kalıplaşmış düşünceleri ! Atatürk, melek mi ki ? O da bir insan ve onunda yanlışı olabilir!Bu konu ile ilgisi yok ! Tabikide Atatürk Devleti kurduktan 7 yıl sonra neden böyle bir şey yapsın ? diye insanın sorası geliyor.Olsa olsa gençliğinde olabilir. :DBende Atatürk'ün oğluyum ama o öldükten sonra doğdum !

Sen yazıları dikkatli takip edersen görürsün hakareti. Kalıplaşmış düşünceleri değiştirmek için Atatürk'e hakaret mi etmek lazım. Ne kadar saçma bir yorum. Tabii ki herkesin yanlışları olabilir. Örneğin tarihi biraz araştır Osmanlı padişahlarının yaptığı yanlışların ne kadar büyük olduğunu görebilirsin. Fakat bu onlara hakaret etmemizi gerektirmez değil mi?

Reading

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Erkek adammış atam uçana kaçana maşallah :D

Senin amacın belli. Gereksiz tartışmalara girmeyeceğim. Birileri de çıkıp senin değer verdiğin şahsiyetlerle dalga geçer bu konu uzar gider, Konunun son mesajı belli (Kilit)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Beyler böyle sanaldan kimse kimsenin düşünce yapısını değiştiremez. Hatta karşılıklı konuşsanız bile değişmez. Bence hiç yormayın kendinizi. İsteyen istediğinizi düşünsün. Dalga geçende geçsin, önce kendiyle dalga geçsin tabi. Atatürk'ün değerinde eksilme olmaz.

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Senin amacın belli. Gereksiz tartışmalara girmeyeceğim. Birileri de çıkıp senin değer verdiğin şahsiyetlerle dalga geçer bu konu uzar gider, Konunun son mesajı belli (Kilit)

+1 :thumbup1:

Doğru tespit ...

Sengineer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sen yazıları dikkatli takip edersen görürsün hakareti. Kalıplaşmış düşünceleri değiştirmek için Atatürk'e hakaret mi etmek lazım. Ne kadar saçma bir yorum. Tabii ki herkesin yanlışları olabilir. Örneğin tarihi biraz araştır Osmanlı padişahlarının yaptığı yanlışların ne kadar büyük olduğunu görebilirsin. Fakat bu onlara hakaret etmemizi gerektirmez değil mi?

Hepsini yeterince okudum.Demek istediğim aynı şeyleri sıradan bir insana için yazmış olsa tepki göreceğini sanmıyorum.Atatük yapmış da olabilir yapmamış da olabilir onla beraber yaşamadık.Uçana kaçana demek bir hakaret mi sence ? Anlamını hepimiz gayet iyi biliyoruz.Senden alıntı yaptığım için cevap sadece sana sanma herkese ve cevap sadece bu konu ile değil yine Atatürk gerçekten yanlış yaptığı bir durum olabilir.Örnek vermeyeceğim konu değişecek çünkü :D Anlatmak istediğim Atatürk'ün yanlış yapabileceğine tanıdığım çoğu insan inanmıyor.Yazık :S

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Hepsini yeterince okudum.Demek istediğim aynı şeyleri sıradan bir insana için yazmış olsa tepki göreceğini sanmıyorum.Atatük yapmış da olabilir yapmamış da olabilir onla beraber yaşamadık.Uçana kaçana demek bir hakaret mi sence ? Anlamını hepimiz gayet iyi biliyoruz.Senden alıntı yaptığım için cevap sadece sana sanma herkese ve cevap sadece bu konu ile değil yine Atatürk gerçekten yanlış yaptığı bir durum olabilir.Örnek vermeyeceğim konu değişecek çünkü :D Anlatmak istediğim Atatürk'ün yanlış yapabileceğine tanıdığım çoğu insan inanmıyor.Yazık :S

zaten cevabı kendin vermişsin. "Uçana kaçana demek bir hakaret mi" bunu ne tür insanlar için kullanırlar acaba bilgin var mı ? Resmen hovarda tanımı bunun ötesi yok. Tabii ki Atatürk de yanlış yapabilir, Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, IV.Murat dahil herkes yanlış yapabilir. Fakat eleştirinin bir dozu var. Eleştiri sınırlarını aşmaya başlarsa zaten kişinin niyeti belli olur. Yazık ki siz hakareti eleştiri olarak görüyorsunuz :hammer:

Sengineer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
zaten cevabı kendin vermişsin. "Uçana kaçana demek bir hakaret mi" bunu ne tür insanlar için kullanırlar acaba bilgin var mı yoksa bir Türkçe hocasından ders alman gerek. Resmen hovarda tanımı bunun ötesi yok. Tabii ki Atatürk de yanlış yapabilir, Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, IV.Murat dahil herkes yanlış yapabilir. Fakat eleştirinin bir dozu var. Eleştiri sınırlarını aşmaya başlarsa zaten kişinin niyeti belli olur. Yazık ki siz hakareti eleştiri olarak görüyorsunuz :hammer:

Eleştiri olarak sayamazsın daha fazla ama hakarette değil !Neyse ben en iyi şu şekilde anlatırım ; http://forum.shiftdelete.net/begeni...48-ataturk-e-degil-beyinsizlige-karsiyim.html
Not=O tanıdığım dediğim insanlarda "Evet yanlış yapabilir " diyor.Fakat Atatürk ile ilgili normal bir konuşma misal evliliği ile bahsedelim. Aldığım cevap "Ne demek istiyorsun ?" bu iki paragraf ile anlatmışdır herhalde düşüncemi :DHaydi iyi akşamlar !

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
yahu siz ne adamlarsınız anlamak mümkün değil tekelinizemi aldınız Atam'ı he benimde atam bende böyle seviyorum atamı hayret bişey yahu koskoca savaşlar yapmış harp meydanlarında cumhuriyeti kurmuş kan ter içinde kalmış varsın hovardalık yapsın çapkınlık yapsın hakkıdır hakkı değildir diyenin anlını karışlarım. kızdığım şey sanki Ata hiçbir ihtiyacı olmayan bir varlıkmış gibi gösterilmesi yemez içmez uyumaz sevişmez gezmez fantazi kurmaz insan olan herkes yapar arkadaş

ama en çok merak ettiğim Ata hiçkimseye el kol hareketi çekmişmidir :D bu konu hakkında hiçbir kaynak yok diğer herşey hakkında doğru yanlış kaynak var ama bunla ilgili yok neyse çok işim var çalişmam lazım

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Atatürk ün bu ülke için yaptıkları red edilemez ancak Atatürk ü bize insancıl yanlarını sevdirmediler bir halk adamı gibi sevdirmediler...

Küçükken Atatürk ü savaşlarda yurtta sulh cihanda sulh diye bağıran adam sanırdım birde boş zamanlarında çiftçilik yapan biri sanırdım ( Traktörlü resmine bakarak) 2 büstünü okula dikmek ile tüm devlet dairelerine resmini asmakla anıtkabire çelenk bırakmak ile Atatürkçü olunmaz Atatürk sevgisinin bitmeyeceği tek yer kalptir...kalbe girmedikten sonra isterseniz herkesin soyadını Atatürk yapın birşey değişmez...

Şimdi bunları söyleyerek ben Gerici mi, Dinci mi, Antilaikci mi oldum ve ya Atatürk ü sevmeyen biri mi oldum...

Ayrıca benim Atatürk sevgimi ölçmek kimseye düşmez hava rüzgarlı ise bakın dalganıza..

Sengineer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Atatürk ün bu ülke için yaptıkları red edilemez ancak Atatürk ü bize insancıl yanlarını sevdirmediler bir halk adamı gibi sevdirmediler...

Küçükken Atatürk ü savaşlarda yurtta sulh cihanda sulh diye bağıran adam sanırdım birde boş zamanlarında çiftçilik yapan biri sanırdım ( Traktörlü resmine bakarak) 2 büstünü okula dikmek ile tüm devlet dairelerine resmini asmakla anıtkabire çelenk bırakmak ile Atatürkçü olunmaz Atatürk sevgisinin bitmeyeceği tek yer kalptir...kalbe girmedikten sonra isterseniz herkesin soyadını Atatürk yapın birşey değişmez...

Şimdi bunları söyleyerek ben Gerici mi, Dinci mi, Antilaikci mi oldum ve ya Atatürk ü sevmeyen biri mi oldum...

Ayrıca benim Atatürk sevgimi ölçmek kimseye düşmez hava rüzgarlı ise bakın dalganıza..

Son söz bu olmalı.Tebrikler..

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
boş beleş bir tartışma Atatürkün oglu olsan ne fayda millet kıraldan çok kıralcı zaten

deepnees

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
beyler şu atatürkle ilgili tartışmaya son verin. konu ne siz nerelere getirdiniz konu. bunu yapan kim yine provakatörler. neden bu atatürke karşı bu söylemler. evet onu seviyorum. sayıyoruz. ülkenin kurucusu tamam. neden başka şeyleri birilerine batıyor. lütfen rahat bırakın onu artık. sevmesenizde artık onun yaptıklarının yarısını yapamayacak kişiliğinizle tartışmayın. olan oldu. çağdaş bir ülke kurdu. bir çok yanlışları doğrularıyla bugünlere geldik. artık nasıl refah yaşarız onu düşünelim. bir sürü dert varken geçmişi deşelemek niye. osmanlıyıda sevmeyenler olabilir. ee onlar kalkıp kanuni - fatih hakkında 1-2 tane bile olsa ötü yön varsa bunlar sürekli temcid plavı gibi konuşsa bıkarsınız dimi. evet bizde bıktık. yeter. hep kısır tartışmalar.

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hiç atatürk e benzemiyor sima olarak ,bence oglu filan da deil...ama olabilirde..belli olmaz bu tür şeyler gerçek olsa bile atatürkün saygınlıgının zedelenmemesi adına açıklanmaz,nitekim atatük ün özel hayatını ayrıntılı bir şekilde bilmiyoruz özel hayattan çok yaptıgı savaşlar ve evrensel yönüne bakıyoruz,atatürkü dokunulmaz bir yere koydugumuzdanda kaynaklanıyor olabilir

SSv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende Bill Gatesin Teyzesinin Torunuyum O_o

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
+1 Süper bir yorum :thumbup1:

Söylenecek başka bir şey yok galiba. Evet biz hepimiz M. Kemal ATATÜRK'ün çocuklarıyız ve bize mirası da Türkiye Cumhuriyeti.

:thumbup1:

---------- saat 00:25 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:19 eklenmişti ----------

beyler şu atatürkle ilgili tartışmaya son verin. konu ne siz nerelere getirdiniz konu. bunu yapan kim yine provakatörler. neden bu atatürke karşı bu söylemler. evet onu seviyorum. sayıyoruz. ülkenin kurucusu tamam. neden başka şeyleri birilerine batıyor. lütfen rahat bırakın onu artık. sevmesenizde artık onun yaptıklarının yarısını yapamayacak kişiliğinizle tartışmayın. olan oldu. çağdaş bir ülke kurdu. bir çok yanlışları doğrularıyla bugünlere geldik. artık nasıl refah yaşarız onu düşünelim. bir sürü dert varken geçmişi deşelemek niye. osmanlıyıda sevmeyenler olabilir. ee onlar kalkıp kanuni - fatih hakkında 1-2 tane bile olsa ötü yön varsa bunlar sürekli temcid plavı gibi konuşsa bıkarsınız dimi. evet bizde bıktık. yeter. hep kısır tartışmalar.

+1 :thumbup1:

Evet sürekli geçmişe takılmışlar Atatürkü kötülemek için bir şeyler arıyorlar.

Beceriksizliklerini böyle kapatmaya çalışıyor bazı düşüncelerin savunucuları. Fakat ne yaparsa yapsınlar Atamıza olan sevgimizi zaten azaltamazlar.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Yeme bizi dayı.:D

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bır arkadas ben Ataturkun ogluyum cocugumda Ataturkun oglu olacak felan demıs..
Ben babamın ogluyum..

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
hemşeri çıktık dayıyla xD

Şaka bir yana büyüklerimizin anlattığına göre buraya 2 kere gelmiş ve birer gece konaklamış.
İlki tren yolu geçicekken geliyor ve planları çizip gidiyor. Ayırca Muratlı'nın yerleşim planını da Atatürk çizmiş.
İkincisi Bulgaristan göçmenlerini buraya yerleştirmişler ve ev yaptırılıyor onlara. Evleri kontrole geliyor.
Sanmıyorum çocuk yapıcak kadar zamanı olsun burada.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Konu hortlamis resmen siyasal konular yasak olduğunu düşünüyordum sdn de ama açılmış baya baya da yorumlar yapılmış hayret ediyorum nasil silinmedi bu konu sonuçta buda siyasi bir konu teknoloji sitesinde ne işi var onu da anlamadım gitti.