- Reaksiyon puanı
- 20
Ben de M.KEMAL ATATÜRK'ün öz oğluyum kendi oğlumda Atamın öz oğlu olarak yetişcek.(tabi olursa) Atamın mal varlığını zaten şu anda özgürlük olarak kullanıyorum.
Ben de M.KEMAL ATATÜRK'ün öz oğluyum kendi oğlumda Atamın öz oğlu olarak yetişcek.(tabi olursa) Atamın mal varlığını zaten şu anda özgürlük olarak kullanıyorum.
Yorumlara dikkat edelim giderek hakarete dönüşüyor.
Neresi hakaret , Atatürk'e çok zeki bir adam desek bile hakaret anlarsınızDeğiştirin artık şu kalıplaşmış düşünceleri ! Atatürk, melek mi ki ? O da bir insan ve onunda yanlışı olabilir!Bu konu ile ilgisi yok ! Tabikide Atatürk Devleti kurduktan 7 yıl sonra neden böyle bir şey yapsın ? diye insanın sorası geliyor.Olsa olsa gençliğinde olabilir.
Bende Atatürk'ün oğluyum ama o öldükten sonra doğdum !
Erkek adammış atam uçana kaçana maşallah![]()
Senin amacın belli. Gereksiz tartışmalara girmeyeceğim. Birileri de çıkıp senin değer verdiğin şahsiyetlerle dalga geçer bu konu uzar gider, Konunun son mesajı belli (Kilit)
Sen yazıları dikkatli takip edersen görürsün hakareti. Kalıplaşmış düşünceleri değiştirmek için Atatürk'e hakaret mi etmek lazım. Ne kadar saçma bir yorum. Tabii ki herkesin yanlışları olabilir. Örneğin tarihi biraz araştır Osmanlı padişahlarının yaptığı yanlışların ne kadar büyük olduğunu görebilirsin. Fakat bu onlara hakaret etmemizi gerektirmez değil mi?
Hepsini yeterince okudum.Demek istediğim aynı şeyleri sıradan bir insana için yazmış olsa tepki göreceğini sanmıyorum.Atatük yapmış da olabilir yapmamış da olabilir onla beraber yaşamadık.Uçana kaçana demek bir hakaret mi sence ? Anlamını hepimiz gayet iyi biliyoruz.Senden alıntı yaptığım için cevap sadece sana sanma herkese ve cevap sadece bu konu ile değil yine Atatürk gerçekten yanlış yaptığı bir durum olabilir.Örnek vermeyeceğim konu değişecek çünküAnlatmak istediğim Atatürk'ün yanlış yapabileceğine tanıdığım çoğu insan inanmıyor.Yazık :S
zaten cevabı kendin vermişsin. "Uçana kaçana demek bir hakaret mi" bunu ne tür insanlar için kullanırlar acaba bilgin var mı yoksa bir Türkçe hocasından ders alman gerek. Resmen hovarda tanımı bunun ötesi yok. Tabii ki Atatürk de yanlış yapabilir, Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, IV.Murat dahil herkes yanlış yapabilir. Fakat eleştirinin bir dozu var. Eleştiri sınırlarını aşmaya başlarsa zaten kişinin niyeti belli olur. Yazık ki siz hakareti eleştiri olarak görüyorsunuz :hammer:
Atatürk ün bu ülke için yaptıkları red edilemez ancak Atatürk ü bize insancıl yanlarını sevdirmediler bir halk adamı gibi sevdirmediler...
Küçükken Atatürk ü savaşlarda yurtta sulh cihanda sulh diye bağıran adam sanırdım birde boş zamanlarında çiftçilik yapan biri sanırdım ( Traktörlü resmine bakarak) 2 büstünü okula dikmek ile tüm devlet dairelerine resmini asmakla anıtkabire çelenk bırakmak ile Atatürkçü olunmaz Atatürk sevgisinin bitmeyeceği tek yer kalptir...kalbe girmedikten sonra isterseniz herkesin soyadını Atatürk yapın birşey değişmez...
Şimdi bunları söyleyerek ben Gerici mi, Dinci mi, Antilaikci mi oldum ve ya Atatürk ü sevmeyen biri mi oldum...
Ayrıca benim Atatürk sevgimi ölçmek kimseye düşmez hava rüzgarlı ise bakın dalganıza..
+1 Süper bir yorum :thumbup1:
Söylenecek başka bir şey yok galiba. Evet biz hepimiz M. Kemal ATATÜRK'ün çocuklarıyız ve bize mirası da Türkiye Cumhuriyeti.
beyler şu atatürkle ilgili tartışmaya son verin. konu ne siz nerelere getirdiniz konu. bunu yapan kim yine provakatörler. neden bu atatürke karşı bu söylemler. evet onu seviyorum. sayıyoruz. ülkenin kurucusu tamam. neden başka şeyleri birilerine batıyor. lütfen rahat bırakın onu artık. sevmesenizde artık onun yaptıklarının yarısını yapamayacak kişiliğinizle tartışmayın. olan oldu. çağdaş bir ülke kurdu. bir çok yanlışları doğrularıyla bugünlere geldik. artık nasıl refah yaşarız onu düşünelim. bir sürü dert varken geçmişi deşelemek niye. osmanlıyıda sevmeyenler olabilir. ee onlar kalkıp kanuni - fatih hakkında 1-2 tane bile olsa ötü yön varsa bunlar sürekli temcid plavı gibi konuşsa bıkarsınız dimi. evet bizde bıktık. yeter. hep kısır tartışmalar.
bır arkadas ben Ataturkun ogluyum cocugumda Ataturkun oglu olacak felan demıs..
Ben babamın ogluyum..
ne bılıyorsunSoyun sopun Atatürk sayesinde devam ediyor ama![]()