- Reaksiyon puanı
- 63
siz değilmiydiniz beni bombardımana tutan ben pardus birhalt değildir derken 

Redhat jira kullanıyormuş.
Kim söylüyor, kimden duydunuz bunları?
siz değilmiydiniz beni bombardımana tutan ben pardus birhalt değildir derken![]()
Hıncal Uluç'un bir sözünü çok severim " Bizim basın skor yorumcusu "bu da o hesap![]()
![]()
skor yorumunu ben değil diğerleri yapıyor pardus en son destek olacağım ve en son kullanacağım linux dağıtımı
skor yorumunu ben değil diğerleri yapıyor pardus en son destek olacağım ve en son kullanacağım linux dağıtımı
Vurun abalıya...
Ben sonuna kadar destekliyorum Pardus'u. Tabii ki anlaşmazlıklar, hatalar olacaktır. Neticede işin merkezinde insan kaynağı var.
Ama ben bu projeye inanıyorum, güveniyorum. İnşallah eğer varsa hatalarından dönecekler ve en doğru yolu; etkin bir paylaşımla ve gönüllü katılımcıların da desteğiyle bulacaklardır.
Hemen en karamsar gözlüklerimizi takmayalım yani...![]()
usta bize linux dağıtımı öner
hangisini kullanalım![]()
Zorunlu durumlarda kapalı kaynak kullanıyormuş. Kaç defa Debian kurdunki sen. Orada seçenek var "Özgür olmayan yazılım kullanmak istermsiniz" diye, onu oraya boşuna koymadılar. Sen istersen kullanıyor. Debian en özgür Linux dağıtımı değilmiş. Şakamı bu?
If you're wondering why a certain popular distribution isn't listed here, you may want to check our page explaining why we don't endorse some common distributions. There, we've listed the reasons why several well-known distributions don't meet our guidelines.
Her ne kadar artık yazılımların açık kaynaklı ve özgür versiyonları bulunsa da ben bu kadar katı olmamak gerektiğini düşünüyorum...
En özgür dağıtım Debian dır, çünkü kendisi 1993 ten beri özgür ve felsefesi bu.
Çok güzel bir yorum .Ben bu tür olaylarda yapılan yanlışlığın nasıl düzeltileceğine değilde nasıl daha fazla köstek oluruz, nasıl daha fazla kara atarız tarzındaki yorumlara kızıyorum. Ortada bir yanlış var burda hatalı olanları belirlemek cezalarını kesmek gerekir. Ama mahalledeki boş boş oturan teyzeler gibi oturup da yok Pardus şöyle yok Pardus böyle diyeceğinize bir kerede açın bakın benim mühendisim nasıl kod yazmış, benim bilgisayarcım nasıl bir tasarım yapmış deyin acaba ben nasıl bunun daha iyisini yapabilirim deyin sadece karalama amaçlı yorumlarla ne siz bir adım uzağa gidersiniz nede Pardus
Pardus'un da felsefesi bu idi ama görüyoruz ki öyle değilmiş.Ayrıca burada konu Debian değil. Kimse Debian'a özgür değil demiyor.