Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

hakan_golf5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adszcv.jpg
Arka plan resminizi paylaşabilirmisiniz. Teşekkürler.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Bir çeşit saygısızlık...

bir saygısızlık sebebi göremedim. güvenlik konusunda savunurum genelde ieyi onu diyorsanız evet daha güvenli fakat ben güvenliğe önem veren bir kullanıcı değilim

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
bir saygısızlık sebebi göremedim. güvenlik konusunda savunurum genelde ieyi onu diyorsanız evet daha güvenli fakat ben güvenliğe önem veren bir kullanıcı değilim
İnternet Expoler Firefox'dan güvenli olabilir fakat eklentileri ile çok daha güvenlidir :)
Birde Windows kullanıyorsun neden acaba :) Halbuki günde en az bir tane virüs taraması ister :)
Neyse boşverelim tartışma çıkacak :)

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Rise a bir önerim olucak ne der bilmiyorum.Her ay masaüstü arkaplan yarışması yapılsa anket açarak oy versek üyelerin gönderdiği masaüstü resimlerine nasıl olur?Örn Temmuz ayı masaüstü arkaplan yarışması.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Rise a bir önerim olucak ne der bilmiyorum.Her ay masaüstü arkaplan yarışması yapılsa anket açarak oy versek üyelerin gönderdiği masaüstü resimlerine nasıl olur?Örn Temmuz ayı masaüstü arkaplan yarışması.

şimdi arka plandan kasıt sadece resimse amenna ancak masa üstü araçların boy gösterdiği resimler olacaksa biz boy ölçüşemeyiz arkadaşlarla:)

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
şimdi arka plandan kasıt sadece resimse amenna ancak masa üstü araçların boy gösterdiği resimler olacaksa biz boy ölçüşemeyiz arkadaşlarla:)

Yok sadece resim değilde bilgisayarınızı nasıl kullanıyorsunuz o masaüstü olursa daha güzel olur.Buna gadgetler vb araçlar dahil.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Değerlendirilebilir - güzel bir öneri.
Diğer arkadaşlardan görüşler gelir ise biraz şekillenir, daha iyi olur..

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Linux, Windows vs ayrı kategorilerde mi olsun yoksa hepsi bir arada seçime mi çıksın ?
En iyisi konu açarak bakalım bu meseleye..