Iatkos kurulum yardim !!!

mkykal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar lütfen yardım edin. Büyük araştırmalar sonunda bilgisayarıma Mac kurmaya karar verdim .İatkos v7 indirdim ve md5 değerini kontrol ettikten sonra düşük hızla dvd ye çektim .Fakat bir türlü kuruluma geçemedim ne yaptıysam olmadı .kurulum başlamadan sürekli yeniden başlıyor bilgisayar.Starting OSX86 gibisinde bir yazıyı ancak görüyorum sanırım.Sonra sürekli aynı yerde restart yapıyor

NE YAPMAM GEREK ??
SAYGILAR.........

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar lütfen yardım edin. Büyük araştırmalar sonunda bilgisayarıma Mac kurmaya karar verdim .İatkos v7 indirdim ve md5 değerini kontrol ettikten sonra düşük hızla dvd ye çektim .Fakat bir türlü kuruluma geçemedim ne yaptıysam olmadı .kurulum başlamadan sürekli yeniden başlıyor bilgisayar.Starting OSX86 gibisinde bir yazıyı ancak görüyorum sanırım.Sonra sürekli aynı yerde restart yapıyor

NE YAPMAM GEREK ??
SAYGILAR.........

Dostum bende indirdim boot ettim kurulum ekranı geldi fakat disk utility ekranına girip diskimi biçimlendirmek istediğimde boş bi pencere geliyor galiba diski görmüyor... sebebini çözemedim 40 GB IDE hdd var... bende senin kanalından imdat çığlığında bulunayım dedim kusura bakma :) yardımvcı olacak arkadaşlar önce arkadaşıma sonra bana destekte bulunursanız sevinirim teşekkürler

Dostum anlaşılan forumda bize yardımcı olabilecek kimse yok bu konuda... başka konulara onlarca kez tıklanıp yorum yapılırken bu konuya bakan bile yok nedense...