Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Jungeman, seninkiler neyse de k4y4'ün paylaştığı resimler genelde bu şekilde. İlk kez olsa bir şey demezdim zaten. Bunun gibi konular için magazin bölümü var, ben pek hoşlanmıyorum. Hassasiyet işte, beni kırmazsanız sevinirim :)
Sdn üyesi benim paylaştığım ve paylaşmaktan zevk duyduğum masaüstü resimlerini takip etmediğin bu sözünle birlikte belli oldu.Çünkü ben hemen hemen herzaman doğa veya manzara duvar kağıtlarını paylaşırım isteyen üyede olursa seve seve upload eder gönderirim.Bugune özel Dünya Kupası olduğu için böyle duvar kağıdı paylaştım açık seçikte değil. :clover:

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ben de bir hatam oldu zannettim. Ki benim paylaştığım resimlerde açık seçik bir şey yoktu, korktum bir an yanlış resim mi paylaştım diye :)

Kardeşim paylaştığım resimlerde sakıncalı herhangi bir içerik yok. Ha yok siz var olarak görüyorsanız bakmayın olur biter.

Herhangi bir hatam oldu mu diye sorun var mı dedim. Bunda ne var ? Sonuna kadar ben haklıyım burada.
Senin çıtan baya yüksekte heralde.Herkesin çıtası seninki kadar yüksek olmayabilir.Sana göre açık olmayan bana göre çıplak olabilir.Bakmama imkanımız nasıl olabilir ki sayfayı aşağı indirirken mutlaka görüyorsun zaten.Doya doya bakmıyoruz heralde ama göz ucuylada olsa sonuçta görüyoruz

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Senin çıtan baya yüksekte heralde.Herkesin çıtası seninki kadar yüksek olmayabilir.Sana göre açık olmayan bana göre çıplak olabilir.Bakmama imkanımız nasıl olabilir ki sayfayı aşağı indirirken mutlaka görüyorsun zaten.Doya doya bakmıyoruz heralde ama göz ucuylada olsa sonuçta görüyoruz

Ben sana göre değil kurallara göre hareket ederim. Kuralları ihlal etmedim.

Bundan sonra cevap vermeyeceğim. Konuyu kirletmeyeceğim. Iyi forumlar dilerim.

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ahlaki kurallara göre hareket etsen daha iyi olur

Bu da benden :)

adsziw.png