k4y4
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 35
Tipsize bak![]()
Dünyada bir kadın bu kalsa almam ben bunurihannaya tipsiz ...???!! bence bi aynaya bak sen :mrgreen:
Tipsize bakdaha öncede koymuştum ama bu hatuna bayılıyorum.Bi ara birde küp çevirip koyacamya dur bakalım
![]()
Rihanna değil TipsiznnaŞuna bir bakar mısın
![]()
![]()
Rihanna değil Tipsiznna![]()
İyice +18'e çevirdiniz forumu bu ne ya! Başlığa +18 yazın o zaman ben bunları görmek zorunda mıyım?
Hoop ne yapıyonuz yaa ?
İyi hatırlattın.Moderatörlerin bileceği iş siz burda yazar durursunuz...
waawwwwNoktayı bu iki güzelle koyarım. Favori rengim budur abi benim
![]()
![]()
Forum kuralları dışında hiçbirşey yapmam...İyi hatırlattın.
İyice +18'e çevirdiniz forumu bu ne ya! Başlığa +18 yazın o zaman ben bunları görmek zorunda mıyım?
Jungeman, seninkiler neyse de k4y4'ün paylaştığı resimler genelde bu şekilde. İlk kez olsa bir şey demezdim zaten. Bunun gibi konular için magazin bölümü var, ben pek hoşlanmıyorum. Hassasiyet işte, beni kırmazsanız sevinirimSorun nedir üstat
Haklısın.Her girdiğimizde böyle resimlerle karşılaşmak istemiyoruz.Bide demezmi '' sorun nedir üstat '' :cursing:Jungeman, seninkiler neyse de k4y4'ün paylaştığı resimler genelde bu şekilde. İlk kez olsa bir şey demezdim zaten. Bunun gibi konular için magazin bölümü var zaten, ben pek hoşlanmıyorum. Hassasiyet işte, beni kırmazsanız sevinirim![]()
Kardeşim paylaştığım resimlerde sakıncalı herhangi bir içerik yok. Ha yok siz var olarak görüyorsanız bakmayın olur biter.Haklısın.Her girdiğimizde böyle resimlerle karşılaşmak istemiyoruz.Bide demezmi '' sorun nedir üstat '' :cursing: