Crytek Açıkladı: Crysis 2'nin Grafikleri...

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Görselleriyle oyuncuların dilinden düşmeyen Crysis 2 ile ilgili yapımcılardan bir açıklama daha geldi. CryEngine 3 ile geliştirilen yapımın grafikleri, konsolda ve PC'de nasıl gözükecek?

Crysis 2'yi geliştiren Crytek'den yapımla ilgili yeni bir duyuru yapıldı. CryEngine 3 ile geliştirilen oyunun bilindiği üzere grafikleri dillerden düşmüyor. Yayınlanan her görsel, oyuncular tarafından üzerinde konuşulur oluyor. Peki yapımın grafik kalitesi, konsolda ve PC'de aynı mı olacak?

1jpg1273236684.jpg

Yaptığı açıklamayla bu soruya bir nevi yanıt vermiş olan Crysis 2'nin idari yöneticisi Nathan Camarillo, CryEngine 3'ün görsel kalitesinin her platform için aynı olmayacağını dile getirdi. Böylelikle PC, PS3 ve X360 için geliştirilen Crysis 2'nin farklı görsel seviyelere ulaşacağı resmiyet kazandı.

theokyanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sistemi ne olur onu cok merak ediyorum aslında benim sistemin dual core 1.8 2 ram 8600 gt umarım oynayabilirim ki şuan crysis warhead 1024.768 cok rahat oynamıştır umarım bunuda oynarım bu ayarlarda bu pc de degiştirmek için param yok çünkü

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
benim sistemimde oynatır inşallah
amd 5200+ 2.7ghz
2 gb ddr2 800
ati HD4650 512MB DİRECXT 10 AGP

crysis oyunlarını full efekte oynamıştım hadi bekliyoruz hayırlısı ;)

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
core2duo 3,0
4870x2 gibi bir sistemle bekliyorum:)

theokyanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bana sanki 1.8 işlemci yetmiyecek gibime gelkiyor ama hadi hayırlısı bekleyecegiz artık ne yapalım artık call of duty bekleyecegiz o kaldırır kesin

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
core 2 duo 2.8 6mb önbellek
4 gb ddr3 ram
1024mb(paylaşımsız) geforce gt240m

asus n61vn laptop :D

vayt

Asistan
Reaksiyon puanı
5
zaten ben hiç bir zaman anlayamamışımdır, pc konsollardan donanım olarak kat ve kat üstün olmasına rağmen nasıl olmuştur da hep daha iyi grafikler konsollarda uygulanmıştır? ticari kaygılar galiba...

fakcakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kesin ve NET BİR YORUM YAPACAĞIM...15 yıldır pc ye deli paralar döktükten sonra yakın geçmişte xbox 360 konsoluna geçiş yaptım...(ps3 ise aldıktan 1 hafta sonra geri sattım...resmen rezil bir alet...) xbox 360 gerçekten grafikleriyle mükemmel oyun koluyla tek kelimeyle prof.oyun konsolu........bu 2x2=4 dür....kesin ve net

crysis 2 ye gelince...elbette pc de daha ii görünecek...ama onu görmek için pc ye ii bir ekran kartı almanız lazım en az 500 tl.lik...birde yerinizde çakılı oturup oyun oynadığınızıda düşününce...gerçekten değmez...

xboxumla geçiyorum 106 ekran full hd lcd ekranıma crysis 2 mi babalar gibi oynarım....

olay budur arkadaşlar

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Desene kasıla kasıla bi hal olcaz.

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kesin ve NET BİR YORUM YAPACAĞIM...15 yıldır pc ye deli paralar döktükten sonra yakın geçmişte xbox 360 konsoluna geçiş yaptım...(ps3 ise aldıktan 1 hafta sonra geri sattım...resmen rezil bir alet...) xbox 360 gerçekten grafikleriyle mükemmel oyun koluyla tek kelimeyle prof.oyun konsolu........bu 2x2=4 dür....kesin ve net

crysis 2 ye gelince...elbette pc de daha ii görünecek...ama onu görmek için pc ye ii bir ekran kartı almanız lazım en az 500 tl.lik...birde yerinizde çakılı oturup oyun oynadığınızıda düşününce...gerçekten değmez...

xboxumla geçiyorum 106 ekran full hd lcd ekranıma crysis 2 mi babalar gibi oynarım....

olay budur arkadaşlar
yorumunun her bir kelimesine sonuna kadar katılıyorum 5 ay önce aldım xbox360 oyun oynamanın gerçek tadına orda vardım :)

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bıraktım artık ekran kartı vs..XBOX 360 aldım ve FULLHD oyun oynuyorum ne ekran kartı derdi var ne cozunurluk ))

theokyanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iyi öyle diyorsunda x box güzel de zaten kötü diyemez kimse o alete ben pc den memnunum herşeyi yapıyorsun msn ac ark sohbet et cet yap int sörf yap vs vs işte daha cok var x box da ne yapıyorsun sadece oyun peeeeeeeee

fakcakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yorumunun her bir kelimesine sonuna kadar katılıyorum 5 ay önce aldım xbox360 oyun oynamanın gerçek tadına orda vardım :)

helal sana doğruyu bulmuşun...!yok ram yetmiyor,yok crack çalışmıyor,yok ekran kartı,,aman daha büyük monitör alayım...özellikleri şu olsun bu olsun...bu ne yaaaa iflağımızı kesti..kredi kartımın her ay pc parçası ödemesi vardı...bi topluca aldım arkadaş xboxu olay bitti....

bu arada livede oyun oynuyorsan özellikle bf2,mw2,fifa dünya kupası beni ekle kardeşim..

live ismim.. fatih tr

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende konsollardan yanayım ps3 ün karşına geçerim rahat rahat oynarım

acuster

Asistan
Reaksiyon puanı
3
fakcakaya
Oyunların hepsini orjinalmi alıyorsun ve nek adara geliyor.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
> INTEL Q9400 CORE 2 QUAD 2.66 GHz Socket 775 6MB, 1333 MHz ( 4 Çekirdek + Cola :D )
> KINGSTON 4 GB (2x 2GB )
> SAPPHIRE HD4650 1024 MB

Bekliyorum çıkmasını ayrıca Türk yapımı olduğu için ve Cevat Yerli nin oyunu türkçe olarak piyasaya sunmasındaki çabalarından dolayı orjinal oyunu alacağım umarım Crysis 2 de Türkçe olarak piyasa sürülür..

masterofcoders

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konsollar güzel hoşta fps, strateji, mmorpg oyunları nasıl oynayacaksınız. benim bilgisayarım 22" monitör lü ve orjinal xbox wireless gamepadimde var. hem pcimde işimi yapıyorum hemde canım sıkılınca oyunumu oynuyorum.
Ama yinede bir iki aya kadar pc ye çıkmayan oyunlar xbox alcağım.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
AMD Athlon 3800 2.4 GHz ( Tek Kabak Çekirdeği )
Asus Onboard HC IGP 256 MB ( Buda ne Fasulye )
1 GB RAM
Windows XP Pro

Bu sistemim ile Crysis 2 yi çok merakla bekliyorum :D

xoybun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim sistem berbat en basit oyunları bile oynayamıyorum.....

fakcakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fakcakaya
oyunların hepsini orjinalmi alıyorsun ve nek adara geliyor.

evet her oyunu orj.alıyorum..tr de ucuz bulursam tr den yoksa...sendit.com adresinden ingiltereden sipariş ediyorum... 1haftada kapımda...90 tl ye filan geliyor ..en son fifa 2010 dünya kupasını aldım 90tl.kredi kartıma tl.olarak geçti...

Arkadaşlar xbox 360 orj.oynamalısınızki liveden ban yemeyesiniz...tabiki konsolunuz da orj.olmak zorunda...

Ayrıca arkadaşlar her oyun oynanmaz...kalite oyunlar senede 2-3 tane çıkıyor...örn.mw2,bf2,crysis 2 ...vs...

2-3 ayda birde orj.oyuna para verin yani...o kadarda olsun abi...unutmayınki ben 15 yıllık sıkı pc oyuncusuyum..xboxa geçtiysem ve çok beğendiysem bir cazibesi vardır....mutlaka geçin arkadaşlar,,,pc nin ne desteği kaldı oyunlarda nede uprage nin sonu gelir......geçin abi geçin

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
bende sorun yok gibi gözüküyor.intel i 7 975 extreme,12gb ddr3 dominator gt,ve 2 tane asus hd 5970.
eger kaldirmasa xbox 360 im yeter düsünüyorum:D
sirkettimden alir kopyalarim.nede olsa yandas sirket (EA):D :D