Hala unutamadığınız birisi varmı?

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
2 hafta önce sevgilimden ayrıldım, ve unutamıyorum, 4 yıllık bir ilişkimiz vardı, unutamıyorum, çok mutsuzum böyle... ilk ve son sevgilim...

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
unutmama gerek yok zaten şuan onunla evliyim :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ahhh, ah!
Hiç olmaz mı?
3 kişi var ki, hiç aklımdan çıkmıyor. :)

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ortaokulda bir öğretmenim vardı haksız yere utandırıp rezil etmişti beni:cursing: Kaç yıl geçti aradan hâlâ unutamadım o günü

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ilk okul dakikız arkdaşımı facebook da ne kadar önemsiz insan varsa beni buldu ben onu bulamadım :((

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eski mat öğretmenim ve arkadaşım var ..

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
o kadar çık varki nefret ettiklerim ve sevdiklerim...
ama nefret ettiklerim daha fazla ilk okuldan üniversiteye kadar tüm öğretmenlerimden nefret ettim...

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
olmazmı ya... hayatıma esra diye birisi girmişti. girdi ama hayatıma mı kalbimemi bilemiyorum... kalbime kazındı onun aşkı...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Unutamadığım değil aslında, unutmak istemediğim biri var. Çünkü çok zamansız ayrıldı aramızdan. Kanlı bedeni hala gözlerimin önünden gitmiyor... Sürekli soruyorum kendime, "Neden O?" diye ama cevap veren yok.

Hatshe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hımm bende yazıyım bari eksik kalmıyım :D

bende ilk aşkımı unutamadım sanırım çok uğraştım ama olmuyor.
aklınızdan çıkmayınca çıkmıyor !

o askerdi bende yeni liseyi bitirmiştim, çok güzel vakit geçirdiydik askerliği boyunca=)
gece yarısı evden gizli kaçıp onla buluşurdum,
eksi 30 derece soğuklukta bile saatlerce dışarıda dolaşırdık.
sinemanın en arka köşelerinde "çok güzel" vakit geçirirdik ;)
dudaklarını unutamadım aslında ben daha çok , çok güzel öpüşüyordu =D

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Tabiki var.. ruh ikizimdi ama ona kavuşamadım.. :(

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Unutamadığım biri yok hiç unutmayacağım biri var ;)

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
unutmadım hala. biliyor musun çok özledim seni?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
hergün kantinde karşımda dururken, bir selam vermek bile bu kadar zor mudur her seferinde?

neden senden kaçtığımı sanıyorsun?

yüzünü görmek, kokunu duymak istemediğimden mi?

hayır yanlış düşünüyorsun, sana doya doya sarılamayacak olmanın acısından kaçıyorum...

her başka kadında aslında senin kokunu arıyorum, her başka bir çift göze bakışımda senin gözlerinin içinde ki ışıltıyı görmeye çalışıyorum...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
sayfaların çoğunu okudum.Var benim de bir tane.olaya geçelim
2 yıl önce liseye yeni başladık.ilkokuldan bi kız arkadaşla beraber aynı okula düşdük(lanet olsun nerden düştüysem)sonra okuldan beni beğenen a..u isimli güzeller güzeli :D benim kız arkadaşla konuşuyor benimle konuşmasını istiyor.ve bu ilkokuldan arkadaşımda bizimle aynı sitede oturan ve beni seven bi kızın çokk yakın arkadaşı.ilkokuldan arkadaşım bu kıza söylüyor bu da bana söylememesini söylüyor bu da söylemiyor sonunda dayanamayıp bana söylüyor git konuş diyorum,kızı görmeden konuş dedim, o kadar süre geçmişki, bu gidiyor kızın yanına ve beklenen cevap iş işden geçdi artık diyor.....ilk başta fazla önemsememiştim ama kızı görünce üzüldüm yani.ve o ilkokul arkadaşım o sene sınıfta kaldı sonraki sene okuldan ayrıldı.ama a..u ile aynı okuldayız hala, lise 3 deyiz ve hala gözgöze geliyoruz ama çıktığı vardı, ayrıldığını bilmiyordum çok bakışıyorduk ,1 hafta sonra yine ümidini kesip gidip bizim okuldan biriyle çıkmaya başladı.... ama sanırsam 2 mizde hala birbirimizi unutamıyoruz çıkmadımız halde bu arada hala bakışıyoruz
not:kısaltılmıştır :D:D saygılar

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Belli bir zaman sonra. Yaşın 30 ları geçince artık kendini değil diğer insanları düşünmeye başlıyorsun. İnsan belli bir zaman sonra kendine yetmeyi öğreniyor. Benim çok eskilerde 20 li yaşlara gelmeden öyle alışkanlıklarım vardı. Şimdi kalmadı.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Tüm unutamayanlar için gelsin.

Unutamıyoruuum, unutamıyorum
Ne söylesem bu gönlümü avutamıyorum. (Uğur Işılak)

Jordan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
2 sene önce zeynep diye bir kızla tanışmıştım. (kızı gördükten 3 ay sonra tanışabildim) Sonra kızın bir sevgilisi oldu. Ben 3 ay uğraştım o çocuk 3 günde bitirdi işi. Hala aklım zeynepte..