- Konuyu başlatan
ramboberk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 74
Dedim sadece kubuntu kullanacağım diyeJea ile debian denemesine adım attım
Berbat...Ubuntu yüklüyorum şimdi
![]()
ben sana demiştim :biggrin:
Dedim sadece kubuntu kullanacağım diyeJea ile debian denemesine adım attım
Berbat...Ubuntu yüklüyorum şimdi
![]()
Debian , Slackware, Redhat ,Gentoo.... Bunlar zor dağıtım dört büyük mört müyük kolay ve yararlı olana gideceksininsanlar dağıtım denerken neden denediğini bile bilmiyor adam debian tabanlı dağıtımları deniyor veya redhat tabanlı aslında temel 4 dağıtım var dördünden birini seçecen
debian, slackware, redhat, gentoo giğer bütün dağıtımlar bunlardan türemedir birde pardus var hepsinden farklı ama özel olarak pardusa ayar olduğum için herzaman adını anmıyorum
insanlar dağıtım denerken neden denediğini bile bilmiyor adam debian tabanlı dağıtımları deniyor veya redhat tabanlı aslında temel 4 dağıtım var dördünden birini seçecen
debian, slackware, redhat, gentoo giğer bütün dağıtımlar bunlardan türemedir birde pardus var hepsinden farklı ama özel olarak pardusa ayar olduğum için herzaman adını anmıyorum
Hani arch nerdeinsanlar dağıtım denerken neden denediğini bile bilmiyor adam debian tabanlı dağıtımları deniyor veya redhat tabanlı aslında temel 4 dağıtım var dördünden birini seçecen
Bencedearch ve pardusun daha zamanı var
Onların zamanı vardır da senin devrin kapandı haps bırak bu ayakları devir Linux devri artık. Bırakın bu microsoft yalakalığınıarch ve pardusun daha zamanı var
Onların zamanı vardır da senin devrin kapandı haps bırak bu ayakları devir Linux devri artık. Bırakın bu microsoft yalakalığını![]()
Geçmişe binaenhey allahim yarabbim ağzımdan microsoftla ilgili bişey mi çıktı benim ?
Şöyle mesajlarına bakarsak çok çıktıhey allahim yarabbim ağzımdan microsoftla ilgili bişey mi çıktı benim ?
ATI kartı olanlara Linux kurulmasını önermiyor musunuz? Netbook'u ona göre alacağım. (Düzeltme: Netbook'larda ekran kartı tümleşikti)
Ne Arch'mış! Ne farkı var ki diğer dağıtımlardan?
Renksiz bir ürün kullanırsan diğer çeşitlerini merak etmezsin, ama renkli bir ürün kullanırsan her çeşidini merak edersin. Bu yüzden sık sık dağıtım değiştiriliyordur.
hastayim su linux sayfasinda kazara da olsa windowsdan bahsedenlere hain gozuyle bakilmasina :0
netbook icin zaten ubuntu-remix var netbooklara ozel optime edilmis ki ne win7 ne xp sistem gerekesinimleri az olmakla netbook icin iyi anlamina gelmiyor kucuk ekranda ufacik butonlara basmayi zulum haline getiriyor win7 ile xp ubuntu -remix hem hareket halinde bile kullanilacak sekilde design edilmis hatta cogu zaman mouse kullnma derdin bile olmuyor , hiiic kacirma diyorum netbook varsa elinde
Windows sendromunu hala üzerinden atamadıktan sonra Linux kullansan ne kullanmasan ne!valla o kadar denedim arasında gidip gidip geldim Ama LİNUX MİNT 8 HELENA muhteşem bir dağıtım windows kullanıyo gibi hissediyorum kendimi
Windows sendromunu hala üzerinden atamadıktan sonra Linux kullansan ne kullanmasan ne!![]()
Krazky sana katılıyorum.İnsanlar linux ile windows'un aynı olmadığını öğrenmesi gerekWindows sendromunu hala üzerinden atamadıktan sonra Linux kullansan ne kullanmasan ne!![]()
Kavrayamamışsın hala, Linux Windows gibi rahat değildir, Windows Linux gibi rahattır ...ben atıım kardeş sadece windows gibi rahat demek istedim
İnsanların önyargıları sadeceHayatımda linux kullanmadım kullanmamda windows'tan vazgeçmem...
Ben aha buraya yazıyorum >> Birgün seve seve kullanacaksın...Hayatımda linux kullanmadım kullanmamda windows'tan vazgeçmem...
Bunlar kahve bağımlısı olmuş. Çay tattıramıyoruzBen aha buraya yazıyorum >> Birgün seve seve kullanacaksın...
Not: Birşeyin tadına bakmadan tadını anlayamazsın.
mrb bn yeni ben yni bir laptop aldım ve içinde yazılım olarak linuks yüklü ben daha önce bunu hiç kullanmadm bilgilendirir misinz mesela hotmail yükleyebilirmiyim bilgilendirirseniz sewinrm şimdiden tesekkrler...