Ödül orjinal Windows 7 Ultimate olabilir mi?Bilmem. Bir şeyler düzenleyebiliriz aslında.
Ödül orjinal Windows 7 Ultimate olabilir mi?Kazanana bu ödülü verelim mi, yoksa küçük bir hobby çikolata mı?
![]()
Ödül orjinal Windows 7 Ultimate olabilir mi?Kazanana bu ödülü verelim mi, yoksa küçük bir hobby çikolata mı?
![]()
Hobby pahalı kaçar, bir adet falım sakızı olsun.Ödül orjinal Windows 7 Ultimate olabilir mi?Kazanana bu ödülü verelim mi, yoksa küçük bir hobby çikolata mı?
![]()
Hobby'i normalde her katılımcıya verelim ama ana ödül Windows 7 olsun...Hobby iyidir.![]()
linux yarışmasından windows lisans mı verelim... :tt2:
Şık olmuş sevdim, aşağıdaki panelleri ayırmak ilginç bir fikir.![]()
Pardus 2009'dan yeni masaüstü görüntüm.
Panelleri ayırma fikri bana ait değil. Daha önce görmüştüm ve uygulayayım dedim.
Merve burda daha büyük gösteriyorsun sana ablamı demeliyim :biggrin:Beni bu forumda canlı canlı (yani kamera yoluyla) görenler var. cgrszone'a inanmıyorsanız POWER var, O'na sorabilirsiniz. Neden kız olduğuma inanmadığınızı anlayamadım. Ciddiyseniz çok üzülürüm şahsen. Linux'u seviyor olmam erkek gibi görünmemi mi gerektiriyor?
![]()
Kanıt da isterseniz (eğer) keyloger'ı görme şansım var. O'nun da sözüne inanmazsanız artık ne diyeyim ben, bilemiyorum. :unsure:
@evowinds, kız olduğum için Adı Bilinmeyen Hatunlar konusuna bakamaz mıyım yani? Şimdi bu lafımdan da çıplak kadın resimlerine bakıp hoşlandığımı çıkarabilirsiniz ama anlayamadığım şey orada olmamın yanlış gibi durması. Son mesajlar kısmında gördüğümde girip bakmıştım sadece. Neden bu kadar büyütüldü, anlayamadım. Her neyse, konu dağılmasın. Aslında sizi de suçlayamam. Sonuçta kızlar hem bilgisayarla ilgili olup hem de kız gibi görünemez, genel yargıdır bu. Neyse...
![]()
Pardus 2009'dan yeni masaüstü görüntüm.
Merve burda daha büyük gösteriyorsun sana ablamı demeliyim :biggrin:
Oo o zaman abla demem lazım ama biraz acayip kaçıcak aramızda 1 yaş olsada abla demeliyim Merve ablaKDE sürümü kaç? 4.3 mü yoksa 4.4 mü?
Yok yahu. Normal gözüküyorum. Aramızda sanırım 2 yaş var. Abla demene gerek yok yani. :blink:
KDE sürümü kaç? 4.3 mü yoksa 4.4 mü?
Kde sürüm: 4.3.5 Pardus'un depolarında henüz Kde 4.4 sürümü yok.
Pardus'un en büyük sorunu bu zaten.. Sırf bu yüzden kullanmıyorum.Güncel sürüm bağımlısıyım.
Ben mesela KDE 4.4.2 kullanıyorum...
Debian kurulumu yorucu derken netinst kurulumu yaptım@finix, Debian yorucuysa sen bir de Gentoo'yu dene.![]()
Hydra, masaüstünde güzel iş çıkarmışsın. Tebrikler..
keyloger, Pardus ve sen, KDE yerine GNOME'u tercih etseydiniz, Arch Linux'la tanışamayabilirdin. O yüzden Pardus'un depo politikasına sevinmelisin.![]()
Gelecek ay belki onları denerimfinix dostum ne uğraşıyorsunki debian mebian
sen artık daha zor dağıtımları denemelisin
mesela bsd yada gentoo yada slackware
daha zoru varmı bilmiyorum
finix dostum ne uğraşıyorsunki debian mebian
sen artık daha zor dağıtımları denemelisin
mesela bsd yada gentoo yada slackware
daha zoru varmı bilmiyorum
Ne gerek var?
Adamı zorla windows'a döndürteceksiniz vallaha.![]()
finix? Windows?
Kalsın.Windowsmuş pehhfinix? Windows?
Ben çok uzun süredır linux kullanıyorumfinix'i de bıktırmamak lazım...
Anlatıyım, Pardus'un depoları yavaş güncellenmeseydi Arch ile tanışmazdım. Arch'a kurban ol :thumbup:Ney? Vallaha anlamadım be birader.![]()