Linux ekran görüntülerinizi paylaşın

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
@keyloger, teşekkürler. O benim küpümün güzelliği. :D

@gvn, doğru söylüyorsun da hastayım ben. Bırakamıyorum. :)

@ufuk179, liseden mezun olurken yok muydu kepli resmin?

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
lisede ne kepi yavf :D

---------- saat 22:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:12 eklenmişti ----------

Ah ah şöyle bir resmim olmadı hiç :P

Sırf kepli poz için üniversiteden mezun olmayı bekliyorum, 2 sene kaldı :P :D

benimde 1 sene kaldı biterse tabii 4 senede okul :D

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Ah ah şöyle bir resmim olmadı hiç :P

Sırf kepli poz için üniversiteden mezun olmayı bekliyorum, 2 sene kaldı :P :D
Kep takmak için neden üniversiteyi bitirmeyi bekliyorsun ki? Al bir kaç tane, takıp takıp çektir fotoğraflarını. :D
Üniversiteden mezun olurken kep takmayan istisnai insanlardan biriyimdir. Açıkçası bana yakıştığını da hiç sanmıyorum. Sırf böyle düşündüğüm için mezun olduktan sonra uzun bir süre kayık kep takmak zorunda kaldım. :D
Ama Jeaquares'e çok yakışmış. En sade ve doğal haliyle güzel bir poz vermiş. Çok beğendim.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kep takmak için neden üniversiteyi bitirmeyi bekliyorsun ki? Al bir kaç tane, takıp takıp çektir fotoğraflarını. :D
Üniversiteden mezun olurken kep takmayan istisnai insanlardan biriyimdir. Açıkçası bana yakıştığını da hiç sanmıyorum. Sırf böyle düşündüğüm için mezun olduktan sonra uzun bir süre kayık kep takmak zorunda kaldım. :D
Ama Jeaquares'e çok yakışmış. En sade ve doğal haliyle güzel bir poz vermiş. Çok beğendim.

Ben de kepin bana yakışmadığını düşünürdüm ama fotoğraf çekim günü okula geldiğimde herkesi aşırı makyajlı gördüm. O zaman kepli olmanın bana yakıştığını anladım. :) Teşekkür ederim. :flowers:

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
merve gerçekten güzelmiş ama biraz yaşından büyük gösteriyor galiba

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
jea bir hafta sonra sınav yok mu :D

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yok, normal gösteriyorum. :huh:

Evet var da sen niye beni strese sokmaya çalışıyorsun? :D Hayır yani, ben stres olmam da. :D

stresten bahsetmen bile strese girmene sebeb olabilir :D

benim yaptıgım hataları yapma diye ugraşıyorum :D

---------- saat 23:28 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:22 eklenmişti ----------

boş ver kafaya takma sınavı sınavın stresini düşüneneler her zaman başarısız olurlar :D

bende hiç kafaya takmamıştım tek girşte girmiştim :D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
İyi de o resimdekinin Jeaqures olduğuna nasıl inanalım? Şahsen benim, onun erkek olduğuna dair şüphelerim arttı; eğer resimdeki o, olsaydı dağınık olmalıydı? Sen kalk bu kadar Linux delisi ol, milletin sorunlarıyla uğraş sonra da diğer bayanlar gibi düzgün ol... Ben de yidim. :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ubuntu 10.04 betayı sonunda kurma fırsatı buldum ve kurar kurmaz bir ekran görüntüsü alıyım dedim:PKurcalayalım bakalım nasıl olmuş yeni Ubuntu :) Maşallah maşallah 260mb güncelleme var :P
Ben hergün 20-30 Mb güncelleme yapıyorum. Alıştım ve helal olsun Canonical'e diyorum. Daha iyi ve stabil-kararlı hale gelmeye başladı çünkü.

İyi de o resimdekinin Jeaqures olduğuna nasıl inanalım? Şahsen benim, onun erkek olduğuna dair şüphelerim arttı; eğer resimdeki o, olsaydı dağınık olmalıydı? Sen kalk bu kadar Linux delisi ol, milletin sorunlarıyla uğraş sonra da diğer bayanlar gibi düzgün ol... Ben de yidim. :D

Resimdeki kişi hiç bizim hırçın kıza benzemiyor. Tamam, kollarını bağlama şekli ile ukalalığı benzeşse de diğer kısımlar için, maalesef sana katılıyorum Yusuf.

Geçende onu Adı bilinmeyen Hatunlar +16 konusunda yakaladım zaten. :mrgreen:

Ahanda Kanıtım :D :

resim_100135235.jpeg

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

Fotoğrafçıları iyimiş. :tt2:

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Evowinds, artık şüphem kalmadı. Kendimden şüphe ederim ama artık onun bayan olmadığından şüphe etmem.

Acaba neden bize böyle bir oyun oynadı?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Yusuf; artık onu cgrzone'a sormak lazım. Ne de olsa "erkek" arkadaşı :D :mrgreen:
Güzele ne yakışmaz ki :wub::wub::wub:

Eğer gerçekten de bayan değilse bir psikiyatra görünmesi gerekir, muhtemel D.I.D. vakası olabilir, bu konuda ciddiyim yalnız.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Yusuf; artık onu cgrzone'a sormak lazım. Ne de olsa "erkek" arkadaşı :D :mrgreen:

Eğer gerçekten de bayan değilse bir psikiyatra görünmesi gerekir, muhtemel D.I.D. vakası olabilir, bu konuda ciddiyim yalnız.

Nasıl yani erkek arkadaşı. Bizim gibi arkadaş mı? Yani buradan Sdn'den mi arkadaşlar?

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
kızın hakkında kötü düşünüp konuşmayın be yoksa size küser ha

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Tamam pek sayın moderatörüm kusura bakma, bir an kendimizi sohbette bulduk. @Ramboberk sen de kusura bakma ben o sözü sinirle falan söylemedim ha, sadece niye kız diyorsun biz onu erkek oldğunu itiraf etmeye zorluyoruz diorum.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Beni bu forumda canlı canlı (yani kamera yoluyla) görenler var. cgrszone'a inanmıyorsanız POWER var, O'na sorabilirsiniz. Neden kız olduğuma inanmadığınızı anlayamadım. Ciddiyseniz çok üzülürüm şahsen. Linux'u seviyor olmam erkek gibi görünmemi mi gerektiriyor?

dsc00068mt.jpg

Kanıt da isterseniz (eğer) keyloger'ı görme şansım var. O'nun da sözüne inanmazsanız artık ne diyeyim ben, bilemiyorum. :unsure:

@evowinds, kız olduğum için Adı Bilinmeyen Hatunlar konusuna bakamaz mıyım yani? Şimdi bu lafımdan da çıplak kadın resimlerine bakıp hoşlandığımı çıkarabilirsiniz ama anlayamadığım şey orada olmamın yanlış gibi durması. Son mesajlar kısmında gördüğümde girip bakmıştım sadece. Neden bu kadar büyütüldü, anlayamadım. Her neyse, konu dağılmasın. Aslında sizi de suçlayamam. Sonuçta kızlar hem bilgisayarla ilgili olup hem de kız gibi görünemez, genel yargıdır bu. Neyse...

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
@Jeaquares o fotografı çekte masaüstü temana bakayım. :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Hodri meydan jea, küp şekline almadan koyuyorum ki, döndürmeden de masaüstümün güzel göründüğünü herkes görsün istiyorum. :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ohoo, olmaz ki ama. Ben sadeliğe aşığım, sen widget'larına. :) Tamam o zaman. Sistemimi KDE'den daha güzel yapıp buraya ekleyeyim. :) Hatta yarışma düzenleyelim?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Ohoo, olmaz ki ama. Ben sadeliğe aşığım, sen widget'larına. :) Tamam o zaman. Sistemimi KDE'den daha güzel yapıp buraya ekleyeyim. :) Hatta yarışma düzenleyelim?

Bence arkadaşlara soralım hangisi daha sade ve şık duruyor diye? :D

xrhymer

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Mesela ben KDE ve GNOME kullanmama rağmen.. İkinizin de masaüstlerini beğenmedim. :)