G.Saray'da kazan kaynıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cheleby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
G.Saray'da kazan kaynıyor!

Galatasaray olağanüstü yoğun bir 10 gün geçirdi. Sembol başkan Özhan Canaydın'ın vefatı, seçim ve Fenerbahçe derbisi. Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Adnan Polat, Canaydın'ın üzüntüsünün ardından seçim zaferi ile biraz olsun tebessüm etmişti ki, Ali Sami Yen'de Fenerbahçe yenilince tadı tuzu kaçtı.

Maç sonrası Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in verilmeyen penaltıdan bahsetmesini "Bunlara sığınmayalım" diyerek kamouyonun takdirini kazanan Polat, ikinci dönem başkanlık mazbatasını Çarşamba günü Galatasaray Lisesi'nde alacak.
Adnan Polat ve yönetici arkadaşları ise aynı gün ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirecek. Doğal olarak ilk toplantıda Fenerbahçe yenilgisi masaya yatırılacak.
Ali Sami Yen'de kaybedilen maçtan sonra şampiyonluk şansını mucizelere, hatta 2. olup Şampiyonlar Ligi'ne katılma fırsatını da kaçırmak üzere olan yönetimde hasar ve hüsran büyük.
İnşaatı devam eden Türk Telekom Arena 'da, Şampiyonlar Ligi maçlarını oynamayı hedefleyen Polat'ın bu hesabı şaşmak üzere.
Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsa en az 10 milyon Euro gelirden mahrum olacak sarı kırmızılı kulübün, yeni statdaki kombine satışları da olumsuz etkilenebilir.

ALİ HAŞHAŞ "FUTBOL ŞUBESİ SORUNU ÇÖZECEK"
Galatasaray peş peşe kaybedilen Eskişehirspor, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçları sonrasında teknik direktör Frank Rijkaard'da yönetimi hem şaşırtıyor hem sinirlendiriyor.
Bazı yöneticiler ligin en pahalı kadrosunun kurulmuş olmasına rağmen, alınan kötü sonuçların yanısıra takımın futbol olarak ta hiç kimseyi tatmim etmediği düşüncesinde. Rijkaard'ın kaybedilen son 3 maçta yaptığı oyuncu değişiklikleri ve tercihleri birçok yöneticiyi şaşırtıyor.
Başkan yardımcısı Ali Haşhaş, ise bu durumu şöyle özetliyor. "Çok zor günlerde transfer için para bulduk. Ama karşılığını alamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Şimdi Haldun ve diğer arkadaşlarımız daha iyi düşünecekler. Bu transferler tam bize uydu mu? Elano'ya verdiğimiz paraya bak. Bugüne kadar tek maçı kurtarmadı. Öbür tarafta Alex'e bak neler yaptı. Dos Santos maç boyu ne yaptı? İlk toplantıda bunları tartışmamız gerek. Rijkaard sakat olan Arda'yı niye oynattı. Baros girerse Jo Alves sahada kalsa ikisi birarada ne yapacak bir görelim. Sonra üçüncü değişikliği niye yapmayız?"
Başkan yardımcısı Ali Haşhaş'ın bu görüşlerine birçok yöneticinin katıldığı biliniyor. Hatta futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel'in de yakın dostlarına Rijkaard'ın birçok uygulamasından şaşkınlığa uğradığını söylediği öğrenildi.

ABDULLAH AVCI SESLERİ
Sarı kırmızılı camiada Frank Rijkaard ve ekibinin 5 milyon Euroluk maliyeti de tartışılmaya başlandı.
Türkiye'de görev yapan en pahalı teknik ekip olmasına rağmen sarı kırmızılı takıma oynattığı futbol kimseyi tatmin etmezken, isminin açıklanmasını istemeyen bir yönetici "Şu anda Rijkaard yerine herhangi bir Türk teknik adam olsaydı bundan kötü olmazdık. Avrupa ve Türkiye Kupası'nda elendik. Şampiyonluk çok çok zor. Oynanan futbol ümit vermiyor o zaman Rijkaard'a neden bu kadar para veriyoruz?" şikayetini dile getirdi.
Bu arada yönetime yakın birçok kulüp üyesi Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, takımın başına getirilmesi halinde futbol takımına çok daha iyi bir yapılanma içine sokacağını ileri sürdüler.

Ayrıca Frank Rijkaard'ın Fenerbahçe maçı sonrası Arda ve Servet'i eleştirmesinin de takım dayanışmasını ortadan kaldırdığı görüşünü savunan bazı yöneticiler "Arda'nın sakatlığı biliniyor. Bu durumu Arda'ya değil doktora sormak gerek. Rijkaard'ta bu konuyu önce doktora sorup, Arda'yı oynatabilirdi. Arda tam iyileşmemesine rağmen takım kaptanı olarak sorumluluk aldı oynamak istedi. Asıl sorumlu Rijkaard'dır tam olarak iyileşmeyen adamı neden oynatırsın ki?" yorumunu yaptı.

TÜRK OYUNCULAR ETKİSİZLEŞTİRİLDİ
Yapılan ayrı bir eleştiri de Arda ve Sabri dışındaki Türk oyuncularının etkisizleşmesi.
Birçok kulüp üyesi, Galasaray'ın geçmişte yaşadığı bütün büyük başarıların Türk oyuncuların ağırlıkta olduğu dönemlerde yakalandığına dikkat çekerek, "Arda ve Sabri dışında etkili oyuncumuz yok. Ayhan çok formsuz ve küstürüldü. Hakan Balta, Servet, Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Caner gibi oyuncular bu takıma liderlik yapacak zor günde ekibi sırtlayacak isimler değil görüşünü savunuyor.

Galatasaray'ın transfer politikasını değiştirmesi gerektiğini savunan bazı kulüp üyeleri, "Eskinin Fenerbahçe'si olduk. Ruhsuz, etkisiz yabancılar değil. Her koşulda savaşmaya cesaret edecek yerli oyuncular takımın iskeletini oluşturmalı" diyerek yöneticilere mesaj gönderdiler.

Kaynak

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Devre arası transferleride takımın işleyişini bozdu.

Dün Rijkaard resmen Servet'i sildim dedi.Ama Gs'nin yenilme sebebi kendi kadro yanlışlığı oldu.Sakat oyuncuyu oyuna sokarsan olacağı bu.Herkes anladı Arda'nın ısınırken bile acı çektiğini ama TD geldi orta sahadan oyuncu çıkardı yerine sakat Arda'yı koydu.Sanki karşısındaki takım 3. lig takımı.Daha tam kavrayamamış Türkiye'deki derbileri falan.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Arda ısrarla oynamak isterim derse Rijkaard ne yapsın.Oynatmasa bu sefer niye oynatmadın derler.

Bu haberde kesin Erhan Telli'nin dir.Acayip derecede sallamasyon bir haber.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
arda değişikliğinde rijkaardın hatası yok
arda istedi oynamayı

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
TD konusu banada saçma geldi Abdullah Avcı haberi biraz sallama haber gibi..

Arda konusu ise çok ilginç.Dün rıdvan'da dedi ya Arda sen nasıl bu maçta oynamak istiyorsun diye.Antrenmansızsın,sakatsın ve en önemli maça çıkıyorsun.Gs zaten iyi gitmiyor.Ona rağmen takıma yük oluyor resmen.

Ve bence rijkaard oynatmasaydı kimse birşey demezdi çünkü herkes görüntülerde Arda'nın ne kadar acı çektiğini gördü.O görüntülerden sonra kimsenin konuşmaya hakkı bile kalmazdı.Rijkaard kumar oynadı resmen.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Rijkaard'a suç bulmayın arkadaşlar.

Ahmet çakar Rijkaard'a gıcık olmuş Telefonla arayıp Ahmet çakara 2 söz etmek isterdim ama açmıyıcaklar için Sayın ahmet çakar rijkaard'ı yerden yere vuruyor Skibbeyede aynısını yaptı bülent korkmazada aynı şeyleri söyledi Peki ahmet çakar ve onun gibi düşünenler Bu takımın başında kimi görmek istiyorsunuz? Morinho'yumu? Adnan polat Ahmet çakarı alsın takımın başına o kadar konuşuyor Belki bişiler yapabilir konuşmak kolay nede olsa...

Taktik hatasıymış Yok değiştirmeleri yanlış yapmış bırakın şimdi maçı izleyen Galatasarayın oynamadığını görür aynı taktikle Trabzonla oynadık 3 4 attığımız maçlarlada bu kadroyla oynadık ama gördünüz futbolcular oynamadı keita bile yürüyerek çalım atmayı denedi. Rijkaard daha ne yapsın arda oynamak istedi oynadı Kaleci zaten avera Onu tranfer eden rijkaard değil yönetim Zaten geçmişine bakarsanız anlarsınız ne kadar dandik bir kaleci olduğunu Gittiği hiç bir takıma bonservis parası kazandırmamış hep serbest tranfer...

Taraftara Gelince Dün maçı izlerken Bu taraftar nerede diye sordum kendime Ne bi tezahurat ne bi ses Yoksa Dostluk yapıcaz derken sustumu bunlar ? Dostluk mostluk hikaye dedim bizimkileri dostluk ayağına uyuttular galiba :D

Dün Fenerbahçe, Galatasarayın futbol oynadığını düşünen varsa Futboldan anlamıyordur Selçuk o vuruşu yapmasa Bizim kazmada o golü yemese 0-0 Biter....

Gelelim Volkan insanına....

Sayın milli Kalecimiz ve Fenerbahçenin değerli kalecisi Seyirciyi tahrik etmek ve Oluşan dostluk ortamını bozmaya çalıştı ve yine maçta Baros'un üstüne yürüdü haklı olabilirsin ama hakemin kararını bekle sen infaz edemezsin hiç kimseyi. Sahada olan Galatasaray taraftarına soruyorum Volkanın o hareketi Derbideki Dostluğa katkıda bulundu dimi ondan sustunuz....

Bir anda Korktum allah korusun Volkan topu alırken Yanlışıkla bi yerine giricek diyede Neyseki her zamanki Hatayı yapmadı yoksa Animallah 75 milyonun önünde Topların çarpışması olurdu...

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Oluşan dostluk ortamını bozmaya çalıştı
dostluk ortamı alexin sırtında patlayan şişeden sonra bozulmuştu zaten

ya da kendi kalecisine 30 dk boyunca küfür ederken bozulmuştu

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227

Yoksa fenerli taraftarların başınız sağolsun o.. ç... demesiyle mi bozulmuştur :)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Dostluk falan yoktu ki, kandırmayalım birbirimizi.Daha maç başlamadan dışarda olaylar çıktı.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Toplumdaki bu yabancı hayranlığı beni deli ediyor. Kaliteli yabancılar ya da teknik direktörler tabii ki gelsin başımızla beraber. Ama şu kaledeki 2 milyon euro alan kovanın Ufuk'tan ne fazlası var, ya da Rijkaard'ın Abdullah Avcı ve Ertuğrul Sağlam'a göre ne artısını gördük. Lucas Neill, Baros, Kewell ya da Keita'ya kimse laf ediyor mu gerçekten sahada kalitelerini belli ediyorlar. Tarihimizin en pahalı kadrosunu kurduk ligde 4. durumdayız, kupadan elendik, Uefa'dan da elendik. Rijkaard'mış bırakın Allah aşkına. :thumbdown:

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Dostluk falan yoktu ki, kandırmayalım birbirimizi.Daha maç başlamadan dışarda olaylar çıktı.
o kadarı önemli değil çoğunluğun görüntüsünden bahsediyor herkes burda,sahada futbol dışında her şey güzeldi, Alex'e su şişesi atılması elbette hoş durmadı ama yine iki taraf olarak dostluk adına, olması gerekenler adına iyi bir sınav verildi bence.Yediğimiz gol anca Fener maçında yenebilecek bir gol hep bu maçlarda bizimkiler tuhaflaşıyor, Selçuk gibi bir futbolcudan öyle bir gol anca bu tuhaflıkların her GS-FB maçında olduğu bir maçta gelebilirdi ancak .

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Bunu Güiza'yı yuhalayıp ağlatan,2-3 gün sonra da destek çıkan taraftar mı söylüyor?

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Tabii ki diyecek öyle mi sen bence ruh sağlığın için bir doktora görün durumunu hiç iyi görmüyorum.

birisi sana gelip yumruk atsa sen ne yapacan ? arkadaşım niye yumruk atıyorsun mu diyeceksin yoksa kafayı çaktın mı yere mi sereceksin ??

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
birisi sana gelip yumruk atsa sen ne yapacan ? arkadaşım niye yumruk atıyorsun mu diyeceksin yoksa kafayı çaktın mı yere mi sereceksin ??
Kafayı çakarım tabii ki ama kesinlikle o.ç demem adamın anasının ne suçu var, küfür ve sövgü zayıfların işidir.

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kafayı çakarım tabii ki ama kesinlikle o.ç demem adamın anasının ne suçu var, küfür ve sövgü zayıfların işidir.

o zaman taraftarlardaki o kadar kişi hucum edip sahaya mı insin veyahutta karşı tribunlere mi saldırsın ?

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
o zaman taraftarlardaki o kadar kişi hucum edip sahaya mı insin veyahutta karşı tribunlere mi saldırsın ?
Bir densizin yaptığı o staddaki 25000 kişiyi bağlamaz burda federasyon yetkili kurumdur, hala küfürden sahaya inmekten bahsediyorsun senin bu zihniyetle Türkiye bir adım ilerleyemez.

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bir densizin yaptığı o staddaki 25000 kişiyi bağlamaz burda federasyon yetkili kurumdur, hala küfürden sahaya inmekten bahsediyorsun senin bu zihniyetle Türkiye bir adım ilerleyemez.

Hayır arkadaş güzellikle olmuyorsa zorla yaptırmasını bileceksin.buradan VOLKAN'A söylüyorum HELAL OLSUN sana iyi yaptı hareketi !

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Hayır arkadaş güzellikle olmuyorsa zorla yaptırmasını bileceksin.buradan VOLKAN'A söylüyorum HELAL OLSUN sana iyi yaptı hareketi !
Senin gibiler yüzünden futbolumuz bu halde ya utanıyorum seninle aynı ülkede yaşadığımıza o.ç diyen insanları savunan zihniyete başka ne diyebilirim ki he deyip geçiyorum.

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar ortamı germenin alemi yok... :closedeyes:

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Senin gibiler yüzünden futbolumuz bu halde ya utanıyorum seninle aynı ülkede yaşadığımıza o.ç diyen insanları savunan zihniyete başka ne diyebilirim ki he deyip geçiyorum.

Babanın ülkesi mi kovacak mısın ? savunuyorum arkadaş varmı ? taraftar anketlerinde galatasaray'ın takımına kufur edıpde en iyi taraftar odur demesini derken iyi

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Babanın ülkesi mi kovacak mısın ? savunuyorum arkadaş varmı ? taraftar anketlerinde galatasaray'ın takımına kufur edıpde en iyi taraftar odur demesini derken iyi
Ben yine de doktora gitmen gerektiğini düşünüyorum :D

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
burası Türkiye burada futbol İngiltereye ispanyaya benzemez.Gerçekleri bilmen gerek seninde.:)

proghakan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tartışmanız anlamsız bence ikinizde aynı şeyi farklı söylüyorsunuz ikinizinde düşüncesi bana kalırsa aynı kızgınlıkla hareket etmemek lazım sağduyulu olmalısınız...

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Diyorsunuz ki su şişesini atarsan küfürü yersin.İyi ozaman ilk maçta biz küfür etsek güzel olur muydu?

Volkan'ın yaptığı resmen ortamı germek. Bir milli takım kalecisine yakışan birşey mi?

Biz Keita'nın yaptıklarını beğeniyor muyuz?

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Sanırım top kaleye girmeyince başka bir yere deniyor totoya girer mi acaba? :D :D

Milli eldivene bak sen...:thumbdown:

Sportmenlik deyince aklıma iki isim gelir...

1.Volkan Demirel(Fenerbahçe Kalecisi)
2.Ömer Çatkıç(Antalyaspor Kalecisi)

Zaten kendileri PFDK'dan aldıkları cezalar ile sportif karakterleri tescilli güzellerimiz...