Bitdefender hatalı yama nedeniyle kullanıcılara 1 yıl bedava

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ert_Gun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sistemleri çökerttiğin için Windowsumuzu Virüs olarak görüp bizi kurtardığın için sana minnetarız BitDefender, yeni bir hatanı alkışlamak için dört gözle seni bekliyoruz... Büyüksün BitDefender...
no never BitDefender...

senin yaşın itibari ile etkilenen sistemi kullanmam olanaksız cıbartır! sen 32 bit windows xp kullanabilirsin ancak!

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütün yazılanları okudum, önce bu güzide forumun editörlerine nasıl böyle birşey yazarsın diye çıkışmışsınız! Ne yani doğruyu yazmayacaklar mı? Anladığım kadarıyla bütün BitDefender çalışanları burada başka isimlerle hatalı bir ürünü savunuyorlar! Sizler BitDefender'in adamısınız... Burada yazı kirliği yapacağınıza, arkanıza bakmadan çekip gidin. BitDefender bitti....

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Bütün yazılanları okudum, önce bu güzide forumun editörlerine nasıl böyle birşey yazarsın diye çıkışmışsınız! Ne yani doğruyu yazmayacaklar mı? Anladığım kadarıyla bütün BitDefender çalışanları burada başka isimlerle hatalı bir ürünü savunuyorlar! Sizler BitDefender'in adamısınız... Burada yazı kirliği yapacağınıza, arkanıza bakmadan çekip gidin. BitDefender bitti....

Artık milletin yorumlarına da mı karışıyorsunuz sayın cıbartır, hiç değilse sizin gibi boşuna yorum yazmıyor sadece fikrini söylemiş arkadaş. Demek her bitdefender i savunan bitdefender in adamı oluyor çok merak ediyorum siz kimin adamısınız?

Burdan kimseyi kovmak sizin haddinize değil bir kere. Biten birileri varsa bu da yazılarınızla sizsiniz.

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bitdefender bütün çalışanlarını buraya yığmış, utanmadan bide kendilerini haklı çıkarıyorlar.biraz sussunlarda 5 kuruşluk değerlerini 3 kuruşa indirmesinler.dediğine katılıyorum bitdefender ağzıyla değil neresiyle kuş tutarsa tutsun piyasası bitmiştir.kim böyle ciddiyetsiz bir yazılımı bilgisayarına yüklerki?

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitdefender bütün çalışanlarını buraya yığmış, utanmadan bide kendilerini haklı çıkarıyorlar.biraz sussunlarda 5 kuruşluk değerlerini 3 kuruşa indirmesinler.dediğine katılıyorum bitdefender ağzıyla değil neresiyle kuş tutarsa tutsun piyasası bitmiştir.kim böyle ciddiyetsiz bir yazılımı bilgisayarına yüklerki?
:clap::thumbup1:

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Evet ben BitDefender'in adamıyım BitDefender Türkiye Teknik Destek ekibindeyim ve sorunu halletiğimiz için rahatlıkla yorumda yazarım fikrimide söylerim güvenlikten bi haber olduğun çok açık ve net bir şekilde ortada

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne alakası var şimdi bununla senin söylediğinin ?

nemi alakası var?? sistemi çökertmişsiniz.windowsu virüs olarak görmüşsünüz.sistemi kilitlemişsiniz.bitle pireyle uğraşsanız yine iyi en azından sisteme zararınız olmaz.

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Dünya karışık elbet bir gün diğer antivirüs şirketleride mutlaka hata yapacaktır! boşuna laf kalabalığı yapıyorsunuz ve konunun çok dışına çıkıyorsunuz

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ben BitDefender'in adamıyım BitDefender Türkiye Teknik Destek ekibindeyim ve sorunu halletiğimiz için rahatlıkla yorumda yazarım fikrimide söylerim güvenlikten bi haber olduğun çok açık ve net bir şekilde ortada

Yazzıklarr olsun...

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39

Utanmayan birini arıyorsan lütfen aynaya bak. Yorum yazacağınıza havanda su dövüyorsunuz. Ben bitdefender veya başka bir şirketin çalışanı değilim ama sen cıbartır ile beraber şüphelisiniz biraz merak ediyorum kimin adına çalışıyorsunuz

---------- saat 09:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:56 eklenmişti ----------

dün antikoru savunan arkadaş da o zaman barnic arkadaşın yazdığı gibi arf teknolojilerinde çalışıyor herhalde

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence terbiye sınırlarını çok aşıyorsunuz kullanmadığınız bir antivirüsü bilmeden yargısız infaz etme hakkını size kim verebilirki ?

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne pişkin çalışanlarsınız siz! İnsanları yanlış yönlendirmeyin. BitDefederi savunacağınıza işinize bakın.

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
cehalet örneği 2 : Kendi mesajını alkışlayan birine ne derler acaba?

Aynen öyle dostum bu tip insanlar ancak Kingth Online yada diğer oyun türlerini oynayabilirler güvenlik işini bilmediği ap açık ortada konunun çok dışına taşan yorumlar yapması bunu zaten ap açık ortada

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Utanmayan birini arıyorsan lütfen aynaya bak. Yorum yazacağınıza havanda su dövüyorsunuz. Ben bitdefender veya başka bir şirketin çalışanı değilim ama sen cıbartır ile beraber şüphelisiniz biraz merak ediyorum kimin adına çalışıyorsunuz

---------- saat 09:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:56 eklenmişti ----------

dün antikoru savunan arkadaş da o zaman barnic arkadaşın yazdığı gibi arf teknolojilerinde çalışıyor herhalde

asıl şüpheli olan sensin.kötü bir ürünü öven ve sahip çıkan ancak bitdefenderin adamı olabilir.beni kimseyle kıyaslama.dünya bitdefenderin etrafında dönmüyor onlarca alteratifi var.bu yaptığı hata sadece türkiyede değil bütün dünyada bitirir kendisini.gerçekçi olun.kendinize başka bir firma arayın kaspersky var eset var trend micro var symantec var panda var.. varda var.

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Ne pişkin çalışanlarsınız siz! İnsanları yanlış yönlendirmeyin. BitDefederi savunacağınıza işinize bakın.

Tamam şimdi anladım sen birilerinin firmasında görev yapıyorsun bizi de kendin gibi sanıyorsun herhalde, pişkinliğin yazılarında da vurmuş. Sen kendi işine bak, bizim bir şeyleri savunduğumuz yok gerçekleri yazıyoruz senin gibi sallamıyoruz. Ayrıca lunaparkta daha iyi vakit geçirirsin burda boşuna bekleme:clap:

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

arf teknolojileri de ne be, yoksa onlar da mı BitDefenderin adamı.. ne siniz siz ya, şaka mı bu!

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
asıl şüpheli olan sensin.kötü bir ürünü öven ve sahip çıkan ancak bitdefenderin adamı olabilir.beni kimseyle kıyaslama.dünya bitdefenderin etrafında dönmüyor onlarca alteratifi var.bu yaptığı hata sadece türkiyede değil bütün dünyada bitirir kendisini.gerçekçi olun.kendinize başka bir firma arayın kaspersky var eset var trend micro var symantec var panda var.. varda var.

Siz yapılan açıklamaları göz önüne almıyorsunuz herhalde? sadece 768 kişi bu durumdan etkilendi ve hiç bir veri kaybı yaşanmadı diğer antivirüs kullanıcılarının neyi kullanıp neyi kullanmayacağı seni ve beni alakadar etmez kullandığı zaman anlık destek alabileceği türkçe kaynak kaçtane var ?

Mesela Trend Micro'dan kesinlikle türkçe destek alamaz hiç kimse ayrıca destek alabilmek için operatorun boşa çıkması gerek çıkmazssa sizden detaylı bir açıklama isteyecek türkçe yazamayacağınıza göre bu durumda güvenlik aksayacak ve bitdefender'den daha beter bir hal alacak durum!

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39

işte ne demek istediğimi ispat ettin. Demek gerçekleri savunmak bu kadar zorunuza gidiyor merak ediyorum neden acaba ? Demek bu hataları yapan antivirüslerin sonu geliyor o zaman eset bitmiş olmalıydı şimdiye kadar. Buna cevap veremeden sadece yaygara çıkarıyorsun başka bir şey yok.

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Alıntı:
cıbartır´isimli üyeden Alıntı
arf teknolojileri de ne be, yoksa onlar da mı BitDefenderin adamı.. ne siniz siz ya, şaka mı bu!

işte şüpheli bir durum daha !!

Ben sana diyorum ya bu adam güvenlikten bir haber bence boşuna çeneni yorma bu ikisi yüzünden konu çok dışarı taştı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...