Bitdefender hatalı yama nedeniyle kullanıcılara 1 yıl bedava

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ert_Gun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
BitDefender Türkiye Dağıtıcısından Önemle Duyurulur!

Kullanıcılarımıza üzülerek belirtmekteyiz ki; üretici firmanın 20 Mart Türkiye saatiyle saat 17:20 de yayınladığı güncellemelerinde oluşan bir hatadan ötürü 64Bit Windows kullanıcılarında hata oluşturma olasılığı yarattı.

Değerli kullanıcımız BitDefender ürünü sisteminizdeki tüm ayrıntıya, harekete hâkim olmaya çalışan, takip eden bir yapıya sahiptir. 10 Yılı aşkın süredir bir çok başarılı çalışmaları ve bu özelliği sayesinde %100’e yakın güvenlik sağlayabilmektedir.

Ancak yayınlanan bu güncelleme ile 64 Bit Windows sistemlerinde çalışan bazı exe, dll gibi BitDefender ve Windows dosyaları (resim veya döküman değil) Trojan. Fake. Alert.5 olarak algılayarak dosyaları karantinaya taşıdı. Üretici firma hafta sonu olmasına rağmen 1,5 saat gibi kısa sürede konuyu çözümlemiş yeni güncellemeler yayınlayarak bu zamandan sonraki herhangi bir kullanıcının etkilenmesini önlemiştir.

Yaşanan sorun herhangi veri kaybına yol açmamasına karşılık sizlerin çalışmasını engelleyen bu hata bizleri çok üzmüştür.

Biz de ülkemizde sadece birkaç kişinin etkilenmesine rağmen bu sorun üzerine alarma geçerek gerekli yönergeleri www.destekservisi.com sitemizde yayınladık. Bizzat ben dahil tüm ekip gelebilecek çağrılara hızlıca cevap verebilecek şekilde teknik bilgilerle donatıldı.
Gelebilecek tüm talepleri detaylıca irdeleyerek çözümlerini sunacağız.
Yine etkilenen değerli müşterilerimizin kullanım sürelerine ek 1Yıl kullanım imkânı sağlayacağız.

kaynak : http://www.kavi.com.tr/haber_detay.php?id=476

etkilenenler müracaat etsin bedava 1 yıl kullanım fırsatı bir daha ele geçmez.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
sen bitdefender'ın nesi oluyosun?

alıntı yaptıysan kaynak bildir :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
vayyy bitdefender yalakalık haaaa :) eyferin :)

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
ilk yazdığında kaynak yoktu sonradan eklediysen bilemem

kusura bakma sonradan ekledim kaynağı yazmayı unutmuşum. Ama fırsatı görünce acele edip başlık açayım dedim o esnada unuttuğumu sonradan farkettim.

---------- saat 17:01 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:00 eklenmişti ----------

vayyy bitdefender yalakalık haaaa :) eyferin :)

ne demek istedin şimdi açar mısın ?

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
bitdefender a diyoki
müşteri kaybetmemek için yalakalık yapıyo kullanıcılarına diyo

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
bitdefender a diyoki
müşteri kaybetmemek için yalakalık yapıyo kullanıcılarına diyo

No problem o zaman :thumbup: ama yalakalık olsun olmasın neticede bütün antivirüslerde zaman zaman bu gibi hatalar meydana geliyor, bu kullanıcılar için bir fırsat bence.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
No problem o zaman :thumbup: ama yalakalık olsun olmasın neticede bütün antivirüslerde zaman zaman bu gibi hatalar meydana geliyor, bu kullanıcılar için bir fırsat bence.
ben aldım 3 yıllık key :D napim bitdefender fln :D

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
şu hatalı güncelleştirmeyi upload edin sonra ben kurayımm sistem çöksün :D bedava kazanalım :D bu aralar çok efkarlıyım bana biraz moral verir :D

SoftProf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neticede bütün antivirüslerde zaman zaman bu gibi hatalar meydana geliyor, bu kullanıcılar için bir fırsat bence.

kaspersky neden böyle bir hata yapmıyor? çünkü ciddi bir firma ne yaptığını biliyor. güncellemeleri yayınlamadan önce onlarca uzman yüzlerce kere test ediyor.

anlaşılan şu ki bitdefender gücellemeleri test etmeden, denemeden salla başı al maaşı kişilere yaptırıyor. bitdefender kendi ayağına kurşun sıktı. hangi dangalak antivirüs kendi çalıştığı işletim sistemini virüs olarak tanımlar? güncelleme yapılmadan önce hiçmi test yapılmaz?

hadi işletim sistemi dosyalarını inceleyecek adamları yok(varsa bile virüs olarak sınıflandırmış) anladık peki al sistem dosyalarını virüstotal.com a yükle sana virüs olmadığını söylesin :tongue:

bencede bu kullanıcılar için iyi bir fırsat, hazır sistemleri çökmüşken bitdefender dan kaçsınlar :dirol:

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bitdefender toyota gibi oldu. Artık ağzıyla kuş tutsa bunu unutturamaz:biggrin:

barnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
kaspersky neden böyle bir hata yapmıyor? çünkü ciddi bir firma ne yaptığını biliyor. güncellemeleri yayınlamadan önce onlarca uzman yüzlerce kere test ediyor.

anlaşılan şu ki bitdefender gücellemeleri test etmeden, denemeden salla başı al maaşı kişilere yaptırıyor. bitdefender kendi ayağına kurşun sıktı. hangi dangalak antivirüs kendi çalıştığı işletim sistemini virüs olarak tanımlar? güncelleme yapılmadan önce hiçmi test yapılmaz?

hadi işletim sistemi dosyalarını inceleyecek adamları yok(varsa bile virüs olarak sınıflandırmış) anladık peki al sistem dosyalarını virüstotal.com a yükle sana virüs olmadığını söylesin :tongue:

bencede bu kullanıcılar için iyi bir fırsat, hazır sistemleri çökmüşken bitdefender dan kaçsınlar :dirol:

vay be kaspersky nin böyle bir hata yapmadığını nerden biliyorsun araştırdın mı acaba, bu tip hatalar eset, avira, norton, kaspersky hepsinde oldu. Ama bakıyorum araştırma zahmetine bile girmemişsin. Buyur sana Eset in hatası hemde shiftdelete.net ten :

http://forum.shiftdelete.net/guvenlik/75247-anti-virus-devi-esetten-korkutan-hata.html

herhalde o zamanda esetten kaçsınlar demişsindir ( yoksa antikor a mı koşsunlar :tt2: )

---------- saat 21:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:46 eklenmişti ----------

Bitdefender toyota gibi oldu. Artık ağzıyla kuş tutsa bunu unutturamaz:biggrin:

hahaha cem yılmaza rakip olmayı düşünüyorsun galiba. Bu mantıkla Esetin piyasadan çoktan silinmesi gerekiyordu.

Buyur sende incele :

http://forum.shiftdelete.net/guvenlik/75247-anti-virus-devi-esetten-korkutan-hata.html

SoftProf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vay be kaspersky nin böyle bir hata yapmadığını nerden biliyorsun araştırdın mı acaba, bu tip hatalar eset, avira, norton, kaspersky hepsinde oldu. Ama bakıyorum araştırma zahmetine bile girmemişsin. Buyur sana Eset in hatası hemde shiftdelete.net ten :

herhalde o zamanda esetten kaçsınlar demişsindir ( yoksa antikor a mı koşsunlar :tt2: )

hehehehe ya antikoru bana yapıştırdınız ya helal olsun. antikor piyasadaki bütün antivirüslerden daha delikanlı çıktı. adamlar korudukları programlara virüs sokana para bile verirken bu dingiller işletim sistemini virüs olarak tanımlıyor. alın size link http://www.antikorugs.com/p/news.php?readmore=8

adamlar 500 tl ödül veriyorlar, o yalakalandığınız antivirüslere söyleyinde delikanlılarsa 1 tl ödül versinler bakalım :thumbup1: ayrıca en azından antikorcular türk. sizin gibi yabancı yalakalığı yapmıyorum.

bu arada bitdefender mart ayı içerisindeki en tehlikeli virüs olarak kendisini göstermiş hahahahhahaha virüslerin çökertemediği sistemi kendisi çökertiyor :clap:

barnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
hehehehe ya antikoru bana yapıştırdınız ya helal olsun. antikor piyasadaki bütün antivirüslerden daha delikanlı çıktı. adamlar korudukları programlara virüs sokana para bile verirken bu dingiller işletim sistemini virüs olarak tanımlıyor. alın size link http://www.antikorugs.com/p/news.php?readmore=8

adamlar 500 tl ödül veriyorlar, o yalakalandığınız antivirüslere söyleyinde delikanlılarsa 1 tl ödül versinler bakalım :thumbup1: ayrıca en azından antikorcular türk. sizin gibi yabancı yalakalığı yapmıyorum.

bu arada bitdefender mart ayı içerisindeki en tehlikeli virüs olarak kendisini göstermiş hahahahhahaha virüslerin çökertemediği sistemi kendisi çökertiyor :clap:

vay be sevsinler delikanlını 500 tl ödülü alabilmek için 75 tl. verip önce antikor alman lazım, uyanıklığa bak sen. Madem o kadar delikanlı bu yazılım önce Bitdefender veya diğer antivirüsler gibi 30 günlük tam sürüm deneme versiyonu dağıtsınlar da öyle girsinler bu işe. Ayrıca dingil diyip duruyorsun ama senin Antikor diğer antivirüslerin yanında bile geçemiyor, önce adam gibi bir yazılım üretilsin ondan sonra hepimiz hakkını veririz.

Antikor u bana yapıştırdınız diyorsun ama ne zaman antikora bir laf gelse derhal anitkor sitesinin linkini veriyorsun. Bu da zaten ne olduğunu gösteriyor :dirol:

SoftProf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vay be sevsinler delikanlını 500 tl ödülü alabilmek için 75 tl. verip önce antikor alman lazım, uyanıklığa bak sen. Madem o kadar delikanlı bu yazılım önce Bitdefender veya diğer antivirüsler gibi 30 günlük tam sürüm deneme versiyonu dağıtsınlar da öyle girsinler bu işe. Ayrıca dingil diyip duruyorsun ama senin Antikor diğer antivirüslerin yanında bile geçemiyor, önce adam gibi bir yazılım üretilsin ondan sonra hepimiz hakkını veririz.

Antikor u bana yapıştırdınız diyorsun ama ne zaman antikora bir laf gelse derhal anitkor sitesinin linkini veriyorsun. Bu da zaten ne olduğunu gösteriyor :dirol:

antikor adı geçince bitdefender sitesinin linkinimi vereyim? :)

ayrıca ben türkiyede satılan tüm güvenlik yazılımlarını inceledim ve hepsi ile ilgili notlarım var.antikora sempatim olması gayet normal çünkü benim ülkemden bi yazılım,aynı dili konuşuyorum,gelişmelerine yardım ediyorum, bunu sadece ben değil başka bir türk yazılımcısı zemana da yapıyor bu ülkedeki başka yazılımcılarda yapıyor.konu bitdefenderken konuyu sulandırmak için başka yerlere çekmenize gerek yok. piyasadaki başka antivirüslerinde hata yapmış olması bitdefenderinda yapmasınımı gerektiriyor?

daha öncede yazdım, güncelleme yapılmadan önce testler yapılır, incelenir ve güncelleme paketi servere yüklenir.ancak bitdefender bunu yapmamıştır.bana kalsa bitdefenderin güncellemesini yapan kişi başka bir antivirüs firmasının ajanı olabilir :) bitdefenderin piyasasını bitirmek için yapmış olabilir. ayrıca yazdıklarınıza anlam veremiyorum neredeyse kullanıcıları suçlu çıkaracaksınız. hata yapılmışsa özür dilenir konu kapanır. siz konuştukça bitdefender daha fazla zarar görüyor.yoksa o güncellemeyi yapan ajan arkadaşınızmı ;)

barnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
antikor adı geçince bitdefender sitesinin linkinimi vereyim? :)

Hayır ama size her sorulduğunda antikor linkini de vermeniz gerekmez çünkü biraz tuhaf kaçıyor :thumbdown:

ayrıca ben türkiyede satılan tüm güvenlik yazılımlarını inceledim ve hepsi ile ilgili notlarım var.antikora sempatim olması gayet normal çünkü benim ülkemden bi yazılım,aynı dili konuşuyorum,gelişmelerine yardım ediyorum, bunu sadece ben değil başka bir türk yazılımcısı zemana da yapıyor bu ülkedeki başka yazılımcılarda yapıyor.konu bitdefenderken konuyu sulandırmak için başka yerlere çekmenize gerek yok. piyasadaki başka antivirüslerinde hata yapmış olması bitdefenderinda yapmasınımı gerektiriyor?

Yani pes diyorum başka da bir şey demiyorum. Az önce yukarıdaki yazında hiçbir ciddi antivirüs firmasının böyle hatalar yapmadığını yazıyordun. Ben konuyu sulandırmıyorum ama sanki diğer antivirüslerin hiçbirinde olmamış bir olay sadece Bitdefender yapıyormuş gibi yazıyorsunuz sonrada kalkmış bana kullanıcıları suçlu çıkarıyorsun konuyu sulandırıyorsun diyorsunuz. Size örnek veriyorum cevap yerine kaçamak yanıtlar veriyorsun.

daha öncede yazdım, güncelleme yapılmadan önce testler yapılır, incelenir ve güncelleme paketi servere yüklenir.ancak bitdefender bunu yapmamıştır.bana kalsa bitdefenderin güncellemesini yapan kişi başka bir antivirüs firmasının ajanı olabilir :) bitdefenderin piyasasını bitirmek için yapmış olabilir. ayrıca yazdıklarınıza anlam veremiyorum neredeyse kullanıcıları suçlu çıkaracaksınız. hata yapılmışsa özür dilenir konu kapanır. siz konuştukça bitdefender daha fazla zarar görüyor.yoksa o güncellemeyi yapan ajan arkadaşınızmı ;)

Testler yapılırken sen Bitdefender laboratuvarında mıydın acaba? Ayrıca :

Ben kullanıcılar hakkında tek kelime yazmadım. Burda özür dilemesi gereken biri varsa o da sizsiniz. Kaçamak cevaplarla konuyu değiştirmeye çalışacağınıza ve ikide bir fikir değiştireceğinize bence önce araştırma alışkanlığı edinin. Ülkemizde yazılım sektörünün gelişmesi en önce beni mutlu eder. Ayrıca bitdefender in zarar görüp görmemesi beni zerre kadar ilgilendirmez, ben sadece inandıklarımı yazarım, sadece laf olsun diye araştırmadan eleştiri yapmam. Ayrıca konu uzadıkça espri kabiliyetinizde gelişiyor.

SoftProf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır ama size her sorulduğunda antikor linkini de vermeniz gerekmez çünkü biraz tuhaf kaçıyor :thumbdown:

Yani pes diyorum başka da bir şey demiyorum. Az önce yukarıdaki yazında hiçbir ciddi antivirüs firmasının böyle hatalar yapmadığını yazıyordun. Ben konuyu sulandırmıyorum ama sanki diğer antivirüslerin hiçbirinde olmamış bir olay sadece Bitdefender yapıyormuş gibi yazıyorsunuz sonrada kalkmış bana kullanıcıları suçlu çıkarıyorsun konuyu sulandırıyorsun diyorsunuz. Size örnek veriyorum cevap yerine kaçamak yanıtlar veriyorsun.

Testler yapılırken sen Bitdefender laboratuvarında mıydın acaba? Ayrıca :

Ben kullanıcılar hakkında tek kelime yazmadım. Burda özür dilemesi gereken biri varsa o da sizsiniz. Kaçamak cevaplarla konuyu değiştirmeye çalışacağınıza ve ikide bir fikir değiştireceğinize bence önce araştırma alışkanlığı edinin. Ülkemizde yazılım sektörünün gelişmesi en önce beni mutlu eder. Ayrıca bitdefender in zarar görüp görmemesi beni zerre kadar ilgilendirmez, ben sadece inandıklarımı yazarım, sadece laf olsun diye araştırmadan eleştiri yapmam. Ayrıca konu uzadıkça espri kabiliyetinizde gelişiyor.

yazılan konuları incelerseniz antikor konusunu açan ben değilim.önceki yazılarımı dikkatli incelemiş yada yazdıklarımı okumuş olmanız beni mutlu etti.antikor beni ilgilendirmez diyemeyeceğim çünkü takdir edilecek çalışmalara imza atıyorlar.güvenlik yazılımları alanında bugüne kadar yapılmamış birçok iş çıkarıyorlar.

neyse konumuza dönelim. kaçamak cevaplar verdiğim filan yok. ne dememi istiyorsunuz en iyi antivirüs bitdefender mı diyeyim? zaten piyasadaki en güzel mavra bu değilmi? bütün antivirüsler birinci :) hiç ikinciye rastlamıyoruz nedense.. testler yapılırken bitdefender laboratuvarında olup olmadığımı sormuşsunuz? açıkçası böyle bariz bir hatayı yapan firmanın laboratuvarı olduğu konusunda ciddi şüphelerim var.ama yanılıyorda olabilirim. ben niye özür dileyeyim onu anlamadım :D:D benmi çökerttim parasını ödeyerek bitdefender satın alan insanların bilgisayarlarını?

konuyu burda kapatıyorum çünkü tartışma bitdefendera zarar verir hale geliyor.eğer siz bitdefender yöneticisiyseniz özelden görüşelim.bitdefenderdan geçimini sağlayan insanlarda var bu ülkede.onlarada saygı duymak lazım.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Çok Komik Ve Çok Acemice Bir Sorundu 1 Yıllık Bedava Vermelerine Rağmen BitDefender Karizmayı Çizdirdi Kullanmak İstemeyenler Olacaktır

barnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
yazılan konuları incelerseniz antikor konusunu açan ben değilim.önceki yazılarımı dikkatli incelemiş yada yazdıklarımı okumuş olmanız beni mutlu etti.antikor beni ilgilendirmez diyemeyeceğim çünkü takdir edilecek çalışmalara imza atıyorlar.güvenlik yazılımları alanında bugüne kadar yapılmamış birçok iş çıkarıyorlar.

Buna diyecek lafım yok istediğiniz yazılımı övebilirsiniz neticede sizin kendi hakkınız. Bu arada hangi yapılmamış işleri çıkarıyorlar onu da merak ettim doğrusu.

neyse konumuza dönelim. kaçamak cevaplar verdiğim filan yok. ne dememi istiyorsunuz en iyi antivirüs bitdefender mı diyeyim? zaten piyasadaki en güzel mavra bu değilmi? bütün antivirüsler birinci :) hiç ikinciye rastlamıyoruz nedense..

Sizden en iyi antivirüs Bitdefender diye cevap vermenizi isteyen yok. Yine kaçamak yanıtlar veriyorsunuz. Buyrun size kendi yazınızla cevap vereyim :

Nerden biliyorsunuz yüzlerce uzmana test ettirdiğini veya diğerlerinin aynı hatayı yapmadığını ? Araştırdınız mı ?

hadi işletim sistemi dosyalarını inceleyecek adamları yok(varsa bile virüs olarak sınıflandırmış) anladık peki al sistem dosyalarını virüstotal.com a yükle sana virüs olmadığını söylesin

Peki Bitdefender' in dosyaları inceleyecek adamları olmadığını nerden biliyorsunuz ispatınız var mı acaba? Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan bir firma için yorumunuz çok komik kalıyor.

bencede bu kullanıcılar için iyi bir fırsat, hazır sistemleri çökmüşken bitdefender dan kaçsınlar

Gayet memnunum kaçmaya niyetim yok.

testler yapılırken bitdefender laboratuvarında olup olmadığımı sormuşsunuz? açıkçası böyle bariz bir hatayı yapan firmanın laboratuvarı olduğu konusunda ciddi şüphelerim var.ama yanılıyorda olabilirim. ben niye özür dileyeyim onu anlamadım :D:D benmi çökerttim parasını ödeyerek bitdefender satın alan insanların bilgisayarlarını?

Az önce Eset ten örnek verdim demek onların da laboratuvarları yokmuş sizin mantığınıza göre, çünkü bu bariz hatayı ESET firması da yapmış. Herhalde bir tek sizin Antikor'un laboratuvarı var bu dünyada.

konuyu burda kapatıyorum çünkü tartışma bitdefendera zarar verir hale geliyor.eğer siz bitdefender yöneticisiyseniz özelden görüşelim.bitdefenderdan geçimini sağlayan insanlarda var bu ülkede.onlarada saygı duymak lazım.

Tartışma hiçbir şekilde Bitdefender'a zarar vermez bilakis güçlendirir. Ben bitdefender yöneticisi değilim ama sanırım siz Arf Teknolojilerinde çalışıyorsunuz şüphelerim vardı ama artık nerdeyse eminim. Üstelik eleştirilerinize yanıt verdiğimde yine kaçamak cevaplar veriyorsunuz. Yönetici olsam oturup burda sizinle bu kadar vakit kaybetmezdim merak etmeyin. Konuyu kapatmak istiyorsanız sizin bileceğiniz iş.

---------- saat 23:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:22 eklenmişti ----------

Çok Komik Ve Çok Acemice Bir Sorundu 1 Yıllık Bedava Vermelerine Rağmen BitDefender Karizmayı Çizdirdi Kullanmak İstemeyenler Olacaktır

Tabii ki kullanmak istemeyenler olacaktır, kullanıcıların tercihine kimsenin bir şey dediği yok ama sanki bu sorun bir tek bitdefender da oluyor gibi gösterilmesi asıl acemilik. Buyrun sizde eset in aynı duruma düştüğünü okuyun

Eset karizmayı bir yıl önce çizdirmiş ama hala oldukça kullanıcısı var.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Tabii ki kullanmak istemeyenler olacaktır, kullanıcıların tercihine kimsenin bir şey dediği yok ama sanki bu sorun bir tek bitdefender da oluyor gibi gösterilmesi asıl acemilik. Buyrun sizde eset in aynı duruma düştüğünü okuyun

Eset karizmayı bir yıl önce çizdirmiş ama hala oldukça kullanıcısı var.

ESET in Olayınıda Biliyoruz Sen Söylemesende :) Dostum Ama BitDefender'in Yaptığı Hata İle Kıyaslanamaycak Bir Durum Olduğununda Farkındasındır Umarım

BitDefender
'ide Bu Kadar Can Virane Korumanada Anlam veremedim!

Şayet BitDefender Kullanıcı Olsam Bu Programı Bir Daha Kullanmak İstemem ! Güven Tazelemek Çok Zordur . Böyle Bir Programa Sistemimi Emanet Edemem Açıkçası

barnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ESET in Olayınıda Biliyoruz Sen Söylemesende :) Dostum Ama BitDefender'in Yaptığı Hata İle Kıyaslanamaycak Bir Durum Olduğununda Farkındasındır Umarım

Kesinlike hayır bire bir aynı ve Eset'in ki daha vahim çünkü Bitdefender daki hata sadece x64 windowsları etkilerken Eset'in hatası x32 windowsları etkiliyor. Her kes de biliyorki şu anda en fazla kullanılan windows işletim sistemi x32 bit olandır. Ve her iki hata da windows dosyalarını karantinaya alıyor. Burda eseti kötülemek gibi bir niyetim kesinlikle yok demek istediğim her antivirüsün başına gelebilecek bir olay ve geliyor da zaten.

BitDefender'ide Bu Kadar Can Virane Korumanada Anlam veremedim!

Arkadaşım benim can siperane bir şeyleri koruduğum yok sadece sizin söylediklerinize anlam veremiyorum. Doğru bildiklerimi savunuyorum. Demek insan doğru bildiklerini söyleyince bir şeyleri can siperane savunmuş mu oluyor ???

Şayet BitDefender Kullanıcı Olsam Bu Programı Bir Daha Kullanmak İstemem ! Güven Tazelemek Çok Zordur . Böyle Bir Programa Sistemimi Emanet Edemem Açıkçası

Her hata yapan yazılımı atsaydık bugün eset satılmıyor olurdu. Ben memnunum gayet Bitdefender dan.

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hatalı güncelleme kullanıcıların başını ağrıtmış!!! Hmm, demek ki BitDefender denilen firma profesyonel değil, demek ki kullanıcıları beta-tester olarak görüyor! Sonra da pişkinliğe bakın; hatamızı düzeltiriz... Peki; kaybolan iş gücünü nasıl geri getirecek bu BitDefender....

Adını duymak bile istemiyorum...

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Hatalı güncelleme kullanıcıların başını ağrıtmış!!! Hmm, demek ki BitDefender denilen firma profesyonel değil, demek ki kullanıcıları beta-tester olarak görüyor! Sonra da pişkinliğe bakın; hatamızı düzeltiriz... Peki; kaybolan iş gücünü nasıl geri getirecek bu BitDefender....

yani barnic arkadaşımıza hak vermemek elde değil. Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan Birdefender a profesyonel olmadığını söylemek herhalde okumamış veya araştırma kabiliyeti olmayan biri söyler ancak. Ayrıca bu bütün antivrüslerde olan bir durum. Eset' in linkini vermiş hem de shiftdelete ten, demek şimdi eset in adını da duymak istemiyorsunuz herhalde.

forever Bitdefender !!

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

:thumbup:

BitDefender, bitle pireyle uğraşacağına sistemi korusun!

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
:thumbup:

BitDefender, bitle pireyle uğraşacağına sistemi korusun!

:thumbdown: Sistemi korumadığını nerden biliyorsunuz test mi ettiniz. Testlere bakın ondan sonra yorum yapın. Sallama yorum yapıp gereksiz yer işgal ediyorsunuz. Varsa korumadığını bildiğiniz bir yönü aydınlatın da bizde öğrenelim boşuna yorum yapmayın. Son hata olayı yukarıda tartışılmış zaten varsa bir katkınız bu tartışmaya bilginizi paylaşın, bilmiyorsanız sorun.

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani barnic arkadaşımıza hak vermemek elde değil. Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan Birdefender a profesyonel olmadığını söylemek herhalde okumamış veya araştırma kabiliyeti olmayan biri söyler ancak. Ayrıca bu bütün antivrüslerde olan bir durum. Eset' in linkini vermiş hem de shiftdelete ten, demek şimdi eset in adını da duymak istemiyorsunuz herhalde.

forever Bitdefender !!

Sistemleri çökerttiğin için Windowsumuzu Virüs olarak görüp bizi kurtardığın için sana minnetarız BitDefender, yeni bir hatanı alkışlamak için dört gözle seni bekliyoruz... Büyüksün BitDefender...
no never BitDefender...

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Sistemleri çökerttiğin için Windowsumuzu Virüs olarak görüp bizi kurtardığın için sana minnetarız BitDefender, yeni bir hatanı alkışlamak için dört gözle seni bekliyoruz... Büyüksün BitDefender...

Evet ne kadar engin bilgin olduğunu gösterdin zaten, bilgi paylaşmak yerine cehaletini gösteriyorsun bravoo:clap:

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
BitDefender'ide Bu Kadar Can Virane Korumanada Anlam veremedim!

Çok merak ediyorum yarın öbür gün Kaspersky, eset, avira, avast yada diğerlerininde başına bu tarz olaylar gelse onlarada aynı lafları söylecekmisin sayın rektör! bilişim güvenliği çok karma karışık bir iş bir kişinin yapmış olduğu hata yüzünden üstelik dünyada sadece 768 kişi bu durumdan etkilenmişken üstelik ülkemizde x64 çok revaçta değilken bu tarz düşüncelerinize bir türlü anlam veremiyorum yapılan hata kabullenilebilir değil ama sonuç olarak hiç bir veri kaybı yaşanmamış ve kullanıcıların mağduriyetleri giderilmiş.

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Çok merak ediyorum yarın öbür gün Kaspersky, eset, avira, avast yada diğerlerininde başına bu tarz olaylar gelse onlarada aynı lafları söylecekmisin sayın rektör! bilişim güvenliği çok karma karışık bir iş bir kişinin yapmış olduğu hata yüzünden üstelik dünyada sadece 768 kişi bu durumdan etkilenmişken üstelik ülkemizde x64 çok revaçta değilken bu tarz düşüncelerinize bir türlü anlam veremiyorum yapılan hata kabullenilebilir değil ama sonuç olarak hiç bir veri kaybı yaşanmamış ve kullanıcıların mağduriyetleri giderilmiş.

:thumbup: Kesinlikle katılıyorum sanki başka antivirüsler bu durumdan hiç etkilenmiyor gibi bir hava estiriliyor. Bu kadar yaygara bütün dünyada etkilenmiş sadece 768 kişi için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...