Bitdefender hatalı yama nedeniyle kullanıcılara 1 yıl bedava

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ert_Gun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Alıntı:
cıbartır´isimli üyeden Alıntı
arf teknolojileri de ne be, yoksa onlar da mı BitDefenderin adamı.. ne siniz siz ya, şaka mı bu!

Ben sana diyorum ya bu adam güvenlikten bir haber bence boşuna çeneni yorma bu ikisi yüzünden konu çok dışarı taştı!

haklsınınız bunların niyeti fikrini söylemek falan değil sadece yaygara çıkarmak yorum yapmak gibi bir niyetleri yok.

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alıntı:
cıbartır´isimli üyeden Alıntı
arf teknolojileri de ne be, yoksa onlar da mı BitDefenderin adamı.. ne siniz siz ya, şaka mı bu!

Ben sana diyorum ya bu adam güvenlikten bir haber bence boşuna çeneni yorma bu ikisi yüzünden konu çok dışarı taştı!

bencede konu çok dışarı taştı.nerde kalmıştık? en son bitdefender windows dosyalarını siliyordu öyle değilmi? yoksa kaçırdığım başka birşey varmı?

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
aynen öyle

---------- saat 10:17 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:15 eklenmişti ----------

bencede konu çok dışarı taştı.nerde kalmıştık? en son bitdefender windows dosyalarını siliyordu öyle değilmi? yoksa kaçırdığım başka birşey varmı?

Hayır silmek diye bir şey yok sadece 768 kişi etkilendi bu durumdan istatistiklere baktığımda 761 kişinin bulunan çözümle sorunu halledebildiğini 6 windows kullanıcısının tam olarak ne yapacağı anlayamaması ve sadece 1 kişinin onarılmayı beklemeden sistemine format atması senin dediğini zaten yerle bir ediyor!

Düzeltme: imla hatası

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
:clap:
Sadece silmekle yetinmeyeceksiniz, başka planlarınız da var demek ki, merakla bekliyorum... :thumbup:

Mesajın tamamını alıntı yapacaksın! boş konuşmayacaksın! yeteri kadar boş muhabbet yaptın sabah sabah zaten

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
zahmet edip beklemeyin sayın cıbartır , sizi meşgul etmeyelim gideceğiniz yerler vardır. Zaten bitdefender kullanmadığınıza göre burda kalmanıza da gerek yok. Belli ki konu hakkında bir fikre sahip değilsiniz.

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zahmet edip beklemeyin sayın cıbartır , sizi meşgul etmeyelim gideceğiniz yerler vardır. Zaten bitdefender kullanmadığınıza göre burda kalmanıza da gerek yok. Belli ki konu hakkında bir fikre sahip değilsiniz.

Lunaparka bitdefender gelmiş bi bakıp hemen geliyorum sakın kaçmayın :tt2: ....

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
üzülmeyin, sizi ziyarete gelirim... :tt2: ama önce lunapark...

Zahmet etmeyin Ben bakırköyde oturmuyorum, zeka seviyeniz açısından tekrar edeyim, Bakırköye gitmenizi tedavi görmeniz açısından söyledim faydalı our

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Zaten kullananların durumu da ortada :dirol:! İsteseler de interenete giremezler :rolleyes:

---------- saat 10:35 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:34 eklenmişti ----------

Zahmet etmeyin Ben bakırköyde oturmuyorum, zeka seviyeniz açısından tekrar edeyim, Bakırköye gitmenizi tedavi görmeniz açısından söyledim faydalı our

Tabi tabi öylesindir, doktor kendi haline bırakın demiş. Merak etme seni ziyaret edecem ama BitDefenderin güncellemesini bekliyorum :tt2:

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
harika bir konu.siz beni güldürdünüz Allahta sizleri güldürsün.sabah sabah bitdefender sayesinde gıdamızı aldık.ama artık iş zamanı yoksa kovulacam :)

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar lütfen forumun seviyesini düşürmeyelim. Düşüncelerinizi başkalarını rencide etmek için kullanacağınıza bilgi vermek için kullanırsanız forumun kalitesi ve seviyeside artar. Amacımız burda hiçbir antivirüsü kötülemek değildir. her antivirüsün başına gelebilecek bir olay hakkında bildiklerinizi paylaşmaktır. Bilmediğiniz konular hakkında lütfen yorum yapmayalım.

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar lütfen forumun seviyesini düşürmeyelim. Düşüncelerinizi başkalarını rencide etmek için kullanacağınıza bilgi vermek için kullanırsanız forumun kalitesi ve seviyeside artar. Amacımız burda hiçbir antivirüsü kötülemek değildir. her antivirüsün başına gelebilecek bir olay hakkında bildiklerinizi paylaşmaktır. Bilmediğiniz konular hakkında lütfen yorum yapmayalım.

Çok haklısınız bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz diğer gereksiz yorum yapan arkadaşlara!

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:thumbdown:

Burada ürünü övmeyin kardeşim bırakın da insanlar tartışsınlar. BitDefender forumlarda mı reklam yapmaya başladı, burası reklam forumumu, o zaman ben de reklam yapıyorum. Dünyanın en iyi ve en güvenilir anti-virusu Clam-AV'dir. Hemde açık kodlu ve BitDefender gibi sistemi çökermiyor. :thumbup:

---------- saat 11:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:58 eklenmişti ----------

işte arkadaşlar dünyanın en iyi ve en kaliteli anti-virüsü hem de tamamen ücretsiz. Başka anti-virüsler gibi sistemi zararlı olarak görüp çökmesine de sebep olmuyor.

Buradan indirebilirsiniz: http://www.clamav.net/lang/en/

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
:thumbdown:

Burada ürünü övmeyin kardeşim bırakın da insanlar tartışsınlar. BitDefender forumlarda mı reklam yapmaya başladı, burası reklam forumumu, o zaman ben de reklam yapıyorum. Dünyanın en iyi ve en güvenilir anti-virusu Clam-AV'dir. Hemde açık kodlu ve BitDefender gibi sistemi çökermiyor. :thumbup:

---------- saat 11:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:58 eklenmişti ----------

işte arkadaşlar dünyanın en iyi ve en kaliteli anti-virüsü hem de tamamen ücretsiz. Başka anti-virüsler gibi sistemi zararlı olarak görüp çökmesine de sebep olmuyor.

Buradan indirebilirsiniz: http://www.clamav.net/lang/en/

Sayın cıbartır burda insanlar tartışmak için başlık açıyor ve fikrini söylüyor. Her kes kendi düşüncesini özgürce beyan edecektir. Bunu yapan insanlara reklam yapıyorsun deme hakkına sahip değilsiniz. Dünyanın en iyi antivirüsü Clam-AV diyerek fikrinizi beyan ettiniz teşekkür ederiz. Lütfen konunun dışına çıkıp insanları rencide etmeyin.

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın cıbartır burda insanlar tartışmak için başlık açıyor ve fikrini söylüyor. Her kes kendi düşüncesini özgürce beyan edecektir. Bunu yapan insanlara reklam yapıyorsun deme hakkına sahip değilsiniz. Dünyanın en iyi antivirüsü Clam-AV diyerek fikrinizi beyan ettiniz teşekkür ederiz. Lütfen konunun dışına çıkıp insanları rencide etmeyin.

Haklısın, konumuz BitDefender'in sisteme olan zararlarıydı...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yazık ya... Tartışmaya bakar mısınız...

Dünya genelinde bilinen bir durum vardır ki Kaspersky ve BitDefender alanlarının liderir. Kaspersky bir basamak yukardadır.

Profesyönel kullanıclar bilir ki söz konusu anti-virüs ise Kaspersky, Bitdefender ve diğerleri vardır...

Biri buna karşı geliyorsa bilmediğinden, araştırma yapmadığındandır...

Sevgiler saygılar...

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Dünya genelinde bilinen bir durum vardır ki Kaspersky ve BitDefender alanlarının liderir. Kaspersky bir basamak yukardadır.

Profesyönel kullanıclar bilir ki söz konusu anti-virüs ise Kaspersky, Bitdefender ve diğerleri vardır...

Sevgiler saygılar...

Eminim, dünya birincilerin birincisi, iyilerin en iyisi, mouse dostu BitDefenderdir. Peki bu Windows'u kim çökertti! BitDefender kullanıcıları mı? Neyi hala savunuyorsunuz burada! Kaspersky ile BitDefenderi aynı cümle içinde kullanmaya nasıl cesaret edersin. BitDefendre kim oluyor? Kaspersky'nin 2006 sürümü bile bugünkü BitDefender sürümünden daha fazla korur sistemi.

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13

Sevgiler saygılar...

Tamamıyla katılıyorum :thumbup1:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kaspersky'nin 2006 sürümü bile bugünkü BitDefender sürümünden daha fazla korur sistemi.

BitDefender'ı savunmuyorum da bu cümlenle iyice saçmalamışsın. Virüs veritabanı diye bir şey var. 2006'dan bu yana kaç milyon tane zararlı yazılım yapılmış olabileceğine dair bir fikrin var mı? İşini iyi veya kötü yapsın, 4-5 yıl öncesinin hiçbir antivirüs programı günümüzün antivirüs programlarıyla yarışamaz.

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BitDefender'ı savunmuyorum da bu cümlenle iyice saçmalamışsın. Virüs veritabanı diye bir şey var. 2006'dan bu yana kaç milyon tane zararlı yazılım yapılmış olabileceğine dair bir fikrin var mı? İşini iyi veya kötü yapsın, 4-5 yıl öncesinin hiçbir antivirüs programı günümüzün antivirüs programlarıyla yarışamaz.

Bunu bende biliyorum işimi bana mı öğreteceksin. 2006 sürüm Kaspersky bile bugün sistemi ÇÖKERTMEZ..

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eminim, dünya birincilerin birincisi, iyilerin en iyisi, mouse dostu BitDefenderdir. Peki bu Windows'u kim çökertti! BitDefender kullanıcıları mı? Neyi hala savunuyorsunuz burada! Kaspersky ile BitDefenderi aynı cümle içinde kullanmaya nasıl cesaret edersin. BitDefendre kim oluyor? Kaspersky'nin 2006 sürümü bile bugünkü BitDefender sürümünden daha fazla korur sistemi.

Tamamıyla katılıyorum :thumbup1:

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Bunu bende biliyorum işimi bana mı öğreteceksin. 2006 sürüm Kaspersky bile bugün sistemi ÇÖKERTMEZ..
senin işin ne :lol:
2006 sürüm sistemi çökertmez diyor yahu
bu zaten normal bir sorun değil arkadaş
bu güncellemeden önceki güncellemelerde böyle bir sorun yokdu.. yani abartılacak birşey değil..
2006 sürümü bitdefenderde sistemi çökertmiyor.. sadece o "hatalı" güncelleme sistemi çökertiyor oda 1.5 saatlik sürüm... artık öyle bir hata yok ve bitdefender sistemleri çökertmiyor yani..

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
bu güncellemeden önceki güncellemelerde böyle bir sorun yokdu.. yani abartılacak birşey değil..
2006 sürümü bitdefenderde sistemi çökertmiyor.. sadece o "hatalı" güncelleme sistemi çökertiyor oda 1.5 saatlik sürüm... artık öyle bir hata yok ve bitdefender sistemleri çökertmiyor yani..

Arkadaşın tek amacı Bitdefenderi kötülemek, belli ki bir amacı veya acısı var ama bilemiyorum. Kimse Bitdefenderin yaptığı hatayı zaten savunmuyor ama olayın bu kadar abartılması biraz tuhaf. Üstelik Türkiye de bundan zarar gören bilgisayar sayısı kaç biliyor musunuz ?

Sadece 1. arkadaşın isteği üzerine araştırma yaptım ve Bitdefender in yaptığı şu yayına ulaştım.

http://www.teknolojitv.com/default....BToALrFw==&ContentID=4oEu6KjEmU33gGZTiL4GkQ==

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

BitDefenderi bulan adamım ben var mı? :thumbup: Bence de abartılacak birşey yok sadece milletin Windows'unu çökertmiş.

---------- saat 14:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:19 eklenmişti ----------

Arkadaşın tek amacı Bitdefenderi kötülemek, belli ki bir amacı veya acısı var ama bilemiyorum. Kimse Bitdefenderin yaptığı hatayı zaten savunmuyor ama olayın bu kadar abartılması biraz tuhaf. Üstelik Türkiye de bundan zarar gören bilgisayar sayısı kaç biliyor musunuz ?

Sadece 1. arkadaşın isteği üzerine araştırma yaptım ve Bitdefender in yaptığı şu yayına ulaştım.

http://www.teknolojitv.com/default....BToALrFw==&ContentID=4oEu6KjEmU33gGZTiL4GkQ==

Anlaşıldı Türk insanı zeki ki böyle bir ürüne itibar etmemiş. Demek Türkiyede Bitdefender kullanıcısı sadece 1 kişi. O da napsın garibim şaşar beşer demek ki, dersini almıştır. :clap:

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Bence de abartılacak birşey yok sadece milletin Windows'unu çökertmiş.

senin abarttığın anlamda abartılacak bir şey yok.. windowsu çökenlerde sistem geri yüklemesi açıksa öyle değilse bitdefenderin yayınladığı kurtarma cd si ile geri yüklüyor 1 yıllık kullanım hakkı kazanıp devam ediyor.. içinde CIA bilgileri olan adamda aa bilgisayar bozuldu diyip hemen format atmaz heralde..

belli ki bir amacı veya acısı var ama bilemiyorum.

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senin abarttığın anlamda abartılacak bir şey yok.. windowsu çökenlerde sistem geri yüklemesi açıksa öyle değilse bitdefenderin yayınladığı kurtarma cd si ile geri yüklüyor 1 yıllık kullanım hakkı kazanıp devam ediyor.. içinde CIA bilgileri olan adamda aa bilgisayar bozuldu diyip hemen format atmaz heralde..

Kim böyle birşeyi 1 yıl kullanır ki... Diyelim öyle, senin hatan yüzünden kaybolan iş gücü ve zamanı geri getirebilir mi bu sözüm ona kurtarma sidisi
:tt2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...