aXXo
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 39
haklsınınız bunların niyeti fikrini söylemek falan değil sadece yaygara çıkarmak yorum yapmak gibi bir niyetleri yok.
bencede konu çok dışarı taştı.nerde kalmıştık? en son bitdefender windows dosyalarını siliyordu öyle değilmi? yoksa kaçırdığım başka birşey varmı?
:clap:Hayır artık silmiyor sadece
:clap:
Sadece silmekle yetinmeyeceksiniz, başka planlarınız da var demek ki, merakla bekliyorum... :thumbup:
zahmet edip beklemeyin sayın cıbartır , sizi meşgul etmeyelim gideceğiniz yerler vardır. Zaten bitdefender kullanmadığınıza göre burda kalmanıza da gerek yok. Belli ki konu hakkında bir fikre sahip değilsiniz.
Lunaparka bitdefender gelmiş bi bakıp hemen geliyorum sakın kaçmayın :tt2: ....
her zaman bekleriz, bakırköye uğramayı da ihmal etmeyin :thumbup:
üzülmeyin, sizi ziyarete gelirim... :tt2: ama önce lunapark...
zahmet edip beklemeyin sayın cıbartır , sizi meşgul etmeyelim gideceğiniz yerler vardır. Zaten bitdefender kullanmadığınıza göre burda kalmanıza da gerek yok. Belli ki konu hakkında bir fikre sahip değilsiniz.
Zahmet etmeyin Ben bakırköyde oturmuyorum, zeka seviyeniz açısından tekrar edeyim, Bakırköye gitmenizi tedavi görmeniz açısından söyledim faydalı our
Arkadaşlar lütfen forumun seviyesini düşürmeyelim. Düşüncelerinizi başkalarını rencide etmek için kullanacağınıza bilgi vermek için kullanırsanız forumun kalitesi ve seviyeside artar. Amacımız burda hiçbir antivirüsü kötülemek değildir. her antivirüsün başına gelebilecek bir olay hakkında bildiklerinizi paylaşmaktır. Bilmediğiniz konular hakkında lütfen yorum yapmayalım.
:thumbdown:
Burada ürünü övmeyin kardeşim bırakın da insanlar tartışsınlar. BitDefender forumlarda mı reklam yapmaya başladı, burası reklam forumumu, o zaman ben de reklam yapıyorum. Dünyanın en iyi ve en güvenilir anti-virusu Clam-AV'dir. Hemde açık kodlu ve BitDefender gibi sistemi çökermiyor. :thumbup:
---------- saat 11:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:58 eklenmişti ----------
işte arkadaşlar dünyanın en iyi ve en kaliteli anti-virüsü hem de tamamen ücretsiz. Başka anti-virüsler gibi sistemi zararlı olarak görüp çökmesine de sebep olmuyor.
Buradan indirebilirsiniz: http://www.clamav.net/lang/en/
Sayın cıbartır burda insanlar tartışmak için başlık açıyor ve fikrini söylüyor. Her kes kendi düşüncesini özgürce beyan edecektir. Bunu yapan insanlara reklam yapıyorsun deme hakkına sahip değilsiniz. Dünyanın en iyi antivirüsü Clam-AV diyerek fikrinizi beyan ettiniz teşekkür ederiz. Lütfen konunun dışına çıkıp insanları rencide etmeyin.
Yazık ya... Tartışmaya bakar mısınız...
Dünya genelinde bilinen bir durum vardır ki Kaspersky ve BitDefender alanlarının liderir. Kaspersky bir basamak yukardadır.
Profesyönel kullanıclar bilir ki söz konusu anti-virüs ise Kaspersky, Bitdefender ve diğerleri vardır...
Biri buna karşı geliyorsa bilmediğinden, araştırma yapmadığındandır...
Sevgiler saygılar...
Dünya genelinde bilinen bir durum vardır ki Kaspersky ve BitDefender alanlarının liderir. Kaspersky bir basamak yukardadır.
Profesyönel kullanıclar bilir ki söz konusu anti-virüs ise Kaspersky, Bitdefender ve diğerleri vardır...
Sevgiler saygılar...
Kaspersky'nin 2006 sürümü bile bugünkü BitDefender sürümünden daha fazla korur sistemi.
BitDefender'ı savunmuyorum da bu cümlenle iyice saçmalamışsın. Virüs veritabanı diye bir şey var. 2006'dan bu yana kaç milyon tane zararlı yazılım yapılmış olabileceğine dair bir fikrin var mı? İşini iyi veya kötü yapsın, 4-5 yıl öncesinin hiçbir antivirüs programı günümüzün antivirüs programlarıyla yarışamaz.
Eminim, dünya birincilerin birincisi, iyilerin en iyisi, mouse dostu BitDefenderdir. Peki bu Windows'u kim çökertti! BitDefender kullanıcıları mı? Neyi hala savunuyorsunuz burada! Kaspersky ile BitDefenderi aynı cümle içinde kullanmaya nasıl cesaret edersin. BitDefendre kim oluyor? Kaspersky'nin 2006 sürümü bile bugünkü BitDefender sürümünden daha fazla korur sistemi.
senin işin ne :lol:Bunu bende biliyorum işimi bana mı öğreteceksin. 2006 sürüm Kaspersky bile bugün sistemi ÇÖKERTMEZ..
senin işin ne :lol:
2006 sürüm sistemi çökertmez diyor yahu![]()
bu zaten normal bir sorun değil arkadaş![]()
bu güncellemeden önceki güncellemelerde böyle bir sorun yokdu.. yani abartılacak birşey değil..
2006 sürümü bitdefenderde sistemi çökertmiyor.. sadece o "hatalı" güncelleme sistemi çökertiyor oda 1.5 saatlik sürüm... artık öyle bir hata yok ve bitdefender sistemleri çökertmiyor yani..
senin işin ne :lol:
2006 sürüm sistemi çökertmez diyor yahu![]()
bu zaten normal bir sorun değil arkadaş![]()
bu güncellemeden önceki güncellemelerde böyle bir sorun yokdu.. yani abartılacak birşey değil..
2006 sürümü bitdefenderde sistemi çökertmiyor.. sadece o "hatalı" güncelleme sistemi çökertiyor oda 1.5 saatlik sürüm... artık öyle bir hata yok ve bitdefender sistemleri çökertmiyor yani..
Arkadaşın tek amacı Bitdefenderi kötülemek, belli ki bir amacı veya acısı var ama bilemiyorum. Kimse Bitdefenderin yaptığı hatayı zaten savunmuyor ama olayın bu kadar abartılması biraz tuhaf. Üstelik Türkiye de bundan zarar gören bilgisayar sayısı kaç biliyor musunuz ?
Sadece 1. arkadaşın isteği üzerine araştırma yaptım ve Bitdefender in yaptığı şu yayına ulaştım.
http://www.teknolojitv.com/default....BToALrFw==&ContentID=4oEu6KjEmU33gGZTiL4GkQ==
Bence de abartılacak birşey yok sadece milletin Windows'unu çökertmiş.
belli ki bir amacı veya acısı var ama bilemiyorum.
senin abarttığın anlamda abartılacak bir şey yok.. windowsu çökenlerde sistem geri yüklemesi açıksa öyle değilse bitdefenderin yayınladığı kurtarma cd si ile geri yüklüyor 1 yıllık kullanım hakkı kazanıp devam ediyor.. içinde CIA bilgileri olan adamda aa bilgisayar bozuldu diyip hemen format atmaz heralde..
![]()
Sevgiler saygılar...