Davetiye bekliyorum please.
Zamunda ya karşılık olarakta değiştirilebilir.
emreyildiz05 (@) mynet.com
Doğrusen önce bir türkçe ögren ondan sonra gel davatıye iste
'Davetiye bekliyorum please.' nedir yahu madem cok ıngılızce kullanmak ıstıyosun ya tamamını ingilizce söyle ya da tamammı türkçe söyle
sizin gibiler yüzünden türkçe git gide yozlaşıyor
Göndereni hçi görmedm burda
belki bin sefer yazacam ama bulmak o kadar kolay DEGİL.
Sadece vıp uye olanlara davetiye veriyolar.
Vip uyeler de parayla alınan uyelıkler degil siteye gönül vermiş aşırı upload oranlarına sahip kişilerden oluşuyor.
mrblar arkadaşlar
elimde fazladan bir tane tl hesabı var heba olmasını istemiyorum ve paylaşmak istiyorum
lütfen tl sitesini bilen ve tl'de tutunabilirim diyebilen arkdaşımız talip olsun
yani hız önemli speedtest sonucunu ve örnek bir torrent ekran görüntünüsü alabilirsem çok daha kolay olacak bekliyorum..
rica ederim kardeşattorney dedi ki:cok güzel bir davranış
bildiririm.. ama seneye yılbaşına kadar açılmayacak %99
ben isterim ama sen uploader birini arıyorsun galiba :mellow: benimki 1 mbit sınırsız sadece kardeşrica ederim kardeş
hala bekliyorum kimse istemiyor mu?
ben isterim ama sen uploader birini arıyorsun galiba :mellow: benimki 1 mbit sınırsız sadece kardeş
mrblar arkadaşlar
elimde fazladan bir tane tl hesabı var heba olmasını istemiyorum ve paylaşmak istiyorum
lütfen tl sitesini bilen ve tl'de tutunabilirim diyebilen arkdaşımız talip olsun
yani hız önemli speedtest sonucunu ve örnek bir torrent ekran görüntünüsü alabilirsem çok daha kolay olacak bekliyorum..
sana zahmet speedtest sonucu yaparmısınHd-Torrents hesabım.8mbit hızında netim var.
Şimdiden teşşekkürler...
Hd-Torrents hesabım.8mbit hızında netim var.
Şimdiden teşekkürler...
Daveyiye dağıtılıyor dediler geldik,
bcoskun2003@yahoo.com
Arkadaşlar boşuna davetiye isteyerek, burada zaman kaybetmeyin, davetiye dağıtımı açılınca, torrentleech Türkiye yöneticisi arkadaşımız, buradan haber vereceğini bildirdi, o zamana kadar davetiye bulabileceğinizi sanmıyorum...
sen bu yazıdan davetiye dagıtıldıgını cıkardıysan hoşgeldin:huh:
dh konudışı muhabbeti bu ordan esinlenip yapmış galiba![]()