Nefret ettiğim siteler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
gazetevatan
internethaber

Vakit
Star Gz.
Haber 7
Yeni Şafak
Samanyolu Haber
Zaman
Taraf
Sabah

keskur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
diğer sitelerde muhafazakar kesime sataşıyor napalım birbirimizimi kıralım yani

Ayd

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Taraf a nasıl karşı oluyorsun anlamadım TSK ya çalışıyor daha ne istiyorsun :)

ugtorun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nefret ettiğine göre hoş görüsüz olduğunumu kasdediyorsun
senin bu yaptığın militanca,ortamı germek insanları bir birine düşürmek
Atamıda senden çok seviyorum ama senin gibi düşünmüyorum
buda benim görüşüm saygılı ol

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Forumda böyle bir konu açmak insanları birbirine kırdırmak, ortamı karıştırmaktan başka hiç bir işe yaramaz. Demokratik bir ülkedeyiz. İsteyen isteği siteyi gazeteyi sever yada sevmez. Gereksiz bir konu olmuş...

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
nefret ettiğine göre hoş görüsüz olduğunumu kasdediyorsun
senin bu yaptığın militanca,ortamı germek insanları bir birine düşürmek
Atamıda senden çok seviyorum ama senin gibi düşünmüyorum
buda benim görüşüm saygılı ol

Hoşgörüşsüzlük mü? Sanırım burada SDN yönetimide bunun içine giriyor. Çünkü ben konuyu "Nefret ettiğiniz siteler" adlı bölüme açtım. :tt2:

Abartacak bir şey yok sadece nefret ettiğim siteleri yazdım:thumbup1: Sende bu bölüme nefret ettiğin siteleri yazabilirsin. Eğer benim nefret ettiğim siteleri sen beğeniyorsan sende ilgili bölüme konu açabilirsin.

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Çok gereksiz bir konu tartışma ortamı oluşturmaktan başka bir şey olmaz beğenmiyorsan beğenmiyorsundur bunu demenin ne anlamı var girmezsin olur biter.

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bu bölümde sevmediğim, nefret ettiğim siteleri yazabilirim.
Bende öyle yaptım.
Ama görüyorum ki nefret ettiğim siteleri forumdaki bir çok üye çok seviyormuş:thumbdown:

Konunun bölüme uygun olduğunu düşünüyorum. uygun değilse forum yönetimi gerekli uyarıda bulunur. Eğer konumdan rahatsız olan arkadaşlar varsa yorum yazmak zorunda değil. Kurallara aykırı olduğunu düşünüyorsanız forum yönetimine şikayet edebilirsiniz.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Bu siteler kuyruğa çok iyi basarlar, sonra da vıyaklatırlar adamı. Normaldir.

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
:D bildiği gibi yapsın, ben de bişey sandım

demokratik tartışma ortamı olması nedeniyle ben bu adı geçen sitelerden bir kısmını seviyorum.

bknz. görüş ayrılığı

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
ben de milliyet gazetesinden star ve kanal d den nefret ediyorum.

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Aşağıdaki sitelerden Atatürk'e, TSK'ya ve cumhuriyete karşı oldukları gerekçesiyle nefret ediyorum.

Vakit
Star Gz.
Haber 7
Yeni Şafak
Samanyolu Haber
Zaman
Taraf
Sabah

Listeye ekleme yapılabilir.

Evet arkadaşım nefret ettiğin siteleri buraya yazabilirsin, bunda bir sorun yok. Zaten kimsenin de aksi bir fikir ileri sürdüğü yok. Problem 2 ana noktada. Umarım yeterince ve detaylı olarak anlatabilirim:

1. Problem - Atatürk'e, TSK'ya ve cumhuriyete karşı olmaları : Bu sitelerde arama yaptım ve senin nefret etme sebebini ifade eden hiçbir yazıya rastlamadım. İlgili sitelerin böyle bir ifadeleri yokken nasıl olur da böyle mesnedsiz bir sebeple, bir yakıştırmayla yazabilirsin ki? Eğer söylediğin gerekçeyi açıkça ifade ediyorlarsa buyur kaynak göster biz de nefret edelim. Yok sen varsayımlarla, çıkarımlarla böyle bir iddiada bulunuyorsan bu tamamen öznel bir durumdur, hiçkimse senin subjektif değerlendirmelerinle ilgilenmez, paylaşman da gerekmez.

2. Problem - Fikri platformda nefret, anarşizmin ta kendisidir : Burada paylaşılan siteler genellikle somut bir hizmet veya davranışla insanları mağdur etmiş sitelerdir. Fikirleri sevmeyebilirsiniz, reddedebilirsiniz ancak nefretle afişe etmek gerginlik ve çatışmadan öteye gitmez. Oysa bizim toplumca ihtiyaç duyduğumuz uzlaşma ve huzurdur.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
hayır soyle bir sey var bu ulkede bazi seyleri soylemek yasak kardesim kendi yorumunu kendi dusunceni soyleyemezsin.
bu zamana kadar adamlar rahatti kimse dokunmuyodu simdi rahatları bozuldu....

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Evet arkadaşım nefret ettiğin siteleri buraya yazabilirsin, bunda bir sorun yok. Zaten kimsenin de aksi bir fikir ileri sürdüğü yok. Problem 2 ana noktada. Umarım yeterince ve detaylı olarak anlatabilirim:

1. Problem - Atatürk'e, TSK'ya ve cumhuriyete karşı olmaları : Bu sitelerde arama yaptım ve senin nefret etme sebebini ifade eden hiçbir yazıya rastlamadım. İlgili sitelerin böyle bir ifadeleri yokken nasıl olur da böyle mesnedsiz bir sebeple, bir yakıştırmayla yazabilirsin ki? Eğer söylediğin gerekçeyi açıkça ifade ediyorlarsa buyur kaynak göster biz de nefret edelim. Yok sen varsayımlarla, çıkarımlarla böyle bir iddiada bulunuyorsan bu tamamen öznel bir durumdur, hiçkimse senin subjektif değerlendirmelerinle ilgilenmez, paylaşman da gerekmez.

TSK nefret ettiğim sitelerin hepsi hakkında dava açmıştır:thumbup1:

Eğer forum yönetimi talep ederse "Atatürk ve cumhuriyete karşılar" cümlesini çıkartabilirim. Zor bir şey değil.

Bu arada arkadaşlar benim konum üzerinden değilde yeni konu açarak nefret ettiğiniz siteleri belirtirmeniz gerekiyor:tt2:

de Cuellar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben pek muhafazakar degilimidir ama omurgasi olan yayin organlarini seviyorum. En azindan okurken adamlarin bir davasi var ona gore yazip ciziyorlar deyip o cerceve de yazdiklarini okuma firsati var.

Ruzgar nereye eserse oraya donenleri sevmiyorum. Bakalim yazdiginin altinda hangi gunluk cikara hizmet var diye okumak hic guzel degil.

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ohoo ona bakarsanız benim hakkımda da açılmış bir sürü dava var. Hakkımda açılmış davalara dayanarak beni açık bir ortamda suçlayacak birini ben dava ederim. Paçayı da kurtaramaz. Hukuk bilgisi önemlidir arkadaşım. Haklar bilinmeden demokrasiden bahsetmek boşa kürek çekmektir. Rahmetli Uğur Mumcu "Bilgisi olmayanın fikri de olmaz" diye ne kadar güzel söylemişti. Bilgi sahibi olun arkadaşlar. Bilgilenin ki doğruyu ve güzeli bulmanız daha kolay olsun.

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ohoo ona bakarsanız benim hakkımda da açılmış bir sürü dava var. Hakkımda açılmış davalara dayanarak beni açık bir ortamda suçlayacak birini ben dava ederim. Paçayı da kurtaramaz. Hukuk bilgisi önemlidir arkadaşım. Haklar bilinmeden demokrasiden bahsetmek boşa kürek çekmektir. Rahmetli Uğur Mumcu "Bilgisi olmayanın fikri de olmaz" diye ne kadar güzel söylemişti. Bilgi sahibi olun arkadaşlar. Bilgilenin ki doğruyu ve güzeli bulmanız daha kolay olsun.

Ben nefret ettiğim siteler suçludur demedim:thumbup1:

TSK adı geçenlerden rahatsız olmasaydı dava açmazdı:thumbup1:

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben de her nedense bu sitelerden bazılarından nefret edenlerden nefret ediyorum. Sonuçta bu bir fikir ayrılığı. Kimisi dünyayı seçer kimisi öbür dünyayı.

Ne demişler: Son gülen iyi güler. ;)

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ben de her nedense bu sitelerden bazılarından nefret edenlerden nefret ediyorum.

Saygılar:clap:

Benden nefret etmenizi anlayışla karşılıyorum.

Benim nefret ettiğim siteler neden anlayışla karşılanmıyor?

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
ben nefret etmiyorum hiçbişeyden. Nefret insanın yüreğinde iyiliğin ve iyimserliğin azalması ile ortaya çıkar. Nefret etmiyorum, ama sitelere de girmiyorum. Başkasına da nefret ettirmeye çalışmıyorum. Çünkü nefretin çabuk yayılmasını istemiyorum.

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aşağıdaki sitelerden Atatürk'e, TSK'ya ve cumhuriyete karşı oldukları gerekçesiyle nefret ediyorum.

Vakit
Star Gz.
Haber 7
Yeni Şafak
Samanyolu Haber
Zaman
Taraf
Sabah

Listeye ekleme yapılabilir.

Tabiki özgürsün ama eklediğin siteler gösteriyor ki,sadece kendi özgürlüğünü düşünüyosun.başkalarının ki umrunda değil.

tabiki özgürsün ama eklediğin siteler gösteriyor ki sen sadece kendi özgürlüğünü düşünüyorsun.başkalarının ki umrunda değil...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Tartışma ortamı, siyaset, huzur bozma çabaları v.s v.s... her şeyi görüyorum bu konuda !

KİLİT !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...