Memurlarla ilgili haberlerin yayınlandığı ve forum sayfalarında memurların özlük haklarını dile getirdiği bir web sitesi. Bu sitede zaman zaman üyeler arasında kırıcı hatta hakaretvari yazışmalar olmasına rağmen site editörleri hiçbir müdahalede bulunmazken siteye yapılan en küçük bir eleştiride veya niye diye bir soru sorduğunda başta yazışamama olmak üzere bir kısım YASAKlar gelmekte. Yazışamadığın için derdini dile getirme imkanında yok.
Sanki şato! kendi kendilerine uyduruktan ürettikleri bahanelerle yasak getirebiliyorlar. Hatta kendi koydukları yasaklar hep kendilerini korumak adına yaptıkları yasaklar. Sanki şato kurmuşlar yeni üye ile de yazışmaya (siteyi tanımak için yapılan süre bahanesiyle) izin vermiyorlar.
Bir haber sitesi olmasına rağmen Künye'leride yok.
21.yy'da bu çağdışı yasakçı zihniyeti kınıyorum.
Not: Bu yazı bu haliyle(hatta kınıyorum yazısı olmasa bile) memurlar.net te yayınlanmış olsaydı üyeadına yazışamama yasağı veya üyeliğin iptali, bu yazıyıda derhal silmişlerdi.
Anlaşılan benden başka şikayetçi olan yok bu siteden. veya kimse bu siteyi tanımıyor, kullanmıyor.
Sanki şato! kendi kendilerine uyduruktan ürettikleri bahanelerle yasak getirebiliyorlar. Hatta kendi koydukları yasaklar hep kendilerini korumak adına yaptıkları yasaklar. Sanki şato kurmuşlar yeni üye ile de yazışmaya (siteyi tanımak için yapılan süre bahanesiyle) izin vermiyorlar.
Bir haber sitesi olmasına rağmen Künye'leride yok.
21.yy'da bu çağdışı yasakçı zihniyeti kınıyorum.
Not: Bu yazı bu haliyle(hatta kınıyorum yazısı olmasa bile) memurlar.net te yayınlanmış olsaydı üyeadına yazışamama yasağı veya üyeliğin iptali, bu yazıyıda derhal silmişlerdi.
Anlaşılan benden başka şikayetçi olan yok bu siteden. veya kimse bu siteyi tanımıyor, kullanmıyor.