Tivibu 1 Haftada 57 Bin Kişiye Ulaştı

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
TTNET'in interneti televizyona çeviren yeni hizmeti Tivibu tüketiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Firma, sadece bir hafta içerisinde planladığında üstesinde bir satış yakaladı.

TTNET'in Evet adlı kampyasının bir parçası olan Tivibu hizmeti, tüketiciler tarafından büyük ilgi gördü. Firmanın planlarının da ötesinde olan bu ilgiyle birlikte Tivibu 1 haftada 57 bin kişiye ulaşmış oldu. Firma yöneticileri, 2010 yılında internet, televizyon ve cep telefonu hizmetlerine yönelik yatırımlarına devam edeceklerini bildirdi.
TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, ürünülerinin başarıyla ilgili verdiği demeçte "EVET konseptimizin ilk ürünü olan Tivibu'nun kısa süre içerisinde gördüğü bu büyük ilgi bizler için bir tesadüf değil.
577075801267708699.jpg
Tivibu'ya bir hafta içerisinde 57 bin müşterimizin üye olması, bu yenilikçi servisin müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşıladığının en önemli göstergesi oldu. Yeni içeriklerle sürekli gelişecek Tivibu ayrıcalığını seçen tüm abonelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" cümlelerini sarf etti.
Giriş kampanyası yenileriyle devam edecek
Tivibu, 61 ayrı kanalı, içeriyor ve ayrıca  tekrar İzle, durdur izle özelliklere de sahip. Sistemde bulunan, seç izle özelliği kapsamında yerli ve yabancı filmler, diziler, belgeseller, çocuk, yaşam ve eğlence programları gibi farklı türde içeriğe ulaşma imkanı tanıyan Tivibu, sinema ve televizyonu zaman ve mekandan bağımsız hale getirmeyi hedefliyor. Ayrıntılı olarak incelediğimiz hizmetle ilgili videomuza ise buradan ulaşabilrisiniz.
TTNET, düzenlediği giriş kampanyası tüketiciler Tivibu hizmerine 30 Nisan'a kadar 1 TL'ye üye olabilecek. Bu tarihe kadar üye olan müşteriler yapılan ikinci kampanya sayesinde, 1 Mayıs'tan itibaren 31 Aralık'a kadar Standart Paket için 1 TL, Standart Plus Paket için ise yalnızca 4 TL ödeyecek.
:: Tivibu hizmetinden faydalanmayı düşünüyor musunuz?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
asıl soru şu şimdi ucuza veriyorsunuz ok millet üye oldu ama sene sonunda standart paketi yaparsanız 10 lira ozaman işte yine ttnet liğinizi yapmış olursunuz....

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bizler, SDN Forum üyeleri, bu güzelim hizmeti ücretsiz kullanabilmiş olmanın sevincini ve gururunu yüreğimizde taşıyoruz :D

oxytacin

Asistan
Reaksiyon puanı
6
aman sdn bizi sürekli haberdar et yoksa üyelikten çıkamıcaz kol gibi ..... bize

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
turkcell vınn ve digiturk kullanıcısı olduğumdan düşünmüyorum

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu önkayıtla üye olmuştum ben yinede ücret ödeyip tekrar mı üye olmamız gerekiyor. Bu önkayıt ne işe yaradı?

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Düşünmüyorum.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Yıl sonuna kadar kullanacam... Yıl sonundan sonra ttnet in %kaç oranında zamlayacağına bağlı olarak kullanıp kullanmamam ortaya çıkmış olacak...Aslında bu konuyu şöyle birazcık daha irdelemek gerekirse ben şöyle bi koku aldım... TTNET ilk başta 1tl ve 4tl gibi minimum rakamlarla başladı... Sonra yıl sonuna kadar üye toplayıp yıl sonunda ttnet tivibunun gerçek fiyatlarını ortaya koyacağına dair burnuma kokular geliyor... Çünkü ilk başta fiyatlar cazip olsunkii herkes üye olabilsin dimi ama sonrada bakarız çaresine diyor ttnet... İlk başta fiyatlar cazip olmamış olsa böyle bişey kimin ilgisini çekerdi.. HİÇ KİMSENİN...

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ben kullanıyorum çok güzel bir hizmet. aylık 1 lira olarak devam ederse bırakmam bu servisi ben :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
O Üyelerden Biride benim Son Derecede Memnunum !

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
En kötü tarafı kotayı etkilemesidir. Kotalı kullanıcılar ellerinden geldikçe videolardan uzak duruyorlar. Uzak durmayanda kota aşımı ile karşılaşıyor.

Sınırsız tarifeye bağlı olan sınırsız kullansın birşey diyemem. Ama, TTNet kotalı kullanıcıların mağdur olmasını engelleyecek bir düzenleme yapabilirdi. Bu şekilde Tivibu'dan yararlanırsak kotamızı kısa sürede tüketiriz. Neti rahat bir şekilde kullanamayız.

Böyle bir dezavantajda mevcuttur.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
En kötü tarafı kotayı etkilemesidir. Kotalı kullanıcılar ellerinden geldikçe videolardan uzak duruyorlar. Uzak durmayanda kota aşımı ile karşılaşıyor.

Sınırsız tarifeye bağlı olan sınırsız kullansın birşey diyemem. Ama, TTNet kotalı kullanıcıların mağdur olmasını engelleyecek bir düzenleme yapabilirdi. Bu şekilde Tivibu'dan yararlanırsak kotamızı kısa sürede tüketiriz. Neti rahat bir şekilde kullanamayız.

Böyle bir dezavantajda mevcuttur.

İşte maksatta o zaten... Kotalı kullanıcıları limitsiz tarifelere geçirtmek... Geçmezsen kendin bilirsin diyor...:w00t:

idntcare

Doçent
Reaksiyon puanı
13
aradan bir yıl kadar geçsin o zamn bakıcm bu ttnetin işi belli olmaz:)

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
şasırdım acıkcası sonrasında gerı kapattırır bır cok ınsan :D

theokyanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aslında cok gereksiz bir şey bunu yapacaklarına interneti birazdaha iyi yere getirseler daha iyi olur du ve biraz ücretleri geriye cekseler cok iyi olacak 1 mb sınırsız kullanıyorum bari 2 mb sınırsız aynı fiyat olsun demi ama

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
İşte maksatta o zaten... Kotalı kullanıcıları limitsiz tarifelere geçirtmek... Geçmezsen kendin bilirsin diyor...:w00t:

Sırf Tivibu için sınırsıza geçmem. Tvibu benim için; " Olursa kayıt olurum, değilse olmazlarımdandır. " Sürekli webde sörf yapan birisiyim. Bu bile kotamı çok kötü etkileyebiliyor. Birde video izlersem birkaç gün içinde kotamı doldururum.

Çoğu kişinin benim gibi düşündüğünü sanıyorum.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Kota Ne Olacak?

Tivibu hizmetinde izlenen videolar, kullanıcının aylık kotasından düşecek. İçerik video olunca, kotanınönemli bir bölümü de bu videolara gidecek anlamına geliyor.

Okurlarımız adına bu durum hakkında detaylı bilgi almak için yetkililere 1 saatlik video izlemenin ne kadar kota kullandığını sorduğumuzda aldığımız bilgiler şöyle;
300Kbit/sn ile 1saat kota tüketimi: 132 Mbyte/saat
4GB tarife ile 30 saat, 6GB tarife ile 46 saat Tivibu kullanılabiliyor.
600 Kbit/sn ile 1saat kota tüketimi: 264 Mbyte/saat
4GB tarife ile 15 saat, 6GB tarife ile 23 saat Tivibu kullanılabiliyor.
1000 Kbit/sn ile 1 saat kota tüketimi: 439 Mbyte/saat
4GB tarife ile 9 saat, 6GB tarife ile 14 saat Tivibu kullanılabiliyor.

Bu da demek oluyor ki, TTNET müşterilerinin büyük kısmını kullanan 4 GB kotalı kullanıcıların bu hizmetten faydalanırken dikkatli olmaları gerekiyor.

**osk@r78**

Asistan
Reaksiyon puanı
3
digiturk var superonline var bende . ama bi denemek lazım.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Sırf Tivibu için sınırsıza geçmem. Tvibu benim için; " Olursa kayıt olurum, değilse olmazlarımdandır. " Sürekli webde sörf yapan birisiyim. Bu bile kotamı çok kötü etkileyebiliyor. Birde video izlersem birkaç gün içinde kotamı doldururum.

Çoğu kişinin benim gibi düşündüğünü sanıyorum.

TTNETin daha önceki servislerindede amaç aynıydı mesela ttnet müzik kotalı kullanıcılara hitap etmiyordu... TTnet in amacı neydi kotalı kullanıcıları kotasız tarifelere geçirmekk işte bu tivibuyla devam ediyor... Gelecektede devam edecektir... Bu ne zaman biter ttnet in karşısına kaliteli hizmet veren bi servis sağlayıcısı çıkarsa işte o zaman ttnet müşterileri için tam hizmet vermeye başlar... Şimdilik ttnet at koşturuyor...

23Numara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Korsanın sorununun çözümü işte .

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
TTNETin daha önceki servislerindede amaç aynıydı mesela ttnet müzik kotalı kullanıcılara hitap etmiyordu... TTnet in amacı neydi kotalı kullanıcıları kotasız tarifelere geçirmekk işte bu tivibuyla devam ediyor... Gelecektede devam edecektir... Bu ne zaman biter ttnet in karşısına kaliteli hizmet veren bi servis sağlayıcısı çıkarsa işte o zaman ttnet müşterileri için tam hizmet vermeye başlar... Şimdilik ttnet at koşturuyor...

Evet, haklısınız. TTNet'in amacı bu ...

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
TTnet sankı zorla sıze alın yada kotasız yapın ınternetızı dıyor bu kadar da paranoya olmayın devamlı ttnetı sucluyorsunuz o zaman kullanmayın netı madem bu kadar kotuyse...!!!

bosversenıze bunlar bahane adamlar guzel yapmıslar ısteyen katılır ısteyen katılmaz...

sıze de yaranılmıyor ıyı de yapsa kotu kotu de yapsa yıne kotu oluyor....

ttm

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar bende tivibuyu açtıktan 8-10 dakika sonra donma oluyor ve pc yi kapatıp açmadıktan sonra düzelmiyor.Böyle bir sorun yaşayan varmı?

Pc özellikleri
Core 2 Duo E7200 2533 MHz
4 gb ram
NVIDIA GeForce 8500 GT 512 mb

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
evet ya son iki gündür bana da biraz ağırlaştı gibi geldi. Özellikle seç izle bölümünde filmlerin afişleri açılana kadar sinir oluyorum.. Çok yavaşladı çoook..