Mass Effect 2 PC İnceleme

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
BioWare'den Yeni Fenomen! RPG dünyasına unutulmaz bir isim daha eklendi. Mass Effect 2'yi sizler için enine boyuna inceledik. Oyuncuların dikkatine!

2008 yılında satışa sunulan Mass Effect, kuşkusuz türünün gelmiş geçmiş en iyi örneklerinden biri oldu. BioWare gibi, RPG türünde son derece deneyimli ve gayet başarılı bir firmanın ellerinden çıkan yapım, oyun çevreleri tarafından büyük övgü aldı.

11267002561.jpg

Daha önce benzeri başarıları Star Wars: Knights of the Old Republic, Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark, Jade Empire, Dragon Age, Baldur's Gate'de tadan yapımcılar, böylesine kaliteli referanslarıyla Mass Effect 2'nin yapımına başladı. Uzun süre üzerinde çalışılan yapım, nihayet PC ve X360 için raflarda yerini aldı.

21267002579.jpg

:: Mass Effect 2 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
1 hafta önce kurdum oyunu sadece kurduğum gün oynadım oyun canavarı olmama rağmen bana yetersiz geldi hızlı oyunlardan hoşlananlar için tevsiye etmiyorum arasıra 2-3 robot çıkıyo bunları vur git biyerlerde görev var onları yap haa bitti

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Aynı sinema filmi gibi, diyaloglar çok önemli.Kısaca çok fena bir yapım.

Jordan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Editör 10/9,2 vermiş , üyeler beğenmemiş :huh:. Yorumlar böyle olunca oynamyan nasıl bir yol izlesin? :biggrin:

sibelfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Salt aksiyon isteyenler için olmamasına rağmen başarılı bir yapım. Gerek senaryosu, gerek aksiyon - ryo öğeleriyle baştan çıkarıcı. Eğer çocuk değilseniz ve boş dolaşıp bodoslama ortalığa ateş açmak isteyen biri değilseniz oyunu çok beğeneceksiniz...
Bana kalırsa tam arşivlik...

onn.off

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ha bu microsof adam olduda oyun yaptı asla oynamam