TTnet'ten Smile

kezman_796

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ilk önce aldığım ttnetten modem ile yeni bağlattığım smile bağlantısı için modem çalışamıyor adamları aradım Mecidiyeköy e gelip yazılımı güncelleştirmemiz gerekiyor dedi.Modem de AirTies Rt104 bunun yazılımı güncellememle ilgili yapacağım şey nedir?

erzali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
http://www.airties.com/product-deta...at1=DSL+Modemler&cat2=Kablolu+Modemler&dil=tr

bu adrese tıkla ordan en son tarıhlı guncellemeyı ındır sonra modemin ana sayfasına gir yanılmıyosam 192.168.... böyle bişeydi ordan sol alttan araçlardan yazılım guncellemesini seç gozat de ındırdıın bin dosyasını bul güncelle de tamamdır.

---------- saat 20:01 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:00 eklenmişti ----------

versıyonu seçerken ttnet değil smile olarak seç yanlız

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Adres barına 192.168.2.1 yaz enter a bas şifre paneli çıkacaktır birşey yazma tamama bas üsteki arkadaşın dediği yerlerden gerekli işlemi yap

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım mecidiye köye gidip yazılımını tekrar yükletmen gerekiyor başka çözümü yok işlem zaten 5 dk sürüyor. ancak yazılımı tekrar yüklettikten sonra artık kurulumu web arayüzünden yapacaksın

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
29qo7dw.jpg

Bu şekilde indirip firmware yapmanız gerekiyor.

kezman_796

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım mecidiye köye gidip yazılımını tekrar yükletmen gerekiyor başka çözümü yok işlem zaten 5 dk sürüyor. ancak yazılımı tekrar yüklettikten sonra artık kurulumu web arayüzünden yapacaksın

Emin misin kardeşim burda sölenenleri yaptın mı?

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Emin misin kardeşim burda sölenenleri yaptın mı?

arkadaşım fakat benim modemimin markası pikatel di nete aradım bulamadım çağrı merkezini aradım mecidiyeköydeki servisine götürdüm o da kendi pc sine takıp pcden bi yazılım yükledi ancak şuan modemin cd siyle yükleme yapmıyorum modemin web arayüzüne kullanıcı adı ve şifre yazıp kaydediyorum o kadar ama seninkinin markası değişikmiş benimki pikatel di bi daha söyleyimde