Nokia N78 incelemesi - Video

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
nokia-n78-80.jpg

Nokia, N serisine, taşınması kolay, tuş takımı yeniden tasarlanmış, multimedya özellikleri güçlü yeni bir model daha sundu. Nokia N78'i bu videoda izleyin.

Nokia N78, bu serinin en yeni üyelerinden biri. Test merkezimize geldiğinde kutusunu ilk açtığımızda şok olduk. Tuş takımının yerleşimi, diğer N serisi telefonlara göre oldukça değişmiş. Bu radikal kararın arkasında müzik ve eğlence için sunulan servisler geliyor. Kablosuz ağ, GPS, multimedya desteği ve şıklıkla buluşmuş. Telefonda beğenmediğimiz özellikler de yok değil. En iyisi yazımızı burada noktalayalım ve sizi inceleme videosu ile baş başa bırakalım.

Nokia N78 İncelemesi

[sdntv]2008_08_06_.mp4[/sdntv]
Buradaki videoyu izleyemiyorsanız Adobe Flash Player yazılımını güncelleyin!

Nokia N78 Fotoğrafları

Nokia N78'in görünüşü, ve tuşların yeniden tasarlanmış yapısı izleyenleri cezbediyor. İlk kullandığınız zamanlarda, bu tuş yerleşimine alışmak gerçekten zor.

Telefonda öyle bi özellik var ki, belki de telefonu diğer modellerden ayıran tek özellik bu.

Telefonda dinlediğiniz bir şarkıyı, sizin belirlediğiniz bir frekans yardımıyla FM verici üzerinden yayınlayabiliyorsunuz. Bu, en çok da otomobilindeki ses sisteminde telefonundaki şarkıları dinlemek isteyenler için sevindirici bir gelişme.

Teknik Özellikler ve Fiyat

Ağırlık: 101.8 gram
Hafıza: 70 MB (microSD ile 2GB)
Pil: 4,5 saat konuşma 320 saat bekleme
GPS: Var
Kablosuz ağ: 802.11a/g, Bluetooth 2.0
Kamera: 3.2 Megapiksel
FM radyo: Var (Verici de dahil)
Ekran: 2.4 inç, 240*320 piksel

Fiyat: 756 YTL (KDV dahil, 2 GB microSD kart dahil)

:: Telefonu beğendiniz mi? Fiyatının hakkını veriyor mu? Bu başlıkta tartışalım.

Bilgi için: Nokia Türkiye
Yazan: Hakkı Alkan
SDN – http://shiftdelete.net

mnalilarry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten n 73 var ondan pek bi farkı yok bana n 82 nin olumsuz yönlerini söyler misiniz

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Tuş takımı çok kullanışsız görünüyor. Büyük elleri olanlar kullanamaz sanki. :D

Gps olayı süper olmuş. Geçenlerde, bir söylem işitmiştim ne kadar doğru bilmiyorum. Gps sayesinde, fotoğraf çekince konum bilgisi ekleniyormuş fotoğrafa doğru bu Troy? :innocent: Video da atladım ya da bahsedilmemiş.

emrekara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapağı yıprandığında kapağı değiştirebilir miyiz?

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
radyo olayı çok güzelmiş, ama nokia yine aynı şekilde dış görünüşü değiştirip telefonları piyasaya sunuyor, hiçbir modelinde tüm özellikler bir arada olmuyor.

kesinlikle bu telefonu tercih etmem, yakında telefon alacak arkadaşlarada nokia nın e66 modelini tavsiye ederim (yakında türkiye de olacak)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Tuş takımı çok kullanışsız görünüyor. Büyük elleri olanlar kullanamaz sanki. :D

Gps olayı süper olmuş. Geçenlerde, bir söylem işitmiştim ne kadar doğru bilmiyorum. Gps sayesinde, fotoğraf çekince konum bilgisi ekleniyormuş fotoğrafa doğru bu Troy? :innocent: Video da atladım ya da bahsedilmemiş.

Orijinal yazılımda henüz yok. Ancak, ek bir yazılım ile bunu yapabiliyorsunuz.

ylönen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkeze iyi günler.. troy sana bişey sormak istiyorum telefonun hoparlör ve kulaklık ses kalitesi nasıl acaba?? başka telefonlarla karşılaştırabilirmisin..

sahinkp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
troy inceleme için sağol ben bu telefondan alacam 1 ay kaldı arabistandan gelecek 1 ay sonra sanırım orda 400 ytl falandır

plot55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:clap:slm arkadaşlar n78 gps kulanımı ile ilgili görsel şema kulanarak ayrıntılı navigasyon nasıl yapılır 'kullanılır' anlatımı yapsanızda şu kardeşlerimiz aydınlansa ,nasıl verimli çalışır, nerelerden hizmet alınabilir ,detaylı ve şemalarla çok güzel olacak ...ben kullanıcıyım ama öğrenene kadar çatladım lakin bu şekilde bir site içi şemasal anlatım yapacak kadar yetenekli değilim yetenekli arkadaşlardan rica ediyorun gps ücretsiz ama sesli olarak kulanmak isteyen 26 tl civarı senelik paket alıp çok rahat kullabilir maps kalitesinde saygılar.

sabayon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
çok şekilsiz yaw bundan daha şekilli daha iyi tlfnlarda var bu fiyata bu tlfn çok basit kalıyo

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
19
çok şekilsiz yaw bundan daha şekilli daha iyi tlfnlarda var bu fiyata bu tlfn çok basit kalıyo
Şekilsiz demeyin şu telefona ya bence nokianın en iyi görselliğe sahip telefonlarından biri :) bende kullanıyorum tuşlarıyla ilgili bir sorunum yok hatta düz tuşları olan telefonlar artık daha zor gelmeye başladı . Fiyatını çıktığı zaman hak eden bir telefondu şimdi üstünden 1.5 sene geçmiş ...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Neresi basit kalıyor ve ne yönden daha iyi telefonlar var aynı özelliklerde önerir misiniz :).

1,5 senedir kullanıyorum,telefondan çabuk sıkılırdım ama N78 den sıkılmadım :).

SERKANCANDAN

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Benim N85 bundan daha iyiymiş. Nokia birbirine benzer telefonlar çıkarmaktan vazgeçmeli artık...