En iyi program kaldırıcı

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar işletim sistemim win7 ultimate.Uzun bir zamandır program kaldırma konusunda araştırma yaptım.Ancak işin içinden çıkamadım.Herhangi bir programı sistemden kaldırmak değil aynı zamanda bunu tamamen silmek için hangi programı kullanmalıyım.Revo Uninstaller,your uninstaller,ccleaner kullandım olmadı.Lütfen bunların haricinde kullanıp sonuçlarını test edip olumlu netice alan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Tavsiye edebileceğim WinTools.Net programı var. Bu program ın daha bir çok fonsksiyonu mevcut. Yıllardır kullanıyorum. Registry deki kullanılmayan kayıt anahtarlarını bulup temizler. Kullanmak istersen ayrıca sana anlatabilirim.

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
valla revo ve your uninstaller dışında demişsin ama en iyiler onlar

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ücretsiz sade ve kullanışlı arayüzü ile Revo Uninstaller'ı öneririm.

Dip not: Oppps bunun dışında demişsin. Ama en iyisi de budur :/

euphoriazoca

Asistan
Reaksiyon puanı
3
uninstall konusunda revonun en iyisi oldugunu dusunuorm.. optimize programı arıosan da ccleaner haricinde "tune up utilities" i oneririm..

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Revo uninstaller your uninstaller ccleaner i kullandım olmadı demişsin....OLMAYAN NEE???... Bu programlar işinin ehli bence...

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Revo uninstaller your uninstaller ccleaner i kullandım olmadı demişsin....OLMAYAN NEE???... Bu programlar işinin ehli bence...

Şöyle izah edeyim arkadaşlar.Tesadüfen safari 4 programını sistemden kaldırmam gerekti ve your uninstaller la kaldırdım.Sisteminizden tamamen kaldırıldı yazdı.Sistemi kapatıp açtım.Ccleaner la temizledim.Program filesda kalanlarıda sildim.Yeniden yükledim.Ancak daha önce kayıt ettiğim adreslerle yer imleriyle beraber kuruldu.Eğer tamamen silinseydi safarinin ana sayfası gelirdi yanlışmıyım.İşte o yüzden bu kanıya vardım.:hammer:

---------- saat 15:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:40 eklenmişti ----------

Tavsiye edebileceğim WinTools.Net programı var. Bu program ın daha bir çok fonsksiyonu mevcut. Yıllardır kullanıyorum. Registry deki kullanılmayan kayıt anahtarlarını bulup temizler. Kullanmak istersen ayrıca sana anlatabilirim.

Teşekkür ederim.Home 10.01 sürümünü kurdum.Denedim.Çok güzel ve kullanışlı bir program ancak kullanım süresi kısıtlı.:glare: