• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kurtlar Vadisi Pusu 7 Ocak'ta da yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Antalya Turnuvası maçları nedeniyle Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü olan 76. bölüm 14 Ocak 2010 Perşembe akşamı yayınlanacaktır!

AliA

artık hangi gün olduğu hakkında konu açsan iyi olucak ali :D

Belli olmuyor artık bunların işi. :D

Ama iyice can sıkmaya başladılar. :hammer:

iyice çivisi çıktı ama.

Yayın akışına da yazmışlar.

71px8h.jpg

ben ibraihme de söyledim;gözden uzak olan gönülden de ırak olur..

Bu Diziyide Oyuncak Ettiler Hiç Disiplinleri Yok

Böylemi Büyük Yapımcı Olunuyor

daha saygılı olmalılar ızleyıcılere. yada sunu mu demek lazım kotu bolum cekeceklerıne 15 gunde 1 bolum ama ıyı bolum ceksınler

Bu Diziyide Oyuncak Ettiler Hiç Disiplinleri Yok

Böylemi Büyük Yapımcı Olunuyor

Kim söylediki büyük olduklarını :) Kurtlar vadisini Kurtlar vadisi yapan Osman sınavdı. Şimdikiler balon :) Havadan sudan senaryo yazıyorlar artık. Erteliyorlarki Türkiyede yeni birşey olsun onu yazalım :)

Bu arada geçen haftada vermemişlermiydi zaten?

zaza dayı,
yapımcılar bizi sevmiyii :D

Zaza Dayı dinleniyor bu aralar. :D

Doğan Medya bu diziyi bitirmeye çalışıyor dediğimde inanmadıydınız :D

İyice içine ettiler artık canları ne zaman isterse o zaman yayınlıyorlar.

Bu bölümden sonra da 1 ay kış tatili verirler, oh! Bölümü saat 22.00'de başlatsan veya Hamburg-Kayseri maçını banttan versen bir şey kaybedeceksin sanki.

Bundan sonra televizyondan izlemicem diziyi bu kararı aldım , internetten takip edicem . Can sıktılar artık sıkıldım bu işten ne bu ya çocuk oyuncağımı.

Star programda değişiklik yapmış. Hamburg-Kayseri maçını saat 10'da banttan yayınlayacaklar. Ama Vadi'nin yine yeni bölümünü vermiyorlar.

2ahw9b5.jpg

Ben Pana Filmi aradım. 2 hafta sezon tatili yapmışlar. 15 taril yani. Haftaya devam edeceğini söylediler.

zatenn tatil yaptıkları için boyle herkes soguyu diziden kac yıldır takip ediyorum ben bile sogdum diziden artık sıktılar artık reytinglerde 2 oluyo zatenn sakarya fırat izlicez bundan sonra :):)

gör bak ibrahim bunlar 2 bölüm sonra sezon arası da yaparlar
demedi deme bu da 1 ay sürer.

Hata sizlerde ?

Boşu boşuna pana filme yüklenmeyin ?

Ben bu sezon başından beri izlemiyorum tv.de

Netten cekıp oyle ızlıyorum herkez ben gıbı yapsa bak reytıngler nasıl dusuyor sonra bu kadar seyırcı ıle oynamazlar, burada sıtem yapanlar otekı hafta ızlemıyecek?

Reytınglerı dusurelım..Akıllansınlar..