Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kim söylediki büyük olduklarını Kurtlar vadisini Kurtlar vadisi yapan Osman sınavdı. Şimdikiler balon Havadan sudan senaryo yazıyorlar artık. Erteliyorlarki Türkiyede yeni birşey olsun onu yazalım
Bu bölümden sonra da 1 ay kış tatili verirler, oh! Bölümü saat 22.00'de başlatsan veya Hamburg-Kayseri maçını banttan versen bir şey kaybedeceksin sanki.
Bundan sonra televizyondan izlemicem diziyi bu kararı aldım , internetten takip edicem . Can sıktılar artık sıkıldım bu işten ne bu ya çocuk oyuncağımı.
zatenn tatil yaptıkları için boyle herkes soguyu diziden kac yıldır takip ediyorum ben bile sogdum diziden artık sıktılar artık reytinglerde 2 oluyo zatenn sakarya fırat izlicez bundan sonra
Netten cekıp oyle ızlıyorum herkez ben gıbı yapsa bak reytıngler nasıl dusuyor sonra bu kadar seyırcı ıle oynamazlar, burada sıtem yapanlar otekı hafta ızlemıyecek?