Neanderthal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 18
Lise 1 de fizikten 0.2 almıştım
Ad soyad yazdım diye verdi herhalde onuda .

Bu başarının sırrı nerdeBenim 1 'den yüksek notum hiç olmadı ki.![]()
Hiç kaldın mı?Benim 1 'den yüksek notum hiç olmadı ki.![]()
Bu başarının sırrı nerde![]()
Hiç kaldın mı?
ben ilk öğretimde hep inektim zaten 1.likle mezun oldum.
lise 1de matematik yazılısından 36 almıştım çok da ağlamıştım. ahh saniye hoca ahh
sonra lisede parlak bir öğrenci oldum
üniversitede de 3. sınıfta kardiyoloji ve göğüs hastalıkları sınavından 39.5 almıştım. hala 3. sınıfı tekrar ediyorum. hatta 2 gün önce o sınava tekrar girdim bakalım sonuç nolcak
zaten bu ingilizce hocaları adamı fitil ediyor nefret ediyorum o adamdan ban senin ortalman 44 olsa 45 yapmam diyo çokta tınnnnnnnnnnnnn:sleep:başımın belası ingilizce... yok yok ingilizce hocası![]()
onların artık ardı arkası gelmez:sneaky2:bu dönem matematiğin ilk yazılısından 10 aldımm....hayatımda aldığım ilk birdi heralde ve tabi diğer birlerinde bi işareti
10 soru vardı zaten her birinden bi puan almışım o 1 puanıda soru numarasını yazdığım için vermiştir diye düşünüyorum
![]()
matematik böülümünde okuyon anladığım kadarıyla ne kadar değişik dersler var ya diferansiyel denklemler adında bile meymenet yok :sleep:Diferansiyel Denklemlerden 30 aldık bakalım nasıl geçecez.![]()
üzülmeye ne hacet ben artık o notları yüksek olarak görüyorummatematikten 26 almıştım bir keresinde ama üzülmedim sonuçta önemli olan sınava katılmaktır:laugh::mrgreen:
bilmem aklıma o geldi onu yazmak istedim ilgi çekici olsun gibisine üniversite zor olabilir ama lisede o kadar kolay değil size göre lise bize göre ilkokul kolay ama o dönemdekilerine sorsanız hiçbiri kolay demez şimdi gifin hangi lise öğrencisine sorarsanız sorun liseye zor diyecekKonuyla çok lakası yok ama bu ''Tembel Teneke'' *sözü nerden çıktı acaba?
Bu arada siz üniversiteye gelin görürüm notlarınızı.
Lise nedir ki?
*
Konuyla çok lakası yok ama bu ''Tembel Teneke'' *sözü nerden çıktı acaba?
Bu arada siz üniversiteye gelin görürüm notlarınızı.
Lise nedir ki?
*
matematik böülümünde okuyon anladığım kadarıyla ne kadar değişik dersler var ya diferansiyel denklemler adında bile meymenet yok :sleep:
Diferansiyel Denklemlerden 30 aldık bakalım nasıl geçecez.![]()