Tembel Teneke

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Lisede çok parlak bir öğrenciydim diyebilirim, hatta okulu birincilikle bitirmiştim. Fakat üniversite çok farklı. Vizesinden 30 aldığım istatistik dersinin finaline iyi çalışmam gerekecek :glare:
o dersi geçene kadar ne çektim gel bana sor :S allah kolaylık versin.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Üniversitede sadece derslerle değil hocalarla da uğraşmanız gerekecek :).Lise hayatım süper geçmişti ama gel gör ki üniversite böyle değil :)

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
assembly dili : 02 :D
ikinci sene aldığımda B ile geçtim amaa :D:D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ya ben bi kere edebiyat dersinden 10 almıştımda ben başka bi şey anlatçam bizim ni arkadaş bu sene istanbul universitesi hukuku kazandı neyse ilk vize leri vardı çok çalıştı felan ben dedim bu sınavı*gömer diye kaç al∂ın diye sordum 0 dedi şaka mı yapiyon dedim adam sorularında hep kendi ne ozgu yorum istiyomus ama soruda diyo bu nedir ben kitapdaki tabiri yazdim felan baya yazmis ama diyo nedir derken sence nedirmiş

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
o dersi geçene kadar ne çektim gel bana sor :S allah kolaylık versin.

Aslında takip edildiği takdirde çok zor bir ders değil, ama ben sınav gecesi ders çalışmak yerine uyuduğum için böyle oldu maalesef. İnşallah finalde geçerim :(

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Muhasebe..

100 banka
200 bilmem ne

iç dışa gidiyor
dış içe.
bu kadar soyut bir mantık ilk başlarda çok zor gelmişti. Nasıl geçtim nasıl verdim hala hatırlamıyorum :)

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Muhasebe..

100 banka
200 bilmem ne

iç dışa gidiyor
dış içe.
bu kadar soyut bir mantık ilk başlarda çok zor gelmişti. Nasıl geçtim nasıl verdim hala hatırlamıyorum :)

Muhasebe ilk yıl çok karışık geldi bana da.Zaten kaldım.Hoca ile de alakadar biraz.Ama genel olarak öğrenci isteiği ile oluyor.