Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

black_mamba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler fakat; linke tıkladığımda girdiğiniz davetiye kodu hatalı diye uyarı veriyor... yardımcı olabilirmisin...

blackchain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba arena-tr ve zamunda sitelerinden davetiyeleriniz varsa blackchain@hotmail.com adresine göndermenizi rica ediyorum .

---------- saat 10:47 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:41 eklenmişti ----------

arkadaşım blackchain@hotmail.com adresine arena-tr yada zamundadan üyelik davetiyesi gönderebilirmisin rica etsem

ceylankral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar mümkünse acil bana da lazım leecturk.com yada arena-tr farketmez.çok büyük bi arşivim var hızımda iyi.hem paylaşıp hem yararlanmak istiyorum.şimdiden teşekkürler...

ceylankral1905@hotmail.com

AKIN1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 arkadaşa daha yolladım 4 gündür davetiye yollamama rağmen seed etmeyen arkadaşlar var ve banlanmışlar banlanacak kişi üye olmasın böyle sitelere ve davetiyeler boşa gitmesin yazık başkalarının hakkı var yolladığım arkadaşlar seed ederlerse güzel bir biçimde sevinirim.,
bir bilgim yok diyenler anasayfa mini sohbet bölümünden yardım alsınlar yada kuralları okuyun herkese hayırlı olsun bol seedli günler benden bukadar bitti...

---------- saat 00:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:30 eklenmişti ----------

bir isteğim olacak banada bir leechturk davetiyesi gerekiyor vip üye oldum ama giremiyorum davetiye yollarsanız sevinirim akinsaribal@hotmail.com
vip üyeliğim aktif olsun tekrar paylaşırım davetiye şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...